Riverside Hotel & Apartments

Omdömen om Riverside Hotel & Apartments

2011-10-28

Sockret

Mysigt. Proffsigt. Serviceminded.

Jag har än så länge bott 6 veckor på detta lilla mysiga hotell och kommer spendera ytterligare 4 veckor här då jag studerar vid Järnvägsskolan som ligger 7 min gångväg ifrån hotellet. Det ligger nära och bra till allt - väldigt centralt. Det finns p-plats direkt utanför ingången till hotellet vilket underlättar enormt med mycket packning. Personalen är otroligt serviceminded och proffsig - de gör verkligen allt för att man ska trivas. Och det gör man verkligen! Har bott i ett av de nyrenoverade rummen på plan 2 och det håller hög standard - skön dubbelsäng, tv med relativt stort utbud, gratis internet via trådlöst nätverk, stort och fint badrum och så har man kyl och frys precis utanför dörren. Har även bott i ett av rummen på nedanvåningen - stort och rymligt, balkong, lika skön dubbelsäng, stor toalett och med bra förvaringsmöjligheter i hallen, tv med bra utbud och såklart gratis internet. Kyl och frys finns tillgängligt på bottenplanet i frukostmatsalen. Ska du bo nånstans i Ã?ngelholm så passa på att bo som en kung här :)

2010-07-05

Telemarking

OK. Mysigt.

Litet Personligt o Charmigt Hotell.

Svar från Riverside Hotel & Apartments
2011-03-30

Hej! Tack för ditt fina omdöme. Välkommen igen! Sedan du var här senast har vi byggt ut hotellet med fyra rum till, så nu har vi totalt 15 rum. Vi har även några lägenheter fullt utrustade för självhushåll, som kan hyras för längre eller kortare perioder. Allt givetvis med bra läge mitt i cenrala Ängelholm.

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat