För att få reda på om det fanns grillplats sökte vi på nätet och ringde de nr som fanns och fick veta att det fanns. Ringde ytterligare en gång och fick veta att vi behövde ta med eget kol för grillen. Efter en svettig dag med packning hittade vi ingen grillplats och fick veta av leklandets chef att det var vi som hade ringt till fel plats och frågat för det fanns grillar på andra platser på Daftö resort. "Borde inte personalen informera rätt vart man än ringer innom samma företag och man frågar om leklandet?" Vi stog med fyra hungriga barn och grillmat som vi inte kunde använda och fick höra att vi fick skylla oss själva som ringt till fel ställe för information! Ett nyöppnat ställe borde vara mer mån om sitt rykte och kunder enligt mig och åtminnstånne erbjudit barnen mat som kompensation för fel information och den mat vi burit på hela dagen som vi inte kunde använda.