Omdömen om Kolgrill Kök och Bar
2012-03-10
moa
du patric 221-2 12 som skriv att alt var dåligt på kolgrill.just den dagen var vi 15-18 Pers,åt lunch så som du på står varde inte als vi alla åt kyckling smakade perfekt att det inte passade din smak kan väll inte personal eller ägaren hjälpa dig att du har fått annat att äta ska du vara tack sam för alla restauranger ger inte två gånger mat. alla gånger vi har varit kol grillen har maten varit underbar goooottt och servicen under bara killen med humor han säger aldrig nej
vi stor familjen
2012-02-22
Patric B.
Jag arbetar vid Krokslätt och tänkte testa något nytt och tog med mig kollegan för en lunch på detta ställe. Och jag kan inget annat än att ge denna restaurang ett stort minus! Dagens lunch vi beställde var pulver-champinjon-sås med en vattning hamrad och svart-bränd kyckling och stekt potatis som smakade citron och vinäger. Jag tog med mig tallriken och talade om för servitören att detta inte smakade bra och att vi ville ha något annat varvid han kontrar med att säga att "jag har serverat många kycklingar och ingen annan klagar" och blev allmänt otrevlig och sur. Vi fick en varsin pizza istället och av den åt vi hälften. Den var salt, konstigt kryddad och allmänt smaklös. 150 kr för båda måltiderna rätt i soptunnan. Det första jag gjorde var att tala om för alla mina kollegor att aldrig besöka denna restaurang och jag kan tyvärr inte rekommendera någon annan att göra det heller. Riktigt riktigt dåligt!
2012-02-06
karl g.
jag äter ofta ute p.a.mitt jobb altid jobbar ute mölndal gick in på kolgrill tog f.planka jag frågade killen om p.mos han sa hemlagad göt mos det stämde rigtigt fint rekomenderas varmt
2011-11-08
Carla
Servicen var var extremt enkel till gränsen horrible. Är det en lokalpizzeria? Bar? Pub? Hak? Höj servicen och även matlagningskvaliteten så är ni värda ett besök. Lokalen är jätte trevlig och läget fint med.
2011-10-22
Clas & Angelica
Om maten blir bättre så definitivt ett ställe vi gärna kommer till igen.
2011-10-20
anders
vi var flera personer på kvällen frågade var vi kunde äta mölndalc. någa rekomd. kolgrill. väll.i rest.vi motag.servtören visade snabt ett bord vällkomnade oss delade menyn b.gick snabt maten var snabt fram.restaurangen blev nästan full men otroligt servitören var mycket snab han kom frågade oss flera gång. om vi önskade något vi var nöjda entrecot. var my.fin mört.kött rekomenderas varmt
2011-05-27
Nöjd besökare
Bara salladsbuffén är värt ett besok, för att inte tala om själva maten!

entrecote planka bästelde vi frågade vi sevitören han rekom.småland chekisk jäsning svarade killen en fint öl remenderades vi flera pers. altgick snapt maten någa tillagad mycket gott fint liten krog..