Omdömen om All About You
2011-05-09
Aldrig mer
Här blev jag inte nöjd med klippningen, ojämt och slarvigt klippt, frisören verkade ointresserad, det var en tjej som klippte mig.Första och sista gången.....
2011-04-04
Var och spraytannade mig och är jättenöjd, mysiga och fräsha lokaler, trevlig personal och perfekt bränna!
2009-05-05
Mysbo
Gullig och trevlig personal, mysiga lokaler, bra parkering, rimliga priser! Kort sagt Kanon!!!
2007-08-31
Nina
Äntligen har jag hittat det jag sökt så länge!
2007-07-19
Linda
Tack för en avkopplande dag, fick jätte fin manikyr och soldusch. Härligt ställe och bra service. Bra jobbat tjejer.
2007-04-20
cecilia
underbar miljö,kunnande som ger trygghet,rimliga priser,bra parkeringar!
2007-04-13
Underbar ställe med parkeringsmöjlighet och kunnig trevlig personal. Stor fin lokal med fin stämning och eget rum för varje behandling. Man kan verkligen slappna av och njuta.
2007-04-09
Nöjd kund
Ville pröva ett nytt ställe så jag gick till All about you och fick en underbar ansiktsbehandling och sminkning. Jag kände mig som ny och helt avkopplad efteråt. Har varit på olika ställen innan och detta är verkligen ett ställe som jag ska besöka igen. Tack för en underbar dag.
Väldigt nöjd med både klippning och färg! Lyssnade verkligen på vad jag var ute efter, och kom med bra ideer. Här känner man sig ompysslad. Stort plus för de mysiga lokalerna.