Kategori: Livsmedel - Detaljister Zooaffärer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Supercat Sweden AB
2012-01-19
Personlig och snabb service. Bra kvalitetsprodukter till rätt pris. Köpte bl.a. En ModKat och leveransen var kvick. Rekommenderas!
Christina Broomé
Jättebra service, vänligt bemötande. Trevliga små tips och kommentarer på facebook. Katterna gillar deras kvalitetsgrejor jättemycket.
2012-01-19
Har handlat av Supercat flera gånger och fått superservice varje gång. Mycket nöjd!
2012-01-19
Otroligt bra service. Snabba leveranser. Stort sortiment. Helt klart ett ställe jag kan handla fler gånger:-)
Sara
Mycket bra och personlig service! Snabba svar via mail och helt otroligt snabb leverans.
2012-01-17
Tommy
Trevliga och snabba som blixten på skicka samt besvara mail. Dock ej svar på telefon. DHL levererade snabbt tog bara 1 från Umeå till Södra Sverige så Allt är kanon och kommer beställa mera i farmtiden.

Jag har handlat flera ggr av SuperCat och kommer fortsätta göra det. Jag har dessutom turen att bo nära deras affär och jag tycker det är härligt att kunna svänga förbi o hämta upp beställningarna. Tjejerna är så trevliga. Supercat får av mig 5 av 5 möjliga!