Omdömen om Gracil gymnastikdräkter
2011-11-22
Amanda
super fina dräkter och snoddar! Hela truppen blev nöjd. inga problem med varken leverans eller kontakten mellan oss. jättebra med allt verkligen!
2010-08-01
Hej jag tycker att dräkten är jättefin och storleken passade bra!
Mvh Magda o Celina
2010-06-17
Lisa
I jakt efter en examentpresent till en gympagalning (då jag och min vännina var sent ute) fick jag hjälp med bra tips på present, snabb leverans och till ett suuuper pris! Inte bara jag och min vännina var nöjda med detta, även den gympagalningen som var överväldigad över en så personlig gåva! Det var tacksamt från alla håll, tack vare Gracil!
2010-06-01
Ärlig försäljare. Fina prisvärda dräkter. Säljs av en mamma med erfarenhet från gympa.
2010-06-01
Veronica
Snabb leverans efter betalning. Mycket nöjd!!
2010-05-31
Birgitta M
När jag väl hittat den dräkt jag ville ha var det enkelt att handla och få levererat. Jag betalade i förskott och varan kom hem några dagar senare.
2010-05-31
Mona
Mycket nöjd, trevligt bemötande och väldigt serviceinriktade!
2010-05-30
Pappa Pål
Beställde gymnastikdräkt till min dotter. Fick leverans inom utlovad tid - dock var dräkten för liten. Inga problem med retur och byte (jag stod för extra porto på retur och porto på ny dräkt, men det är OK tycker jag). När dräkten jag returnerat inte dykt upp på några dagar fick jag mail om detta, och flera mail spontant med uppföljning tills returdräkten jag skickat till slut kom fram. Postens strul antar jag. Kort därefter kom en ny dräkt som passade bättre. tack för fin service!
2010-05-30
Satte in drygt 500 kr i förskott för en gymnastikdräkt. Då dräkten var slut på lagret och det tog lång tid för dem att få tillbaka ny frågade de om jag ville ta tillbaka pengarna för att slippa ligga uta med förskottet så länge. Jag avstod från det och dräkten kom till slut. Jättefin gymnastikdräkt som tyvärr inte längre säljs av dem pga problem med garantier från Gracils underleverantör.
2010-05-17
Melinda
Jag kan verkligen rekomendera att handla på gracil!! Konstålningsdräkten vi slickade efter var trekvartsärm istället för hellång. Jag mailade då till gracil, och dom gav mig respons redan samma dag och löste snabbt situationen. Proffsigaste hanteringen av reklamation har jag aldrig varit med om. Vi fick dessutom tillbaka 100;- för att det blev fel. Varma rekomendationrr ges av mig!!!
Vi är mycket nöjda med den snabba leveransen av gymnastikdräkten vi beställde. Kan varmt rekommendera Gracil, bästa service, garanterat återkommande kund.