Älmhults Veterinärklinik AB

Kategori: Veterinärer - Leg.: Distriktsveterinärer

Omdömen om Älmhults Veterinärklinik AB

2012-05-19

Brith-Marie

Trevligt bemötande och kunnig personal. Super att de ringer upp för att kolla att allt är bra efter en behandling.

2012-03-31

Bulldog ägaren

Bästa

Helt suveränt. Rekommenderas verkligen. Härlig service och man kan ringa när som på dygnet.

2012-03-14

Anna H Anna H

Finns en orsak till att de har 5 solar av alla

Denna klinik jobbar verkligen för djuren. Inga onödiga ingrep. Följer upp och de finns verkligen för djurens oroliga mattar och hussar. Helt fantastiskt att komma till dem. Känner mig trygg med att lämna mina djur där. Hjärta till dem alla

2012-02-24

Dennis

Vad ska man säga?

Jag har varit hos många olika veterinärer, men aldrig någon som Åsmund. Han tar sig verkligen tid och är otroligt dedikerad i det han gör. Han förmedlar verkligen en känsla av att han
"bryr sig". Deras service är otrolig och de ringer verkligen upp och kollar hur allt går mm. Jag kan verkligen rekommendera denna veterinärklinik till alla som har djur, bättre kan det nog inte bli!

Tack för all hjälp och er otroliga service!

2012-02-15

Matte

Underbart ställe.

Jag har varit hos många veterinärer men aldrig hos någon som varit så trevlig och omtänksam.
Ringde sent på kvällen och frågade hur det gick.
Underbart.

2012-02-04

Sandra o Xerox

Super!!!!!!!

Helt underbar veterinär.. Va och kastrerade min schäferhane där och dagen efter ringer han och frågar hur han mår.. Hur många veterinärer gör det?? Otroligt trevligt och proffsigt bemötande och frächa lokaler.. Kommer aldrig åka till en annan veterinär!! TOPPEN och rekommenderar alla som vill ha en trevlig, kunnig och omtänksam veterinär att åka till Åsmund..

2011-12-20

Josefine

Bästa veterinären!

Alltid tillgänglig vilket är en sån trygghet!
Växjödjursjukhus kan slänga sig i väggen! Jag åker hellre till Älmhult! Massa +++++

2011-12-18

anonym

super bra

jag va hos er och avlivade min katt och allt gick så bra och ni va så snälla och hjälpsamma

2011-08-09

Klöxhultsbo

Helt klart bäst!!!

Har varit hos ett flertal vetrinärer men Åsmund på Älmhults vet klinik är kanon!!!!! Man får alltid sånt bra mottagande av både honom och Johanna. Tar sej tid att lyssna och det märks verkligen att han älskar sitt jobb. Kommer aldrig mer gå till ngn annan vet!

2011-07-28

Kineserna i Hässleholm

Världens bästa vett!

Är mer än SUPERNÖJD med Åsmund! Han är underbar med hundarna och sån passion för sitt arbete! Kanonservice och verkligen född till de han gör!

2011-05-09

Kanon!

Nöjd efter besöket. Tiderna är kanon! Kommer att gå dit med alla våra katter. Väldigt hemtrevliga lokaler.

2011-04-26

Stina

Bäst helt enkelt!

Helt underbart att Älmhult har fått en så trevlig och bra veterinärklinik!

2011-02-07

Karin Haagen

Fantastisk veterinär!

Jag rekommenderar verkligen Åsmund och Johanna! Detta blir vår nya veterinär där jag redan vid första besöket med en katt kände förtroende.
Besökte Åsmund med vår schäfertik som då var mycket dålig, vilket visade sig vara en kraftig infektion. Ett underbart bemötande så fort vi klev in och en professionell, noggrann undersökning och behandling av hunden. Åsmund tog sig tid att lyssna på oss och sa till oss att höra av oss om vi eventuellt skulle få problem under natten. Dagen efter var vi på återbesök och dessutom ringde Åsmund oss senare och undrade hur det gick. Vi är så glada att Åsmund och Johanna etablerat sig i Älmhult. Äntligen en kunnig och hängiven veterinär som dessutom har nattjour. Helt fantastiskt! Vi är oerhört tacksamma och kommer i fortsättningen med fullt förtroende att vända oss till er med våra djur.

2011-02-06

Kanonbra!!!

Jättetrevlig veterinär, kunnig och tar sig tid.

2011-01-17

HC

Alltid vänlig o proffsigt!

Super vänligt bemötande, väldigt profesionell omgång med djuren, tillgängligt när man behöver de. Kort sagt: supebra!!!

2010-12-19

Catarina

Service!F

Vänligt och proffsigt bemötande. Fick örondroppar med mig direkt!

2010-11-23

Supertrevligt

En mycket bra djurklinik, man känner sig verkligen välkommen och personalen är kompetent. Detta blir min djurklinik i fortsättningen!!

2010-11-18

Ann-Louise B Ann-Louise B

"Räddade" min tik o nio valpar

Fantastiskt bemötande o gediget kunnande. En vetrinärklinik att lita på. Extra plus i kanten för tillgänglighet när det är nödvändigt. Detta gör det värt att åka några extra mil för!

R1002520;Veterinärer - Leg.: Distriktsveterinärer

Fler veterinärer - leg.: distriktsveterinärer i Älmhult