Rejta.se
Välj rätt företag utifrån 515 478 omdömen
Sveriges sajt för omdömen
Vald plats Sverige Välj ort

Blue Desert Music

rating
Snitt 4,87 (132 omdömen)
Skriv omdöme!
040 - 18 44 33, Ö. Förstadsg. 33, 212 12 Malmö

Mer information

Kategori: Musik - Skivbutiker

Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida
Bilder på Blue Desert Music
Lägg till bild

Omdömen om Blue Desert Music

?

2014-03-24

Hans Larson

Bästa service, utbud och kompetens

Om man gillar västkustpop och AOR är detta den absolut bästa butiken i Sverige. Björn har koll på allt som redan finns men även det som är på gång som nytt.

?

2014-03-24

Olle Jonson Umeå

Bra service & stort engagemang

Mycket bra personlig service. Björn hittar hela tiden bra hard-to-find-stuff som jag skulle ha svårt att hitta själv. Och snabba leveranser är alltid uppskattat. Keep up the good work, Björn!

?

2014-03-17

Jose Antonio

Attention of this store

My name is jose antonio, I'm from Spain. Fantastic attention to this store, very detailed email with all the information to buy. Since I pay the cd only spent 4 or 5 days until I get home cd, the cd was brand new, sealed. 5 Stars. Thank you so much

?

2014-03-08

Tommy L Tommy L

Det blir 5 solar från Sollefteå!

Björn på Blue Desert Music är en stor musikälskare som erbjuder en fantastisk och mycket personlig service. Han fortsätter engagerat att fixa fram bra och svårhittad musik på CD, vilket inte direkt är vardagsmat i dag - det finns ju knappt några riktiga skivaffärer längre! Har själv aldrig haft möjlighet att besöka butiken men hoppas såklart kunna göra det i framtiden.

?

2014-03-06

Roland Landin

Om alla mycket positiva omdömen: SÅ ÄR DET! Ja!

Letar du efter en skiva eller viss musik?
Har inte Björn det inne just nu så letar Björn med glädje(kolla så glad han blir!) på direkten och ger besked när du kan få den. Toppen!

?

2014-03-03

Stig Karlsson

kanon

Bra sortiment björn är både kunnig duktig o Trevlig!
Finns alltid nåt som passar min smak!

?

2014-02-28

Daniel Ast

Malmös enda skivaffär med kunskap o engagemang!

Alla rätt i boken avseende ärlig vilja och intresse för kunden, idag en unik och mycket uppskattad service som uppskattas oerhört!

?

2014-02-28

Tommy Sjöholm

Toppen

Björn har koll på det mesta.Skivaffären som har det mesta.Om inte så beställs det och Björn hör av sig till dig.

?

2014-02-27

Lars Malmberg

Bästa skivbutiken i södra Sverige

En butik med personal som levererar det du vill ha och mer därtill! Söker du något, gå hit. Trevligt, skattgömma, service och mycket att välja bland!

?

2014-02-26

Kent

Malmös bästa musikaffär

Malmös bästa musikaffär med kunnig personal och stort musikkunnande inom de flesta musikgenren, samt hjälper en i ens sökande efter ny musik. Bäst i stan, hela dan!

?

2014-02-26

Jan Hellqvist

En Musikaffär som den ska vara

Björn är enormt kunnig och hela tiden insatt i vad som sker inom Amerikansk Väskust, AOR och Jazz. En suverän upplevelse

?

2014-02-26

Fredrik Wastring

Mr Nice Guy !

Ytterst personlig och proffsig service. Man mår gott helt enkelt. Musiken förenar !

?

2014-02-26

Carina Johansson

Vilken service - vilken skivaffär!

Den personliga servicen i BDM är svårslagen, oavsett om det är i butiken, mail eller sociala medier. Björn anstränger sig till fullu att hitta det man söker, hitta bra pris på musiken han säljer, informativ om historiken som säljs, har alltid en anekdot att berätta. Att han dessutom säljer vissa konsertbiljetter ibland är ett plus. Vänlig, glad, oerhört kunnig och något så sällsynt som snäll!

?

2014-02-26

Lars Rydén

Guldbagge

Om någon förtjänar en "bagge" så är det Björn på Blue Desert Music. Passion för musik, kundvänlig och aldrig några problem att fixa fram det man vill ha. Detta i kombination med djup kunskap inom musikområdet gör honom till en tydlig stjärna på musikhimmeln. Världsklass!

?

2014-02-26

Kenneth Bremer

The west coast music world...

Hos Björn ved Blue Desert Music er man ikke bekymret omkring music downloads, her har man passion for musik på fysiske medier. Stort tak til Björn for "keeping the west coast music alive"

?

2014-02-26

Erik

Som det skall vara!

En skivaffär av den gamla skolan. MASSOR av skivor, personlighet, kunnighet, inget överdrivet snobberi och bra service. I mitt tycke den bästa skivaffären i Malmö.
Har du riktig tur kan du får höra lite Sme 's Baglomma medan du bläddrar också...

?

2014-02-26

Henrik Berggren

En äkta skivaffär!

Bredden på utbudet, mottagandet, mysfaktorn, att det ibland spelas konserter i butiken!

?

2014-02-25

Joachim Tromark

En riktig skivbutik

Desert Music är en skivbutik som verkligen "levererar" och som har koll på den bästa musiken som finns nämligen "Westcoast". Björn Söderqvist gör alltid sitt yttersta för att finna just den platta ni söker. Tveka inte att handla hos Desert Music!

?

2014-02-25

Anders Tellhed

Kanonservice

Bra service och snabba svar! Bra musik och bra musiktips, har hittat artister här som jag inte hitta annars!

?

2014-02-25

Tommy T Tommy T

Outstanding avseende service

Jag har varit i kontakt med Blue Desert Music några gånger. Alltid ett föredöme i bemötande och service. Här har många som kallar sig kundvänliga mycket att lära.

?

2014-02-25

Stefan Lundh

Ypperlig service

Personlig och bra service och snabb leverans. Jag har aldrig blivit besviken. Tyvärr har jag aldrig haft möjligheten att besöka affären IRL.

?

2014-02-25

Fredric Medin

En Malmöpärla

Blue Desert Music i Malmö är en av de sista riktiga skivaffärerna i Malmö. En oas där du får kunnig och generös service. Alltid ett tips till hands och du går sällan härifrån utan ett skivköp. Miljön påminner om en genuin skivaffär i New York tycker jag. För oss som fortfarande gillar plattor på riktigt är Blue Desert det bästa!

?

2014-02-25

John Bergstrand

Mycket trevligt bemötande och förstklassig service. Björn var väldigt tillmötesgående och hade extra öppet för mig och min vän 45 min efter utsatt stängningstid. Kunnig personal och ett varierat och bra utbud.

?

2014-02-25

Mikael Svenningsson

Service och engagemang!

Jag möts alltid av ett engagemang och en kunskap som kan både hjälpa och skapa intresse för nya horisonter. Jag känner att det alltid finns möjligheter, aldrig problem. Kort och gott ett bemötande jag aldrig innan har mött!

?

2014-02-25

Robin

Bästa skivaffären som finns

Blue Desert Music med Björn i spetsen är verkligen utan minsta tvekan den bästa fysiska skivaffären som finns.
Enda sedan första gången jag besökte den och fick Björns utmärkta service så kände jag att hit kommer jag att gå flera gånger.

Och vad har de varit nu, 3-4 år sen jag fick tag i de där magiska Running Wild plattorna och jag har sedan dess varit stammis hos Björn.
Supertrevlig service som sagt och inte nog med det, han har även hjälpt mig att plocka hem otroligt mycket skivor från nätet och hemsidor jag själv inte kunnat beställa ifrån.

Så enormt stort tack till Björn för den grymma servicen, och alla bra skivor du försett mig med!

Blue Desert Music är från djupet av mitt hjärta, den bästa fysiska skivaffären som finns!

?

2014-02-25

Lars Boström

Bemötande i världsklass

Jag blir alltid glad och positivt överraskad när jag kontaktar blue desert och Björn, hur kan du komma ihåg mej fast jag inte ringer så ofta?? Alltid positivt bemött och kunnig, vet du inte så tar du reda på och kontaktar senare!! Vilket Bemötande!!! Fantastiskt!!

?

2014-02-25

Janne Andersson

Bästa skivaffären!

Otroligt kunnig, trevlig och personlig service oavsett om du handlar eller ej.

?

2014-02-14

Jean-Daniel von Lerber

They understand service

From my first contact with Blue Desert Music until the delivery of the goods, the guys provided clear communication, fast replys and finally a quick and reliable delivary to Switzerland - all within a reasonnable price range. Congratulations!

Svar från Blue Desert Music
2014-02-14

Hi Jean-Daniel! Great to hear that You seems like You're satisfied with our service! Thanks for Your kind words & great feedback to our record shop! (And only 3 days for the shipping from Sweden to Switzerland - I'm quite impressed myself!) We do ship all over the world. You're always welcome back with new items that You're looking for from Your wantlist!/All The Best Regards, Björn Söderqvist, Blue Desert Music

2013

?

2013-12-22

Michael Sunksen

Michael Sunksen

Good service, good cheap prices, very quick delivery Blue Desert Music is a great source for hard to find titles.

Svar från Blue Desert Music
2013-12-23

Thanks a lot Michael for Your kind words and Your feedback about mt record shop! I'm glad to hear that You seems to like our service! You're Always welcome back again with more rare things from Your wantlist... both new & used items!/All The Regards, Björn Söderqvist, Blue Desert Music, Malmoe, Sweden.

?

2013-12-12

Jens

Finally found the rare stuff here

If you are looking for good music, which is not available in any ordinary music shop - try here! Reliable personal e-mail contact, reasonable price and fast shipping! Shipping costs are a bit high, though, but safe and the CDs arrived in Munich/Germany after 2 days!

Svar från Blue Desert Music
2013-12-13

Hi Jens! Thanks for Your great feedback and kind words about our company Blue Desert Music. Great to hear that it seems like You're satisfied with the shopping from us and the fast shipping as well! (2 days to Germany - not bad & quite impressing!) I do agree with You about the shipping cost: Unfortunately is the cost of shipping abroad from Sweden too high. But sorry we can't do anything about that with the quite high cost of fees from the Swedish Post company. Welcome back with other items from Your want list and we will do our very best to help You. With All The Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music, Malmoe, Sweden.

?

2013-11-23

Micke Lindgren

Musiclovers!

Jag ~ en stor vän av den seriösa skivbutiken.Jag menar alltså en kunnig,passionerad,lyhörd och serviceinriktad skivhandlare/butiksinnehavare.Idag i Malmö 2013 kan jag utan att tveka ett ögonblick utnämna den Enda med dessa kvaliteter- BJÖRN SÖDERQVIST!!

Svar från Blue Desert Music
2013-11-23

Tusen tack Micke för Din betygsättning samt inte minst Dina fina ord om företaget. Det glädjer mig att Du verkar vara nöjd med vår service! (Problemet som uppstod nu är att jag efter Din betygsättning nu känner mig aningen generad & röd om kinderna efter Dina fina ord...) Välkommen åter!/Mvh Björn Söderqvist på Blue Desert Music.

?

2013-11-20

Bella

Perfekt!

Björn!
Du är otroligt tjänstvillig och tillmötesgående!Allt kan fixas hos dig!Imponerande!Betyg från damen som inte kan låta bli att takt-trumma på din disk!

Svar från Blue Desert Music
2013-11-21

Tusen tack för Dina fina ord, Bella! Man gör så gott man kan. (Du är alltid välkommen att trumma på min kassadisk!) Välkommen åter!

?

2013-11-03

Peter Waldenvik

Högsta betyg!

Intresserad,kunnig & serviceinriktad. Grym helt enkelt.

Svar från Blue Desert Music
2013-11-05

Tusen tack Peter för Ditt fina omdöme! Välkommen åter med "fler utmaningar"/Med vänlig hälsning Björn Söderqvist på Blue Desert Music

?

2013-11-01

Patrik Brink

Otrolig man. En musikens mästare inom sin genre!

Denna man är ett unikum. Ett levande uppslagslexikon Har hjärnkoll på den musik jag gillar allra bäst. Oerhört trevligt bemötande och med stor servicekänsla!

Svar från Blue Desert Music
2013-11-02

Tusen tack för Ditt fina omdöme om min skivaffär, Patrik! Hur ska man kunna kommentera sådant smicker med? Man blir snarare smått generad & röd om kinderna! Skoj att Du tycks uppskatta Blue Desert Music's service! Vi gör vad vi kan för att våra kunder ska trivas. Oavsett om man besöker oss personligen eller har kontakt med oss per distans. Välkommen åter med "fler nya utmaningar"! Mvh Björn Söderqvist på Blue Desert Music.

?

2013-10-29

Hans Gannéus

Blue Desert Music - briljant service

Skivbutiker - finns det öht några kvar? Ja, ett fåtal. Björn Söderqvist driver Blue Desert Music i Malmö. Här beställde jag nyligen Marc Jordans nya CD-album "On a Perfect Day". Detta var en fredagkväll. På måndagen landade skivan i brevlådan (välemballerad, kan jag meddela). Förutom pålitliga leveranser är Björn en mästare på ytterligare en sak: Kundvård. Rekommenderas för oss/er som köper musik.

Svar från Blue Desert Music
2013-11-01

Tack Hans för Dina värmande ord och ett trevligt telefonsamtal! Vad roligt att du verkar nöjd! Vi på Blue Desert Music försöker alltid att göra våra leveranser så fort som vi någonsin kan & hinner med. Detta eftersom våra kunder såklart är oerhört sugna på ny bra musik. Och det är egentligen inte så himla svårt det där med gott bemötande, det är ju bara att göra som man blivit upplärd sedan barnsben av sina föräldrar och skolan (i alla fall den dåvarande): -"Bemöt andra såsom Du själv vill bli bemött!" Jag vet EN SAK TILL som jag är mästare på som du uteslöt: Att paketera försändelser noga & väl! Välkommen åter med nya utmaningar ifrån din wantlist! Ditt köpval var det ju inget fel på, eller hur?! Ha det så gott!/Mvh Björn Söderqvist på Blue Desert Music.

?

2013-10-10

Bengt Isaksson

Strålande

Som älskare av Westcoast/AOR musik (www.westcoast-music.com) så är det självklart att man handlar sina skivor på Blue Desert Music, bra sortiment och en ruggigt snabb leverans till väldigt bra pris. Vad mer kan man begära, kanske en Snickers i sitt skivpaket ;-) Annars ingeting att klaga på!!

Svar från Blue Desert Music
2013-10-12

Hej Bengt! Vad roligt att Du verkar vara nöjd med vår service med vår skickade leverans till Dig. (Vi kommer aldrig någonsin att leverera våra varor med bipackning av Snickers eller annat liknande kladdigt. Möjligtvis på tal om Snickers: DANSKA Westcoastgruppen Sneakers istället med Sanne Salomonsen vid sångmikrofonen, men DETTA är en HELT ANNAN betydligt angenämare sak! Eller hur?) Välkommen åter!/Med vänlig hälsning Björn Söderqvist på Blue Desert Music.

?

2013-09-13

Stefan

Fantastisk säljare som gör allt för att finna det man söker! Jag kommer definitivt att återkomma! Full pott!

Svar från Blue Desert Music
2013-09-13

Hej Stefan! Wow! Tusen tack för Dina fina ord & ditt fina omdöme av min skivaffär! Vad skoj att Du verkar nöjd med vår service samt framletandet av den sedan länge utgångna CDn som Du sökte! Det spelar ingen roll om man besöker skivaffären på plats här i Malmö, eller om man t.ex. som Du är boendes långt uppe i norr av vårt avlånga land, eller om man bor utomlands, våra kunder är oerhört viktiga för oss, och det är även väldigt viktigt för oss att vi ser till att våra kunder är 100% nöjda! Det är liksom "A & O" för oss! Välkommen åter till oss med "nya utmaningar" från Din Wantlist! Ha det så gott!/Mvh Björn Söderqvist, Blue Desert Music, Malmö, Sverige.

?

2013-09-11

Ken

GREAT SELLER!!

smooth and fast delivery. Highly recommended!! A+++++! Best seller ever!

Svar från Blue Desert Music
2013-09-11

Arigatou gozaimasu, Ken! Thanks for Your very kind words and feedback! The delivery all the way to Japan seems to have gone quite smooth,a d it seems like You're pleased & satisfied with our service! If YOU'RE satisfied, then we are satisfied! Always welcome back with other items from Your want list. Okaerinasai!/All The Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music, Malmoe, Sweden

?

2013-08-12

Tommy

En mycket seriös säljare! Snabb och säker leverans!

Svar från Blue Desert Music
2013-08-12

Hej Tommy! Tusen tack för Ditt fina omdöme! Välkommen åter med nya utmaningar/förfrågningar!/Mvh Björn Söderqvist, Blue Desert Music.

?

2013-07-30

Robert Säll

Lysande sortiment för oss musikaliska finsmakare:)

Svar från Blue Desert Music
2013-07-31

Hej Robban! Vad skoj att Du tycks uppskatta vårt sortiment! Tack för Ditt fina betyg av vår skivaffär även så där "på distans"! Välkommen åter med "nya utmaningar"! Ha det så gott!/Mvh Björn Söderqvist, Blue Desert Music.

?

2013-07-15

Robert

Very friendly and helpful seller

I'm living in The Netherlands. I had very nice e-mail contact with Bjorn. Very quick response and good recommendations! The items I ordered were very carefully packed and quickly delivered. Excellent and personal service! Thanks very much. Makes me curious about the store... Maybe and hopefully I'll visit some day...

Svar från Blue Desert Music
2013-07-15

Hi Robert! Great to hear that You seems like You're pleased with our shop and our service. Thank You very much for Your very kind words & feedback! You're always welcome back to us with Your want lists! Enjoy the summer!/All The Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music, Malmoe, Sweden.

?

2013-06-18

Stefan L

personlig service

Björn ringer upp mig när beställningen kommit och frågar om jag önskar nåt mer innan han skickar paketet.

Svar från Blue Desert Music
2013-06-19

Tusen tack för Ditt fina betyg av vår skivaffär, Stefan! Vi hoppas såklart att våra kunder inte upplever detta med att vi kontaktar våra kunder innan vi skickar deras beställda varor som om att vi "försöker sälja på dom något mer", för det är inte alls vår avsikt! Anledningen till att vi kontaktar Er kunder innan/före vi skickar beror istället på att det som kanske bekant är relativt dyrt med brevporto & fraktkostnader i Sverige så vill vi ge våra kunder en möjlighet att passa på att beställa mer samtidigt istället för att kanske beställa nya varor efter endast ett par dagar efteråt och därmed åka på ännu en fraktkostnad. Hoppas att Den av Dig beställda nya CDn med den suveräna svenska Westcoastgruppen State Cows är till lika full belåtenhet som den är för mig! Välkommen åter! Ha en fortsatt skön sommar!/Med vänlig musikhälsning, Björn Söderqvist, Blue Desert Music.

?

2013-06-18

Markus

Fast, competent and very friendly

I am writing from Essen, Germany and I was very astonished to get my ordered CDs only 2 days after I ordered them. This is very fast. All my questions have been answered very friendly and competent. You always get an extra plus in service, which makes this shop a real pleasure.

Svar från Blue Desert Music
2013-06-18

Hi Markus! Great to hear that everything went smooth with the shipping to Germany, and that You seems like You're satisfied with our service! You're always welcome back with other things from Your want list! Have a great summer!/Regards, Björn at Blue Desert Music.

?

2013-06-02

John C

Prompt - Good Service

Good personalized service, fair prices, quick delivery (even internationally). What more could one ask for... Blue Desert Music is a great source for hard to find titles.

Svar från Blue Desert Music
2013-06-03

Hi John! Thanks for the review about our record shop and our service! Great to hear that everything went okey and the delivery to the States was smooth. Always welcome back if we can help You with anything./All the Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music.

?

2013-05-28

Sophie

Perfekt service!

Efter att ha letat ÖVERALLT bokstavligen efter en väldigt speciell cd-skiva lyckades jag med hjälp av Björn få tag i något av de sista exemplaren!

Väldigt trevlig och bra mail kontakt samt snabb leverans! Toppen! Tack!

Svar från Blue Desert Music
2013-05-29

Hej Sophie! Vad roligt att Du & barnen blev så glada över att Ni hittade den utgångna CDn i min skivaffär! Som sagt var: Förutom en hel del nya utgivningar så hittar man här även massvis av utgångna artiklar! På CD, DVD, Lp, singlar & stenkakor! Både i nyskick och som begagnat i bra kvalitet till plånboksvänliga priser! Välkommen åter med "nya uppdrag"! Glad sommar!/Mvh Björn Söderqvist, Blue Desert Music. www.bluedesertmusic.com

?

2013-04-28

Dietmar Schwarz

Hard to find CDs from Sweden !

Hi Björn , many thanks from Germany for the great
CDs.-Blue Desert Music is a superb shop for real
Music Lovers !

Svar från Blue Desert Music
2013-04-28

Hi Dietmar! It's so great to hear that it seems like You're satisfied with our service and our sortiment! As you might know, we do ship abroad and all over the world, so You're always welcome back if You're looking for something special that maybe is hard to find - no matter what kind of music and style it is. We sell both new and used stuff. And we got the great rumour about us that we do ship very fast to our customers. We try to do our very best to please our customers. Just the same way like we ourself want to be taking cared of in a shop when we're buying something ourself. It's just that simple like that. We're looking forward hearing from You again with something else from Your "wantlist". Take care./All The Best spring-regards from Björn Söderqvist at Blue Desert Music, Malmoe, Sweden.

?

2013-03-27

TOMÁS SIERRA NOTARIO

FANTASTIC TRANSACTION

SMOOTH TRANSACTION - ALL IS EASY AND FINE WITH THIS SELLER. GREAT PACKAGING AND SUPERB COMUNICATION WITH THE SHOP.

Svar från Blue Desert Music
2013-03-29

Hi Tomás! Thanks for Your kind feedback all the way from Spain! Great to hear that You seems to be satisfied with our service & sortiment! Always welcome back to new searches of "hidden treasures"! We ship & deliver all over the world without any problems! Take care!/All the Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music, Malmoe, Sweden.

?

2013-03-21

Tigran

Toppen!

Awesome! Desert Music Pop/Rocks the west coast way! Super service, super products - just GREAT!

Svar från Blue Desert Music
2013-03-21

Hi Tigran! Thanks a lot for Your kind words & Your great feedback! Hats of! Welcome back for another search for us of a hidden "hard to find"-treasure!/Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music.

?

2013-03-18

Hanna M Hanna M

toppen!

finns inte så mycket att säga än toppen. Sjukt bra service när man behöver det. Han kan verkligen sin grej:)

Svar från Blue Desert Music
2013-03-19

Hej Hanna! Skoj att du tycks gilla min skivaffär & vår service! Hatten av för det! Service är A & O, och kunden ska ALLTID vara i centrum! (Det är ju kunderna man lever av!) Egentligen Är det inte så svårt: Bara man är mot kunden som MAN SJÄLV skulle vilja bli bemött i en affär! Välkommen åter!/Med vänlig hälsning Björn

?

2013-03-02

Peder från Umeå

Ohyggligt BRA Service !

Fantastisk bra service. Har inte handlat av Björn tidigare, men måste säga att jag är imponerad av hans service. Kan inte bli annat än 5 stjärnigt.

Svar från Blue Desert Music
2013-03-02

Hej Peder! Tusen tack för Dina värmande ord! Vad roligt att Du tycks uppskatta vår snabba service! Vi gör vad vi kan för att serva våra kunder - även om det är på distans. Och vad skoj också att Du verkade gilla musiken som Du köpte! Välkommen åter!/Mvh Björn

?

2013-02-25

Johanna Cardinal

Excellent service!

Bjorn was very knowledgeable, friendly and helpful. His English is excellent (and I should know, I am an English teacher). I appreciated his service. The CDs I bought were hard to find!! I would do business with him again. (I'm from Valleyfield, Quebec, CANADA.)

Svar från Blue Desert Music
2013-02-26

Hi Johanna! Great to hear that You seems satisfied with our service! Thanks for Your kind words and feedback about our record shop! (It's quite simply: We only do our very best for our customers!) Thanks as well for Your kind words about my spoken/written English (I wish my English teacher from "way back then" would have seen this)! It was a real pleasure helping You with that CD/DVD-box with Koinonia that You was looking for! Always welcome back with new searches for "musical treasures"! /All The Best Regards, Björn.

?

2013-02-25

Göran

Verkligen Kanonservice!

Tack som sjutton Björn!
Jag var inne i butiken för 1,5-2 år sedan och köpte mig en Kinksplatta, när jag råkade ha vägarna förbi.
Blir nu i helgen invikad till butiken och denna gången finns det en hel box med Kinks 10plattor och till ett mycket fördelaktigt pris! Som jag naturligtvis köper!

Svar från Blue Desert Music
2013-02-25

Hej Göran! Vad roligt att du tycktes gilla Din Kinks-box! Grattis! den är ju utgången & vanligtvis oerhört dyr! Mycket nöje & välkommen åter med nya utmaningar! Mvh från din lokale skiv-handlare. /Björn

?

2013-02-22

Kim Forsberg

Grymt bra!

Som älskare av västkustmusik är man inte bortskämd med att det finns en butik där de vet vad man pratar om... Men grattis till er i Malmö som har Blue Desert Music och Björn. Bor själv i Göteborgsområdet så jag har fått det per post snabbt och bra. Kanske tur att man inte bor i Malmö, det hade blivit dyrt. Tack för fantastiskt kunnande och superb service!!

Svar från Blue Desert Music
2013-02-23

Vad skoj Kim, att Du tycks uppskatta vår service, sortiment & kunnande! Det är sådana här inlägg från kunder som Dig som är tacksamma & förgyller ens vardag & gör att ens arbete med skivaffären känns meningsfyllt & uppskattat! (man blir ju nästan alldeles tårögd! Har någon en näsduk?) Kim, välkommen tillbaks med nya utmaningar, samt välkommen in i affären såklart när Du eventuellt har vägarna förbi! Jag lovar Dig 100% säkert att jag INTE kommer att "försöka sälja på Dig något" som Du INTE BORDE ha!/Mvh Björn

?

2013-01-05

François Lathuille

Feedback about the new Kilimanjaro CD

Order received very quickly.

Excellent customer service.
The new CD ("Open your heart") of the band Kilimanjaro is very good.

The style is very West coast with a little touch of funk and rock.

The songs are great.

Special mentions for guitar parts, vocals and keyboard

Continue to delight our ears.

You are great

God bless you

François from France

Svar från Blue Desert Music
2013-01-05

Bon jour François! Thanks for Your feedback about our recordshop and I'm glad that You seems like You enjoyed the CD with the group Kilimanjaro. Welcome back for more music great music "like that"! Au revoir! /All The Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music, Malmoe, Sweden.

2012

?

2012-12-19

christopher stothard

Rare CDS

The service from this shop is just amazing this guy spent nearly two years looking for some very rare cds for me that were not available in the United Kingdom,and at giveaway prices ,there can't have been any profit in it for him,top marks will recommend to anyone "full five star" service

Svar från Blue Desert Music
2012-12-19

Thank You very much Chris for Your great feedback! (Worth waiting for, eh?) Service is my biggest pleasure. It always feels good to help customers, even abroad! Enjoy and always welcome back. Have a very merry christmas, and a happy new year! /Regards Björn.

?

2012-12-03

Jose Antonio

I'm from Spanish, I've purchased a few items from this shop, very good attention (quickly), Chikuzen Sato wasn't new as you told me by e-mail (Second Hand), I think you should have told me that the cd was Second Hand. I'll buy cd's in the future in this shop because the service and attention is fantastic.

Svar från Blue Desert Music
2012-12-03

Hi José, great to hear that it seems like Your satisfied in NEARLY all Your points about my record shop. And thanks for Your high grading of my shop. Pity thou that You - at least in Your grading - mean that the Japanese quite expensive CD should have been a second hand-copy and not a new copy. I can guarantee & assure You that this was a new copy, and not used second hand, even if it wasn't still sealed, because we only had 1 copy left of it, standing outside in the record shop. (You see. we have to take out all the CD's from the jewel cases, because otherwise there's a great risk that they were stolen...) Looking forward to hear from you again./Regards, Björn Söderqvist - Owner of the record shop Blue Desert Music, Malmoe, Sweden.

?

2012-12-01

Tiger P Tiger P

Håller inte öppet tiderna

Nu har jag gått förbi butiken flera gånger och den har har varit stängd. Ett par gånger har jag gått förbi efter jobb, stängt. Fast det ska vara öppet. Okej, tänkte jag. Går förbi på middagsrasten, stängt.
Nu ger jag upp och går till en annan butik.

Svar från Blue Desert Music
2012-12-03

Kära Tiger P, tråkigt att Du inte tycks gilla våra öppettider. Ursäkta mig, men jag blir aningen förvånad över Ert negativa omdöme om min affär. Affären - där jag står helt själv 6 dagar i veckan och har gjort så sedan affären öppnades i mitten av oktober månad år 2009 - har ordinarie öppettider enligt följande: Må-Fre 10-18; Lör 10-16; Sön Stängt. (Ibland när jag varit kvar i affären sent på kvällen så har jag dessutom t.o.m. haft öppet så långt som till 22.00 på kvällen! Och ibland även om söndagar då jag ju egentligen har stängt då jag ändå varit i affären och arbetat.) P.g.a. att jag som butiksinnehavare står här helt själv under alla dagar då vi har öppet i 6 av veckans 7 dagar, och dessutom så gott som aldrig någonsin håller någon form av middagsstängt eller liknande raster, så har jag tyvärr ibland tvingats hålla stängt kortare stunder i ett par minuter (läses som kortare toalettbesök eller då jag varit tvungen att gå in på lagret), tidigt morgonbesök hos tandläkaren eller liknande, varit iväg & lämnat/hämtat paket på t.ex. Posten i ett par minuter & liknande. Men observera: Vid SAMTLIGA dessa fall så har det ALLTID suttit en lapp suttit på dörren med text som förklarat NÄR jag kommer tillbaka typ "Kommer Strax/Inom ett par/10 minuter" eller liknande meddelande till mina kunder, där jag även har uppgett mitt mobiltfnnummer om man nu eventuellt skulle behöva eller vilja få tag i mig. Dessa kortare tider då jag tvingats hålla stängt rör sig om max på sin höjd 10/15 minuter, oftast avsevärt mycket kortare, och sker inte mer än max någon gång per vecka. Någon enstaka gång har jag även deltagit i en nödvändig kvällskurs där jag tyvärr tvingats stänga 1-1,5 timme tidigare än ordinarie tid. Men observera: Det har ALLTID funnits ett meddelande härom på dörren till mina kunder! Och när det gäller att jag "planerat" tvingats stänga tidigare/öppna senare, så har även detta ALLTID stått omtalat på affärens hemsida. Därför finner jag det aningen märkligt - om nu Tiger P ursäktar - att påståendena som Ni skriver om skulle överensstämma med verkligheten. Jag vore oerhört tacksam om Ni kunde återkomma till mig med ett besök eller per tfn eller mejl och beskriva vilken dag/vilka dagar detta skulle ha inträffat. Öppetider enligt ovan, på tel: 040-184433; email: info@bluedesertmusic.com. Välkommen åter./Björn Söderqvist, Blue Desert Music.

?

2012-11-03

Uffe Johansson

Klockrent!

Alltid bra och snabb service av trevlig personal! Finns verkligen inget att klaga på!

Svar från Blue Desert Music
2012-11-05

Hej Uffe! Tusan tack för dom fina orden, och skönt att läösa att du verkar nöjd! Mycket nöje med den mottagna CDn & välkommen med NYA utmaningar!/Mvh Björn

?

2012-10-11

Kenneth Bremer

Passion for music...

Björn from Blue Desert Music is one of these guys that makes a difference - his passion for music and also his passion for promotion independent artists is absolute awesome. Furthermore he always have some cool music stuff to buy, and he is extremely speedy to sent the stuff. 5 stars from Denmark to Sweden.

Svar från Blue Desert Music
2012-10-11

Thank You very much for Your very kind words of my record shop, Kenneth! I'm very touched of Your great feedback! In my record shop I always try to set the customer first! And shipping overseas is no problem thou You can pay via PayPal. Welcome back! Regards from the other side of the bridge.(Come over and have a cold drink with me from the refrigator - of course imported from Your country./Björn.

?

2012-09-24

Mark

Because the reply felt honest I want to raise my feedback to 3

Svar från Blue Desert Music
2012-09-29

Hi Mark! Thanks a lot, but You didn't had to raise the feedback: The most important thing for me & my record shop is that the customers here are 100% satisfied! Have a great day! And ALWAYS welcome back!/Regards, Björn at Blue Desert Music.

?

2012-09-22

Maurizio

I ordered a CD from Bjorn and it all went great! He's very kind and answered all my questions quickly and precisely. The shipping took only a few days to be delivered where I live in Italy. I'm very satisfied. Thanks and ciao!!!

Svar från Blue Desert Music
2012-10-01

Ciao Maurizio! Great that the delivery to Italy went that smooth, and also that you seems so satisfied with the way taking care of your order! Thanks for Your kind words, and You're always welcome with more wanted things from Your wantlist!/All The Best Regards, Björn at Blue Desert Music.

?

2012-09-21

Gabriel

I've purchased a few items from Bjorn's CD shop and so far all transactions have been smooth and professionally handled. I highly recommend Blue Desert Music. Definitely a great service --I'll buy again!

Svar från Blue Desert Music
2012-09-22

"Hola Gabriel! Cómo estás?" Great to hear that everything has went smooth on our shipping of CD's from Sweden to Spain! Thanks for Your order. Hope You enjoy the Swedish great music that You bought from us! Always feel free to return to us with more things that You're looking for on Your want list - both new and used! On CD's, Vinyl-Lp's & singles and music DVD's. All The Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music, Malmoe, Sweden. Gabriel: "Que te vaya bien!"

?

2012-09-18

Dan T Dan T

Musik

Jag är så glad att vi har skivbutiker kvar! 4 feta solar till Blue Desert Music. =)

Svar från Blue Desert Music
2012-09-18

Hej Dan! Blue Desert Music lyfter på hatten & bugar! Tack för att Ni uppskattar att vi finns kvar & stöttar oss! Det gör att det man gör känns meningsfullt & får en att fortsätta!/Mvh Björn på Blue Desert Music.

?

2012-09-17

Robin

Bara bäst

Björn och hans Blue Desert Music är verkligen den bästa fysiska skivaffären där finns, med stort utbud och jäkligt schyssta priser.
Björn är dessutom väldigt kunnig och otroligt hjälpsam och fixar nästan bokstavligan ALLT till dig :)
Tack för Savatage skivan ;)

Svar från Blue Desert Music
2012-09-17

Tack för de väldigt fina orden Robin! De värmer verkligen, så att jag nästan blir helt rörd! Smaklig spis av Savatage!/Mvh Björn

?

2012-09-15

Mark

Why the good feedback ?!

Are we talking about the same record shop ?
So much CD's but nothing of interest for me, or so it seemed. Didn't get much help though.
Saw this site on the wall in his shop. I got baffled over how highrated he was and thought... well this wasn't my experience. He had no interest of helping me. Seemed to be occupied talking alot with his friends. Anyway I didn't have much time to spare, so I left without any help. Sorry pal for giving you only one star but you should try to give everyone great service. Right ?
:)

Svar från Blue Desert Music
2012-09-16

Dear Mark, I'm really, really sorry that You feel that You wasn't satisfied when You were visiting my record shop and felt like I was ignoring You. I see myself as quite humble, and I would like to and use to help EVERYONE in my record shop who REALLY WANTS my help, no matter WHO it is. The majority of my customers seems to be like they don't like me to ask them if I can help them, because they want to look at the sortiment in the shop on their own. But if they do ask me (or looks a little bit lost in the record shop) I will help them for sure to 100% of course. If I see a customer in my shop that seems to be lost in it, I use to guide them to the different areas in the shop, and tell them about the where to find anything in the shop and about the difference of the different colored price tags, etc. My record shop is - both for the good, and sometimes also for the worse - that kind of record shop were the faithful customers there gets a quite close personaly relationship with me were we talks a lot about everything - both about music and everything else. This I do agree could be a little "too much" sometimes that maybe effects negative on some of the other customers who is at the same time in the record shop. Mark, do You mean that You felt like I was ignoring You and didn't helped You? And that I didn't gave You the help that You wanted when You were trying to get in contact with me? I'm REALLY, REALLY sorry if you felt like this way. I would then really apreciate If You would let me get a 2nd chance to serve You in acorrect way, and also that You maybe contact me again so we could clear this mistake out, and tell me when You were visiting my record shop (date and time, please), either by visiting the shop, or with giving me a call or sending an email. Our contact info is: Phone: +46-(0)40-184433; email: info@bluedesertmusic.com and our ordinary opening hours are: Monday - Friday: 10.00 - 18.00; Saturday: 10.00 - 16.00; Sunday: Closed. Thank You very much in advance. I'm sorry once again. With All The Best Regards, Björn Söderqvist at Blue Desert Music.

?

2012-09-12

Gerard Verwiel

Gerard Verwiel (The Netherlands)

Great music store! Many fans in The Netherlands found their way to one of Europe's best Westcoast retailer...keep up the good work, and keep us all updated on great (new) music to come...!! Thx!

Svar från Blue Desert Music
2012-09-12

Hi Gerard! Great to hear that the parcel arrived to You so fast from sweden to The Netherlands! And as well that it seems like You're satisfied with our record shop and our service! Thanks for Your kind words! Peace! Regards, Björn at Blue Desert Music.

?

2012-09-09

Anette E Anette E

Mycket bra utbud och snabba leveranser det kan inte bli bättre en massa ++ :)

?

2012-09-01

YOICHI

Many thanks ! , Björn

Fast shippng to Japan , Good music from Sweden.
Great shop!
Arigato. (^_^)

Svar från Blue Desert Music
2012-09-03

Hi Yoichi-san! Great to hear that the parcel with Your ordered CD arrived smooth & safely! All the way from Sweden to Japan in only 3 days! Great!Hope You enjoy Your Swedish CD with the great westcoast group Kilimanjaro! Arigato! Take Care!All The Best Regards from Björn at Blue Desert Music

?

2012-08-19

Franz

I'm from Germany and this shop in Sweden is very great !! It's a TOP-Adress

Svar från Blue Desert Music
2012-08-20

Hi Franz! Great that You seems like You enjoyed our service and the CD with the Swedish great group Colorstone as well! We're always trying to do our very best to please our customers with fast & safe shippings & good service, no matter where You live on this planet! Take care and welcome back with more requests from Your wantlist!/Regards Björn.

?

2012-08-02

Mac of BIOnighT

What a great store!

Very nice and communicative people, lightning fast shipping, very hard to find records at reasonable prices - what else could you possibly ask for?
Great!

Svar från Blue Desert Music
2012-08-10

Hi Mac! Thanks for Your kind feedback! Great to read that it seems like You're satisfied with our delivery to You and that the delivery from Sweden all the way to Italy seems to have gone really smooth and quickly: only about days)! Take care, Regards Björn.

?

2012-07-17

Anonym

Jag är så himla nöjd, jättebra service!

Svar från Blue Desert Music
2013-04-28

Tack för den goda kritik! Det värmer!/Mvh Björn Söderqvist, Blue Desert Music, Malmö, Sverige

?

2012-06-05

Hans Larson

Perfekt service och snabb leverans.

Svar från Blue Desert Music
2012-06-05

Hej Hans! Vad roligt att Du tycks uppskatta vår service & hur pass snabbt vi levererar varorna som vi skickar! Det är klart att vi skyndar på så gott som vi bara kan! (Man vet ju själv hur pass sugen man kan vara på musik som man väntar på, eller hur?! Välkommen åter med nya utmaningar!/Mvh Björn Söderqvist.

?

2012-05-29

Jonas Valfridsson

Bra utbud och tips på musik som är omöjlig att hitta på andra ställen. Snabb leverans. Respekt!

Svar från Blue Desert Music
2012-05-30

Hej Jonas & tack för Ditt fina omdöme! Skoj att Du tycks uppskatta sortiment, musiktips & utbudet! (Det går som sagt bra lika bra att beställa varor från oss även om man bor på distans.) Välkommen åter med "nya utmaningar"!/Mvh Björn

?

2012-05-27

Anonym

Nice

Tack för Music

Svar från Blue Desert Music
2013-04-28

Tack för den goda kritik! Det värmer!/Mvh Björn Söderqvist, Blue Desert Music, Malmö, Sverige

?

2012-05-19

Love Blue desert Music

grymt duktiga, jättebra på musik och allt annat. Tack för att du finns Björn!!

?

2012-05-07

Sofie N Sofie N

love it!

Jeg finner musikk raskt og enkelt!

Svar från Blue Desert Music
2013-04-28

Tack för den goda kritik, Sofie! Det värmer!/Mvh Björn Söderqvist, Blue Desert Music, Malmö, Sverige

?

2012-05-03

Lars Boström

andreas aleman

Fantastiskt positivt bemötande. inget verkar omöjligt, inte påstridig att man ska köpa mer, snabb och då menar jag snabb leverans, tips om nyheter, kort sagt bara så bra!!!!!!!!

Svar från Blue Desert Music
2012-05-05

Tack Lars för Ditt positiva omdöme! Härligt att läsa! Det är egentligen inte så himla svårt: Man bara gör det som man själv hade uppskattat i ER situation! Roligt att förse Er musik fast det är ett större antal mil oss emellan!

?

2012-04-29

Sjukt duktiga!

Jg tycker ni är grymt duktiga, jätte bra musik och allting, hoppas ni aldrig försvinner, älskar er!

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Hej Nathalie! Tusen tack för Dina oerhört värmande lovord! Man blir ju nästan både generad & rörd! Skoj att Du tycks uppskatta oss! Man gör sitt bästa helt enkelt, det är väl inget konstigt med det?! Ha det så gott & sköt om Dig!

?

2012-04-21

Lars Sparw

Bra musik och underbar service

Har handlat skivor i 30 år och Desert Music är den absolut bästa valet. Bra utbud, får underbara tips och grym service. Världsklass!

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Hej Lars! Vi lyfter på hatten & bockar & bugar för Ditt omdöme! Skoj att Du tycks uppskatta vår affär! Ha det bäst!

?

2012-04-19

Kasper Fischer

Super betjening - hurtig levering

Blue Desert Music formår at give en super personlig betjening selvom man bestiller via nettet når man bor i DK.

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Davs Kasper! Tusind tak for Din dejlige feedback! Velkommen igen!/Mvh Björn

?

2012-04-11

Lennart

Pro Service, Pro Music Knowledge, Pro Delivery

Made contact with Björn-Pro Dude. I did not expect the following;

Prompt and friendly email and service. Always willing to walk the extra mile.

He seems to have that extra energy that makes you really wanne support his store.

Cheers from Downunder!!!

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Thanks Lennart, all the way from "Down Under"! Thanks for Your kind words, and congratulate to Your excellent taste of great good slick music! peace & love!/Björn

?

2012-03-19

Peter, near Munich/German

very friendly consultancy

... and very quick delivery

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Thank You Peter! Hope that You enjoyed the BigBand jazz-CD with Z Big Band!
Take care!/Björn

?

2012-03-10

Jonny

Verkligen toppen!

Så trevligt med en engagerad affärsinnehavare med ett leende på läpparna. Som bonus till två finfina vinylplattor slängde Björn med en CD med musik att lyssna på i bilen. Tusen tack!

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Hej Jonny! Kunde jag göra annat? Du var ju HUR trevlig som helst! Och vi hade ju lite "gemensamma hjältar" eller hur? Ha det så gott, & välkommen åter!/Björn

?

2012-03-01

Stefan L

Sonic Station

Snabb o personlig service, till och med på helger o kvällar!

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Hej Stefan! Bugar & bockar för Dina fina ord! Skoj att du tycks uppskatta min affär!
"Business is my pleasure, and pleasure is my business!" Sköt om Dig/Björn

2011

?

2011-12-30

Øyvind

Høy kompetanse!

Jeg hadde en utrolig fin dialog med Bjørn,god service og rask levering!
Jeg anbefaler på det sterkeste Blue Desert Music!

Svar från Blue Desert Music
2012-04-30

Hej Øyvind! Tusind tak for Din fine feedback, og velkommen igen! Ha det!/Mvh Björn

?

2011-12-20

Søren Jespersen

Super knowhow/service

Verdensklasse knowhow/service + meget hurtigt shipping/handling.Bjørn er top.

?

2011-12-01

Fredrik Wastring

Världsklass !

Du gör världen bättre - genom ditt sätt att vara !
Tack för att du finns, Björn !

?

2011-11-28

Sune Schack

Verdensklasse knowhow

Bjørn har knowhow! Og det er uden tvivl en af Skandinaviens mest specialiserede og kompetente pladebutikker. Back to the roots. Og altid med nerve. Tak, Bjørn! Livet er andet end downloads. Du er et sjældent indslag i en broget branche. Køb dine cd'er, dvd'er, Blueray og musik hos Blue Desert Music! Westcoast 4 ever!

?

2011-11-24

Allan - Ry, Danmark

Super service

Mage til service skal man lede længe efter - Björn er i en klasse for sig. Jeg ser frem til at handle hos Blue Desert Music igen!

?

2011-11-17

Anna i Göteborg

Underbart.....

att få handla sin favoritmusik av Björn som verkligen har ett genuint musikintresse och fixar allt till det bästa! Då har jag inte ens hunnit besöka butiken då jag bor i Göteborg! Kommer att åka ner till Malmö bara för det så fort jag får en chans... Tack för kanonbra service. Ett föredöme i en klass för sig!

Visa alla omdömen (132)

Rejta i din mobil!

  • - Sök där du är
  • - Skriv omdömen i din smart phone
  • - Dina vänners omdömen
Rejta Close
Mejladress Den här mejladressen är ny för oss!

Godkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!

Ändra mejladress
NB: Din mejl kommer inte synas eller användas i andra syften.