Omdömen om Sakhorns Salong
2011-08-25
Erik
Kan rekommendera alla att gå hit - mycket kompetent personal och huvudmassagen vid hårtvätten är himmelskt !!
Värd varenda krona.
2011-06-17
Ewa
Rekommenderar varmt Sakhorns Salong ! Trevligt och proffsigt bemötande, underbar hårtvätts-massage ... bra tips och råd. Alltid nöjd när jag lämnar salongen. TOPPEN helt enkelt !
2011-04-13
Åsa
Jag har länge letat efter en kompetent frisör och äntligen funnit min favorit. Faranak klippte precis som jag ville ha det och var otroligt noga.
Denna salong rekommenderas varmt av mig!!!
2010-12-03
Huvudmassagen vid hårtvätten är värd varenda krona oavsett vad behandlingen kostar. Dessutom vet Sakhorn vad hon pratar om när hon fixar mitt hår - helt fantastisk bra.
2010-08-09
Emelie
Kanonbra bemötande och mycket bra resultat när Sakhorn klippte mig, samt gav mig råd om vård och styling för just mitt hår. Kan verkligen rekommendera alla denna mycket kompetenta frisör i Gävle!
2010-06-18
AB
Sakhorn är frisören med "magic fingers" jag är verkligen nöjd att hon fick till en fin frisyr trots att jag har tunt hår..toppen.
2010-05-07
Jag är hur nöjd som helst med min färg och klippning. Sakorn är en skitduktig frisör som möter mina behov - ser vad som passar och inte.
Och så har hon fräschat upp salongen - väldigt snyggt.
2010-03-05
Seb
Grymt bra tjej som klippte mig. Vet tyvärr inte vad hon heter - men elev, tror jag.
Mycket noggrann och väldigt social också. En riktig duktig säljare också.......hade bestämt att inte köpa produkter - likt förb....gick jag därifrån med shampoo och balsam - lol
2009-11-26
Monica
Fick precis den service och behandling jag har letad efter länge hos Gävles frisörer.
Helt lysande bra !
2009-10-22
Camilla
Äntligen har jag hittat en riktig bra frisör. Får alltid bra råd om hårvård och förstklassig service.
2009-10-08
Fantastisk service, superbra klippning och världens gulligaste tjej! Alltid bra förslag på nya variationer! Motiverar och förklarar alltid varför hon vill göra nya saker! Jag är alltid lika nöjd!
2009-09-26
Jag är supernöjd med den service jag fick. En ung tjej var mycket bra at ge råd om de olika produkter.
Jag köpte faktisk mer än jag planerad från början.
2009-08-11
Ulla
Det märks att Sakorn är en duktig frisör. Hon ger bra råd och förslag om klippning och färg.
Jag kommer definitivt att gå dit igen - mycket nöjd.
2009-07-02
Anette
har aldrig varit så nöjd med min frisyr som jag är nu. Sakorn är jättebra - lyssnar och ger bra råd.
Mycket bra Sakorn.
2009-04-21
Mycket bra och proffsigt klippt och slingat. Är nöjd med frisyr, färg och bemötande. Priset är mycket bra och man kan tom kosta på sig shampo och lite annat när man ändå är där.
2009-03-19
AL
Sakhorn är hur bra som helst, ger alltid goda råd både ang. behandling och produkter.
Bra jobbat Sakhorn ;-)
2009-02-10
dh
Efter mycket letande efter en bra frisör så har jag äntligen hittat henne. Så snygg i håret som jag är nu har jag inte varit på många år. Det blir definitivt fler besök.
Tack Sakhorn.
2009-02-01
Elin
Sakorn gör precis som man vill och ger bra förslag. Jag är super nöjd.
2008-12-19
lotta
Sakorn är en mycket bra frisör, lyssnar alltid vad man vill ha och kommer med förslag.
Sakhorn är så duktig o kunnig, kommer med förslag o tycker hon man är ute o cyklar talar hon om att det inte skulle bli bra..och det hon gör med ditt hår blir alltid proffsigt..