Extreme Familjevård i Kronoberg AB

Omdömen om Extreme Familjevård i Kronoberg AB

2012-01-04

B.T Hallandslän

Extreme Familjevård

Hemsidan skulle kunna förbättras, en kontakt är nödvändig för att få en helhet i deras utbud. Genomtänkta individuella program skapas för varje individ. "Extremt" nöjda med Extremes insatser främst med stöd boendets sammansättning. Snabba och effektiva med produktiva lösningar som sparar tid, främst på utredningsplaceringar. Bra samarbete trevligt bemötande!

2010-12-15

Anna / Lena

Nöjda

Extreme familjevård jobbar för individens välmående. Har bra lösningar då det kommer till problem. Hel nöjda med deras insats.

2010-08-28

Mirja P

Extreme Familjevård

Extreme Familjevård har i allra högsta grad rymligare utbud av lösningar än vad som framgår på deras hemsida. Kontaktade Nina på kontoret hon påbörjade uppdraget samma dag. Extreme Familjevård har skapat ett mycket bra koncept för oss, vi är nöjda med utgången och kommer att kontakta Nina fler gånger då de har ett bra urval av lösningar, trevliga men främst intresserade av att bistå människor i olika situationer. Tack Nina!

2010-06-15

Diana

Trevligt bemötande!

Ett produktivt telefonsamtal med Nina, en mycket väl organiserad dam som är välorienterad inom området.

2010-06-06

M. Gunnarsson

Telefon kontakt rekommenderas!

Tog kontakt med Extreme Familjevård, vart mäkta imponerad över deras upplägg såväl som deltagandet i att finna lösningar till vårt uppdrag. Kommer absolut att återkomma då samarbetat har fungerar fulländad.

2010-05-25

Andrè

Zicka tjejer!

Kanon bra kvinnor som jobbar på Extreme Familjevård. Lyssnar och finns till när man behöver vidga sitt tänkandet lite! :)
Tack för tiden jag fick med er !
Vi ses i ett annat sammanhang hoppas jag!

R1002996;Övrig verksamhet

Fler övrig verksamhet i Tingsryd