Vald plats Uppsala Välj ort

Omdömen om Blue Desert Music

2011-12-30

Øyvind

Høy kompetanse!

Jeg hadde en utrolig fin dialog med Bjørn,god service og rask levering!
Jeg anbefaler på det sterkeste Blue Desert Music!

2011-12-20

Søren Jespersen

Super knowhow/service

Verdensklasse knowhow/service + meget hurtigt shipping/handling.Bjørn er top.

2011-12-01

Fredrik Wastring

Världsklass !

Du gör världen bättre - genom ditt sätt att vara !
Tack för att du finns, Björn !

2011-11-28

Sune Schack

Verdensklasse knowhow

Bjørn har knowhow! Og det er uden tvivl en af Skandinaviens mest specialiserede og kompetente pladebutikker. Back to the roots. Og altid med nerve. Tak, Bjørn! Livet er andet end downloads. Du er et sjældent indslag i en broget branche. Køb dine cd'er, dvd'er, Blueray og musik hos Blue Desert Music! Westcoast 4 ever!

2011-11-24

Allan - Ry, Danmark

Super service

Mage til service skal man lede længe efter - Björn er i en klasse for sig. Jeg ser frem til at handle hos Blue Desert Music igen!

2011-11-17

Anna i Göteborg

Underbart.....

att få handla sin favoritmusik av Björn som verkligen har ett genuint musikintresse och fixar allt till det bästa! Då har jag inte ens hunnit besöka butiken då jag bor i Göteborg! Kommer att åka ner till Malmö bara för det så fort jag får en chans... Tack för kanonbra service. Ett föredöme i en klass för sig!

2011-08-28

John Bannon

Top notch!

ÄNTLIGEN kan man med glädje bege sig till en skivaffär där servicen och kunskapen är världsklass!!! Jag kan bara be om ursäkt att jag inte kände till denna oas tidigare, men kommer hädanefter göra mina CD-, DVD- och vinylinköp i denna affär! :o)

P.s. Vad ska du ha för den signerade Time Gallery vinylen? D.s. ;o)

/ Janne

Svar från Blue Desert Music
2011-09-15

Hej Janne! Tack för Ditt positiva omdömme. vad jag ska ha för mina signerade Time Gallery-Lp-skivor? Vilken av dom 2 olika signerade exen av LPn menar Du? Kom in så pratar vi om det. Välkommen in!
Mvh Björn

2011-08-08

Hasse - Örebro

Fungerar!

Allt fungerar som vanligt!
Han fixar och levererar!

Personlig o snabb service

2011-07-28

Jappe

Bästa servicen!

En superb affär med något så ovanligt som både kunnig och intresserad personal. Det finns väl inget som inte Björn kan fixa? Rekommenderas varmt!!

2011-06-30

Kenneth

Fantastisk butik

Jag har köpt skivor sedan jag var 18 år över hela sverige alltid på jakt efter någon speciell skiva (jag är stor samlare) sedan fick jag ett tips om Björn då i en butik på andra våningen på en bokaffär. Jag häpnade redan då av den service villige och tålamods bebrövade Björn. Är glad att Malmö fått en skivaffär som sticker ut över det vanliga med en så intresserad ägare.

2011-06-29

torsten lundberg

Bästa servicen

En Björn med ett sådant kunnande finns inte i många branscher, han är speciellt duktig inom musiken, vilken man han är, dessutom verkligen serviceinriktad.

Lars Rydén

Oas i Malmö

Nej Björns skivaffär är något unikt som en skivbutik med fullservice, inget är omöjligt att fixa fram: Detta är en oas för alla musikälskare. ett fantastiskt kunnande och lika bra service, Svårslaget

Eric Sandström

Herr

Kunskaper o service. Viljan o kunnandet att ge det där extra.

Jens Magnusson

Bästa skivaffären med kunnig ägare !

Björn besitter mycket musikkunskaper, finns inte skivan inne så fixar han den. Ger också tips om nya musiker och band. Man blir alltid uppdaterad via mailen om nyheter. För mig, den bästa Blues-affären i Sverige.

Hannes

Old-school känsla

Service, utbud, kompetens. Finns få ställen kvar av den här kvalitéten.

2011-05-27

Robin

Malmös bästa skivaffär

Helt utan tvekan Malmös, om inte Sveriges bästa musikaffär. Björn vet verkligen hur man ska behandla kunder, och han ger alltid den bästa service där finns.
För att inte tala om hur stort och brett utbud. Tack för alla underbara Running Wild plattor!

2011-05-09

Kim

Grymt bra!!

Fantastisk service!
Jag bor inte i Malmö men personalen ställer upp och skickar skivorna och svarar på frågor i telefon.
Mycket kunniga!
Man köper lätt för mycket... men det gör inget för det är kvalitetsmusik!

2011-04-11

Jojje

Bästa skivaffären

Bästa skivaffären i Malmö!

2011-04-10

Westcoast DK

Björn is "The Man"

Super med en skiv affär det satser på kvalitet og inta kvantitet

Fredrik Bergengren

Skivaffär i världsklass

Tänk om det fanns en skivaffär som man kunde gå in i fysiskt!
Tänk om denna skivaffär låg i samma stad som man bor i!
Tänk om man i denna skivaffär kunde köpa cd,vinyl,dvd och blu-ray som dessutom oftast finns i lager!
Tänk om man blev kunnigt och trevligt bemött!
Tänk om man inte själv kunde hitta det man letar efter på nätet utan bara maila, ringa eller gå in och be om hjälp till/i en skivaffär!
Tänk om en sådan här skivaffär fanns!
Ja just det! Det gör den! Blue Desert Music med eldsjälen Björn Söderqvist.Grattis Malmö och alla andra för den delen:-)

Roger Gehlin

Det bästa av det bästa

Har du någon gång turen att vara i Malmö då får du inte missa att kliva in i Sverige's Bästa Skivaffär. Chansen är stor att det som inte finns det hittar du här.

top

Anders

En riktigt musikaffär som fortfarande lever!

Himmelriket att det fortfarande finns en riktig musikhandel kvar som både förstår sig på musik, service och "det lilla extra"! Här skall du bara göra dina skivköp oavsett om du vet vad du vill ha eller vill få tips för din musikutevckling. Heja Björn!

A

Världklass

Inget annat än världklass. Sveriges i särklass bästa sortiment av kbåde klassisk o modern westcoast music.Med en fantastiks service i passion från ägaren hittar man alltid något nytt här.

Andy

Underbar affär

Helt ljuvlig affär som är precis som en skivaffär ska vara, med kunnig och trevlig ägare, där man alltid hittar något nytt! Hoppas affären får leva länge!

RB_impala

Blue Desert Music

Äntligen en butik för oss västkustälskare. Med en kunnig och engagerad ägare. Har allt som är värt att lyssna på.

Florent

Blue Desert Music ...en Westcoast Oas!!

Längtar man till både gammal och ny westcoast och tror att det är långt till Japan, då får man ta sig tll Björns lilla skivaffär och finna trösten, för både sina öron och sin själ... man kan dessuttom lära sig något nytt, göra ett bra köp och få en ny "musikvän".

Bästa skivaffären!

Björns entusiasm och kompetens slår allt. Fantastisk service, och ett kunnande långt utöver vad man förväntar sig. Och då ska ni veta att jag har besökt en och annan skivaffär i vår värld.

/ Janne Andersson ( För tillfället trumslagare i Mats Ronander band)

Fredric

En genuin skivhandel

Både på utsidan och när du kliver in andas denna butik allt annat än Skivlagret eller någon annan standardbutik. Detta känns New York för mig. Ett genomtänkt sortiment med en engagerad och kunnig innehavare.
Är du intresserad av västkust, Aor eller fusion är det hit du ska gå.
Genuin o go affär. Unik skulle jag nästan sträcka mig till.

Figge

Bästa butiken i Sverige

Björn är en av få riktigt kunniga och dedikerade skivhandlare. Han månar om sin musik och sina kunder på ett sätt som ingen kedja kan mäta sig med. Man får alltid tips och rekommendationer på bra musik man inte tidigare hört. Otroligt bra utbud av plattor och dvd'er i butiken, och kan dessutom beställa hem vad som helst om han inte redan har det. Tack för en fantastisk affär!

Jan

Världsklass i Malmö

Om Västkust och AOR är ditt område har du hittat rätt, Björn har fantastisk koll på vad som händer inom området, han har de rätta plattorna och en fantastisk serviceförmåga. Som en "skivaffär" skall vara!

Sofia

Stor kompetens, härligt engagemang, ingenting är omöjligt. Björn har öppnat en ny värld för mig och det tar aldrig slut! Jag tar på mina raggsockar, sätter på musiken, gungar i takt och kör så att damråttorna far omkring! Blue Desert Music är ett måste!!

Christian E Christian E

Björn är och har alltid varit en engagerad och kunnig musikälskare som kan massor om ffa westcoast och fusion. Det som inte finns i butiken fixas oftast via div möjliga och omöjliga importvägar.
Gillar man såväl gammal som ny slick musik är Björn och hans Blue Desert Music det självklara valet av skivaffär.

Niclas

En riktig skivbutik

Detta är en av Sveriges bästa skivbutiker
inom västkust och AOR. Det ägaren inte
vet om musiken inom dessa områden
är inte värt att veta. Tack för ett bra jobb
Björn.

2011-04-04

KN

One stop shop för Västkust mm

Snabba leveranser, engagerade nyhetsbrev, kan man annat än handla av Björn!

2011-03-15

Perre

Strålande

Det är bara att instämma i hyllningskören!!
Beställde min platta på fredagen och hade den i lådan på måndagen.
Vid kontakt med Björn på telefon så visade han sig vara en eldsjäl som brinner för sitt intresse - musik, som mer en gärna tipsar om artister som man har intresse av

Rekommenderas varmt

2011-03-07

En butik för folk som gillar det där extra.

Vad menar jag då med extra jo inte bara det att komma in i butiken och köpa sig skiva för att sen gå hem och lyssna på den i sin ensamhet.
Hos Björn på Blue Desert Music så handlar man inte bara utan man diskuterar köpet och får tips av Björn av skivor som tilltalar en.
Björn har ett stort kunnande och brinner för det han gör.
Björn är även en sådan person som suger efter information och uppskattar alltid att själv bli tipsad om bra plattor.
Har själv handlat skivor av Björn under många år och han tillhör de få fotfarande versamma aktörer i en bransch som tappar kunder till näthandel och nerladdning.
Är du som jag och älskar den genuina känslan att handla dina skivor i butik så är Blue Desert Musik butiken för dig.

2010-11-16

Viktor S Viktor S

Bäst i landet!

Ja, vad ska man säga som inte är sagt redan liksom? Jag är lite av en CD-samlare och lyssnar på rock, i synnerhet den snygga västkustrocken om man nu kan kalla det så. Man nås inte ofta av sådant utbud i andra butiker men här finns massor. Riktig musik! Och vill man köpa det från listorna så kan man göra det. Men man kommer inte hitta Idol greatest hits här, tack och lov.

Samlar man som jag är Internetbutiker bra, men sju dagar i veckan så uppskattar jag att kunna gå in i en butik och handla. Frågade ägaren Björn om han möjligtvis kunde importera en skiva från Japan åt mig - och det kunde han :D Det är SERVICE och KUNNANDE bakom den här butiken! Jag kommer göra ALLA mina skivinköp från den här butiken från och med nu. Jag har aldrig varit i en bättre butik, och utbudet som finns inne är fantastiskt. Besök!

2010-10-01

Johannes

Finns ingen bättre skivbutik

Allt man kan säga om denna butik har redan blivit sagt. Och jag kan bara instämma i hyllningarna till Björn och hans kunnande. Det finns helt enkelt ingen bättre skivaffär att gå till, det spelar ingen roll vilken musiksmak du har, här kan du få tag på allt i musikväg.

2010-05-03

Johnny Wiking

Här finns ALLT....

Hur kan någon vara så kunnig som Björn? I mina ögon är han en levande legend som är något av den ödmjukaste jag stött på i en affär. Har ALLTID tid med med sina kunder och ALLTID lika trevlig.Det kvittar vilken musiksmak man har, så är han lika engagerad. Beställer man en platta som han inte har inne så fixar han hem den. Utan några krusiduller. Denna affär SKA besökas!!!! Det är ett MÅSTE. Här får du en nostalgikick som skickar Er tillbaka både två och tre decennier plus lite till. Tack Björn, för att du hade modet att fixa till denna oslipade diamant till affär!!!!!! Och tro mig, den kommer att bli en slipad diamant!!!!!

2010-04-18

Mikael Nilsson

Fantastisk information

Det känns som om att det inte Björn vet om AOR (Adult Oriented Rock), Westcoast och Jazzrock inte är värt att veta. Sen vet han bara mycket om allt det andra! Vem som är vem i musiken är en självklarhet för Björn. Många uppslag och helt utan känslan av köptvång. Vilken glädje för mig som behöver veta mer än skivlagrets topplista och någon som man kan prata med. Hoppas att Blue Desert Music växer i utbudet på hyllorna.

JM

En unik mötesplats för music lovers!

Blue Desert Music är en unik skivbutik som saknar motstycke i Sverige avseende sortiment och kunskap inom westcoast genren. Björn (butiksägaren) brinner för det han gör och är en auktoritet inom sitt område. Rekommenderar buitken starkt!

Benkow

Utbud och engagemang!

Ypperlig service och engagemang från butiksägaren. Och vilket utbud!

J

Björn rules

Det finns inget Björn inte kan om Västkust och det mesta inom bra musik, det är så här det skall vara att köpa skivor- Jag känner vibbarna från den tiden man köpte LP skivor i ruffiga lokaler av folk som älskade sitt yrke. Åk till Björn!

2010-04-05

JP

Allt man behöver!!

Björn är mycket trevlig och kunnig inom allt som han har att erbjuda i affären. Ett enormt utbud av spännande vinylskivor som kompletteras av ett rikt CD & DVD utbud.
Måste besökas om ni är i Malmö!

2010-04-05

Jesse

FM-Rockens Mecka

Det som Björn inte har eller kan skaffa fram ? det finns inte! Sällan träffar man på en så entusiasmerande och kunnig skivaffärsinnehavare.
Engagemangsmässigt är den enda som kan konkurrera med Björn förmodligen Rob Flemming i Nick Nornbys bok "Hi-fidelity". Den enda affären man kan köpa skivor på ren rekommendation - och vara jättenöjd.

2010-04-02

sixan

Guldgruva

för dig som letar efter en skivaffär som har ett sortiment långt utanför hitlistorna och med en innehavare med stort engagemang.

Shopping, butiker
R1001136;Musik - Skivbutiker