Assistans 77 Bygg & Anläggning

073 - 088 80 71, Bryggarg. 20, 261 51 Landskrona

Omdömen om Assistans 77 Bygg & Anläggning

2011-11-24

Super, Assistans 77!

Skulle verkligen rekommendera Assistans 77. Dom gör bra utförliga arbeten med klass och perfektion. Dom håller tiderna och är väldigt tillmötesgående. Blev väldigt nöjd av arbetet dom utförde!

2011-04-03

LA

Kvalitet

Vi har anlitat företag inom bygg o anläggning men när det gäller Assistans 77 så är här ett företag som håller tiden när det gäller platsmöten, byggstart mm. Dessutom är arbetena som vi har fått gjort verkligen väl utförda med kvalitet.

2010-09-29

TL

Betyg 10 av 10

Som villaägare i Skåne har jag anlitat företaget ett antal gånger, senast till att stensätta runt min villa med marksten, och vi är verkligen nöjda med vad det gäller både tid priser och planering

Svar från Assistans 77 Bygg & Anläggning
2010-10-04

Tack till alla våra kunder! Vi vill tillägga att det förtroende och samarbete som återkommer när gamla som nya kunder anlitar oss är av stor betydelse

2010-05-22

MSA

Bra utförande

Ett företag jag verkligen kan rekomendera! Bra pris bra utfört håller vad de har lovat och även bra återställt efter renoveringen ute och inne Tack!

2010-03-30

renovering

tack för ett mycket bra arbete med mitt uterum
Mvh Ingrid

Fler företag i Landskrona