Nikita Hair

Omdömen om Nikita Hair

2012-03-01

södertjejen

super

klippt mig hos Nisse många gånger och han vet alltid precis vad man menar (som oftast inte frisörer gör, utan säger man klipp lite tar dom bort 10cm) och jag blir alltid jättenöjd! inte bara jag som tycker såhär utan många bekanta är lika nöjda. Heja Nisse!

2011-11-26

Hottentott!

Besviken!

Hade beställt tid hos Sandra, på rekommendation!!! Allt var ok tills jag kom till Nikita, nästan..... (fick ingen sms-påminnelse), till att börja med! När jag kom till Nikita, får jag reda på att Sandra "fått" en färgning, och jag får frågan om jag kan byta frisör????? Vad säger man då??? Killen (Nisse), var ju så himla trevlig, så jag kunde inte säga annat än att det gick bra!!! Tyckte nog inte att min frisyr stämde riktigt överrens med min ålder, men ok, man ska väl förnya sig lite!!! Sen kom nästa chock..... då säger Nisse, när jag ska betala..... du får det billigare, eftersom jag är ELEV!!!!!!!! För det första, så hade jag beställt tiden hos Sandra och sen upplyser man väl om att frisören jag får istället, är elev!!!!! Tyvärr.... jag kommer inte tillbaka!!!!

2011-05-07

Bella

Folieslingad och fin

Anders hjälpte mig att neutralisera övergången mellan min tråkiga egna utväxt och resten av håret, så nu har jag fina sommarblonda slingor :)

2011-01-17

Bodil

Bäst i stan!!

Var och klippte mig hos Linda och det blev kanonbra!!! Har inte ofta varit så nöjd!!!
Såååå snygg i håret, lita på att jag går tillbaka!!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård