Kim´s Nails

Omdömen om Kim´s Nails

2011-10-19

Anna W

Toppenfina naglar!

Blev ledsen när jag såg att någon lagt en negativ kommentar om Kim. Inget av detta stämmer! Kim gör jättefina naglar, jag har varit på många andra ställen och kan jämföra kvalitet/pris. Förstår inte att någon kan skriva så negativt.

2011-09-11

Fyyy sämsta naglar jag någonsin sett i mitt liv!

Jag åkte hit för att jag läste alla fina omdömen här nedan. Dessa kan omöjligt vara äkta. Under tiden jag satt och gjorde naglar var det tre kunder som kom in och klagade på sina nygjorda naglar. Om jag bara kunde visa er foto på hur mina naglar blev"fransk förlägning" Fyyyy säger jag bara. Det såg ut som runda klumpar av gele - nagelformen försvann helt, allt var så snett och såg fruktansvärt fult ut. Åkte raka vägen hem och fila bort det. Välj hellre att göra dom själv än att åka hit- lovar att det blir bättre om du gör dom själv. Fyyy så besviken jag blev och lurad på pengarna dessutom.

2011-09-09

Lotta

Välj Kim´s!

Kim kan verkligen sitt yrke, hon gör ett fantastiskt jobb. Dessutom är hon alltid trevlig och det är lätt att få tid. Lägg till det ett bra läge - klart det blir högsta betyg!

2010-08-06

Na

Perfekta naglar!

...till bra pris!

2010-07-06

Kims nails

Kim har en en vilja att jobba med sitt yrke, man ser att hon trivs och gör allt för att sina kunder ska bli nöjda! Hon har alltid egna roliga förslag om man själv inte vet hur man vill göra sina naglar, vilket jag tycker är väldigt positivt.

Kims nails är helt klart värt ett besök, har man varit där en gång vill man inte sluta!

2010-06-25

Lisbeth

Rekommenderas varmt!

Jättefina naglar till bra pris. Kim är väldigt trevlig. Rekommenderas.

Hälsa och skönhet
R1001160;Nagelvård