2009-03-05
Eva
Såg inte mycket ut utifrån men väl inne - wow! Lugn atmosfär, fräscht, avkopplande och rogivande, vad mer kan man önska? Jag och min vännina tog ett spapaket med ljuvlig massage och sedan total avkoppling i relaxavdelningen. Tiden bara rusade iväg, hade kunnat stanna läääänge! Vi kommer tillbaka - var så säker! Tack tjejer ni är bäst!
Hej Eva! Vad kul att höra ert stund hos oss blev lyckad. Ni är varmt tvälkommen tillbaka! Varma hälsningar Anna & tjejerna
2008-11-14
Monica
Jag hamnade i paradiset för en stund när jag besökte Annas Topp till Tå. Här får HELA kroppen en njutbar behandling i avkopplande miljö och med underbar personal. Alla borde unna sig ett besök då och då för att ladda batterierna. Jag lovar, man känner sig som en ny människa när man går därifrån. Längtar redan till nästa besök...
2008-09-02
Anna-Lena
Trodde inte att något kunde vara så härligt och avkopplande mitt i centrala Sandviken. Vi var 6 tjejer som relaxade i bubbelpool och bastu samt gjorde behandlingar - tiden bara flög iväg! Avkopplande och lugn miljö. Många härliga behandlingar att välja på och proffsig, trevlig personal. Väl värt ett besök! Vi kommer tillbaka!
Tack tjejer för att ni gjorde vår 5-åriga bröllopsdag till ett minne för livet! Nu vet vi vart vi ska gå nästa gång! Skönt med företag som kan detta med kundservice och positivt bemötande! Vi är supernöjda!
Tack själva! Det är så roligt att kunna vara med och göra en speciell dag ännu mer minnesvärd. Ni är varmt välkomna igen! Varma hälsningar Anna & tjejerna