Hemfoder Sverige AB

Omdömen om Hemfoder Sverige AB

2012-02-13

Izla

En av de bästa

Jag har provat flera av de aktörer som finns idag på nätet och jag tycker Hemfoder är en av de bättre aktörerna när det kommer till hemleverans av hundfoder och kattmat.

2012-02-03

Marcus R

Orijen

Köper alltid Orijen hos Hemfoder.se. Aldrig haft problem och fått snabba leveranser.

2011-12-13

Cissi

Trevliga kundtjänst

Hej, tack för att all hjälp och för en väldigt bra kontakt med er personal i kundtjänst. //Cissi

2011-11-08

Maja

Kul sida fantastisk tjänst

Mycket nöjd med mina beställningar hos er

2011-09-22

Olle

Bra tjänst

Fungerar som det ska.

2011-08-11

Håkan

Hundfoder för skärgårdsbor!

Helt otroligt, jag fick mitt paket lämnat vid dörren även fast jag bor långt ute i skärgården. Hur bra som helst. /Håkan

2011-08-08

Cecilia

Sveriges bästa djuraffär

Snabba leveranser och lysande service. Har inget att klaga på. Det fungerar hur bra som helst. Tack.

2011-07-27

Josefin

Vilket bra jobb

Tack för ett bra jobb, tycker att allt fungerar utmärkt med er. Om det är något jag skulle önska att ni förbättrar så är det era kartonger som ibland är i lite dåligt skick ibland.

2011-07-05

Matilda

Keep it up

I just luv u guys eller på svenska ni är bäst!

2011-06-20

Clara

Royal canin hemleverans

Hej, jag beställer ofta Royal canin från er Hemfoder.se och tycker dom gör ett bra jobb.

2011-06-10

Ingela

Vad bra ni är

När jag kom hem från jobbet stod ett fint paket utanför dörren, tack både jag och katterna är glada. /Ingela

2011-06-08

Cecilia M

Det här är riktigt bra!

Har precis provat Hemfoder.se och handlat hundfoder till alla hundar i hushållet och jag är så glad att jag till och med skriver här! Det här kommer att bli en löpande tjänst för oss! TACK!!!!

2011-05-22

Sarab

Trevliga!

Hemfoder tog mycket väl hand om mig när min pudel hade problem med sitt foder. Bättre hjälp kunde vi inte få! Dessutom väldigt snabb leverans.

2011-05-20

Johanna

Ni är bäst!

Tack för snabb leverans och bra service. Kan rekommendera alla mina vänner att handla på Hemfoder.se!

2011-05-01

Ingen leverans

Beställde mina varor för över 1 vecka sedan men ingen leverans än......

Svar från Hemfoder Sverige AB
2011-05-18

Hej Anna,

Vår leveranstid ska vara inom 1-3 vardagar (+1-2 vid lantbrevbärningslinje) och vi brukar inte ha problem att leverera inom det här spannet. Om det skulle vara så att vi inte uppnåt det här så är du välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst för kompensation!

Hör av dig så hjälper vi till :)

Mvh

2011-04-27

Charlie

Tack för ett bra jobb!

Hej ni har varit kanon ända sedan min första leverans från er.

2011-03-05

Harald

Grymt bra!

Fick extra godis och snabb service. Oväntat bra!

2011-02-28

Andreas

Andreas Uppman

Suveränt företag som underlättar för min rygg! Smidigt med 30 kg hundfoder, kattfoder och kattsand i ett paket!

2011-01-31

Kerstin Unger

Mycket bra sida

Tack för ett trevligt bemötande och snabb leverans. Kommer att fortsätta använda er så länge ni är så här bra!

2010-11-18

Mimmi

Supersöt hemsida!

Smart upplägg och lätt att handla. Tycker bara det är lite synd att dom inte har tillbehör. Jag och min sambo testade dom för första gången ganska nyligen och vi fick leverans jättesnabbt.

Svar från Hemfoder Sverige AB
2011-03-02

Vi kommer snart att ta in lite olika tillbehör :)

2010-09-27

Fredrik Vikström

hemfoder.se snabb hemleverans av hundfoder

Jag fick snabb och bra hemleverans av hundfoder, problemfri och smart tjänst!

2010-08-18

Joakim Lövgren

Löjligt billigt.

Beställde ett smakprov på 400 gram av Acana Sport & Agility för 10 kr!! och en påse av mitt gamla foder från Royal Canin. Billigt som fan och hemkört för 19 kr. Helt nöjd hittills!

2010-08-13

Sofia Magnusson

Världsklass

Men man måste komma ihåg att beställa någon dag innan fodret är slut så att man står där med tom påse!

2010-07-15

Emil Eliasson

Jag gillar

Jag har lagt 4 beställningar och alla har fungerat kanon!

2010-07-06

Daniel

Grymt!

Fick snabb återkoppling på min beställning och snabb hemkörning. Tack för bra och snabb service!

2010-07-04

Noak

Smidigt

Helt klart smidigt och billigt

2010-06-15

Mona

Riktigt bra

Snabb leverans av mitt favoritfoder, fick med james wellbeloved hundgodis när jag beställde - gratis!

2010-06-14

Matty

Snabba leveranser

Jag otroligt snabbt. Jag tror dom har egna bilar i Stockholm. Beställde på kvällen och hade innan lunch dagen efter.