Flytt & Städ 365 AB

Omdömen om Flytt & Städ 365 AB

2011-11-29

Rebecka Ylivallo

Inte många rätt!

De hade varit hos oss när vi flyttade in och det var inte många rätt i denna städning, alldeles för mycket var missat. Jag ringde till företaget och möttes av en mycket trevlig receptionist iaf. Hon skickade tre gubbar. Efter att de var klara vädrade jag ur svettlukten de hade bidragit med, men det var fortfarande inte klart (jag har själv jobbat med städ och så här skulle det inte se ut) Jag ringde igen dagen därpå och ville ha andra folk, eftersom det var svårt att kommunicera med dessa.
Självklart! Men männen från dagen innan ville komma och jag får en utskällning för att jag inte skulle be om andra, ingen kom. Ytterligare en dag senare får jag äntligen dit ett par yngre städare som gör klart. Det var helt klart inte ett behov för dem att lämna ifrån sig nöjda kunder, inte ens genom kompensation, det fick jag förklarat i ett 15 min lång samtal där han vill förklara att det här kan du minsann inte be om!

Att det ens finns positiva recensioner förvånar mig.

2011-11-22

Missnöjd

Bohag försvann, krånglig kommunikation

Vi anlitade Flytt 365 för att flytta vårt bohag. Genomgående mycket dåligt, packarna var inte tre (som bokat) utan två oerfarna ungdomar, och allt hann inte packas klart innan flyttgubbarna kom. Resterande saker slängdes ner i blå IKEA-kassar. Det var ytterst svårt att kommunicera med dem, då endast en av dem pratade lite svenska.
Flertalet saker "försvann" i flytten, och har inte hittats ens nu när vi packat upp alla lådor.
När vi ringde till dem för att påvisa dessa brister, blir vi utskällda, för "det är minsann duktiga killar". Även krångel med fakturan, som dock senare löste sig när vi stämt möte med flyttchefen.

Dock ett stort + till deras otroligt trevliga och hjälpsamma receptionist, som troligen får stå ut med alldeles för mycket skit ibland.

2011-07-23

PMG

Flyttstäd under all kritik.

Genomgående dåligt städat, dammtorkning lister, golv med intorkade matrester, kökslådor och luckor med gamla matrester,Badrum ej avkalkat kakel och skitig toalett.

2011-04-05

Tveksam

Inte imponerad

Okej städning, varken mer eller mindre. Se till att få hämta nycklarna på kontoret efter utförd städning eftersom rutinerna vid återlämning i brevlåda/postbox brister kraftigt - i mitt fall placerades nycklarna fritt på tidningshållaren vid dörren där vem som helst kan komma åt dem. 3/5 för städning, 0/5 för nyckelhantering.

2011-03-19

peter

peter

grymt bra städat vid min flyttstädning, kom en kontrollant och vi gick igenom städningen i lägenheten tillsammans, fanns det minsta fel så fixade hon detta, väldigt bra och seriöst företag som bryr sig om sina kunder!
p.s. chokladen som dom lämnade efter var nog det bästa haha

2010-12-10

Göran

Göran

Anlitade företaget för flyttstäd och flytt. Mycket professionella och trevliga, kan verkligen rekommenderas!

2010-10-07

Adam

Städ365

Jag anlitade dom för flyttstäd på min lägenhet, mycket bra gjort. Uppskattas verkligen.

2010-05-31

Malin

Malin

Denna firma anlitades för flyttstäd och det var mycket tillfredsställande städat. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dom gärna. Chokladen som de lämna vid städningen uppskattades :)

2010-05-14

Johanna

Johanna

Städ365 flyttstädade åt oss och det var verkligen professionellt gjort. Kan verkligen rekommendera detta företaget.

Hus och hem
R1000132;Flyttfirmor