Båt & Husvagnsservice

Veronica A Veronica A

Otroligt bra, och trevliga =9

2012-02-06

Jens

Fukttest en billig försäkring!

Fick en urbra fukttest av dej Anders och en bra affär för mej, att veta att vagnen är schyst och att jag ditt ett prottokoll av dej.Fick ett bra förtroende för dej och återkommer snart igen.

2011-12-19

Mattias

Tack Anders för att du bytte golvet på våran husbil,vi viste ej att det var ett lekage på färskvatten slangen i hus ilen en längre tid! Snabb service och ett vänligt mottagande.

2011-12-18

Lotta/och Thomas

Tack för all hjälp

Tog hand om våran vagn som vi fick hela höger sida intryckt,ingen ville ta emot den men ni tvekade ej utan tog in den och vinterförvarade den till ni hade tid att reparera den.Tack för ett vänligt bemötande och snabb service,önskar er en god jul och ett gott nytt år.

2011-11-15

Bosse & Anna

Fukttest av min Husbil

Var evigt tacksam för din snabba service av våran husbil. Fick en massa råd om vinterupsställning,och övriga tips & råd. Vi åtrkommer i vår och rekomenderar dej varmt för andra.

2011-10-23

Berndt

Höstservice

Mycket väl utförd höstservice och fick diverse tips. Det är nu bara att invänta våren och nästa säsong.

2011-08-18

Annette & Kenneth Sjöqvis

Bra service & trevligt bemötande

Väldigt trevlig och ärlig, inga krusiduller.
Otroligt hjälpsam och kunnig.
Kommer att rekomendera dig till andra.
Bästa betyg:)

2011-08-16

Thomaz Brämberg

Bedagad Skönhet

Mycket ärligt och bra bemötande.....och en bra och smidig lösning med byte till annan vagn efter att ha insett att det var fel på ALLT med min vagn. Vi syns och hörs definitivt igen :-)

2011-08-02

O/E

Oskar Eriksson

Bra service och vänligt motats de, Kommer att Rekomendera dej till andra.

2011-08-01

Mats

Bra service ingen väntetid !

Trevligt bemötande och tog sej tid men våra önskemål och förfrågningar angående våran vagn.Klart bästa service i stan (Västerås) tack Anders.

2011-08-01

Krockskada

Tack för en snabb service mvh Mattias,syns i höst för service.

2011-07-04

Anders L Anders L

Trevlig sommar på dej Anders

Tack för all hjälp med husvagnen som vi köpte och blev lurad, att den ej var fuktskadad.kommer i höst för reparation. Och vi känner oss väldigt glada att du kunde låna ut en vagn för våran semester mvh fam pettersson i hallstahammar.

2011-07-04

Anders L Anders L

Trevlig sommar på dej Anders

2011-07-01

Rolf Wallin

Pensionär.

Tack för att du hjälpte mig med primuspannan och gav mig en massa råd. Snabbt jobb. Stor erfarenhet. Jag kommer igen i höst för att få mera hjälp. Jag rekommenderar dig till alla som behöver hjälp.

2011-06-30

Bo Danielsson

Toppenbra Snabbservice

Elfel på våran Solifer fixades av Anders på nolltid
Tack för snabb service och trevligt bemötande

2011-05-19

Berndt

Rep och service av Solifer husvagn

Snabbt och proffsigt utfört arbete!

2011-05-15

TBA

SERVICE

KANONSERVICE OCH PERFEKT BEMÖTANDE

2011-05-08

DL

Snabb och bra service

Underkända bromsar vid besiktning fixades snabbt i tid för ombesiktning. Skön känsla att åka hem med godkänt besiktningsprotokoll tack vare det personliga engagemang och den flexibilitet som gjorde detta möjligt. Tack för ett bra jobb!

2011-05-05

Anette

Trevligt bemötande

Tack för trevligt bemötande o goda råd när jag lämnade vagnen till Dig.

2011-04-20

Peter

Mycket bra & snabb service

Anders är mycket trevlig och kunnig, fick många bra tips. Ringde ena veckan och fick komma redan veckan efter.

2011-04-19

Eddie

Kanonbra service!!!

Ringde igår för byte av vattenpump, vi fick komma in samma dag och fick husvagnen fixad samma dag, fick även kylskåpet fixat och du skänkte oss också en använd billbatteri då våran frusit sönder i vintern... vi fick även med oss en massa tips och råd...

Personlig service och trevligt bemötande!!

Vi kommer absolut tillbaka om det behövs!!!!!

2010-11-12

Marie K Marie K

Snabba ryck!

Tack för hjälp och att du var mitt bollplank!
Vi åkte ifrån Västerås till Göteborg och köpte en fukt och mögelskadad husvagn (vilket tidigare ägare inte upplyste oss om innan vi kom fram). Trots att jag jobbar som mögeltekniker blev det köp av.
Väl hemma blev det brått med att få hjälp med skadorna innan vintern och kylan skulle komma.
Av Anders fick vi hjälp mycket snabb så inte skadorna på vagnen blev allt för stora.
Skönt, nu kan vi koppla av under vintern för att sen i vår ta nya tag.
TACK.
//Marie Källström, AROS Mögelteknik

2010-10-30

Ero

Bra service

Tack för din snabba service Svevia mälardalen

2010-04-20

Crister H

Du hjälpte mej med min fuktskada,Tack Anders

Vi var in på en vanlig service,Du upptäckte ett stort hål i vårat husvagnstak som jag själv hade gjort när jag skottade taket i vintras.Du var uppmärksam och det uppskattar jag.

2010-03-09

PG Hammar

Servicetekniker på genomresa

En bra serviceverkstad med en bra service.Tack Anders.

R1000907;Husvagnar - Service

Fler husvagnar - service i Västerås