Chromefälgar i Sverige AB

Omdömen om Chromefälgar i Sverige AB

2012-04-22

Marcus

13 000 tkr kastade i sjön

säljer billiga kopior på fälgar eller billiga men ja dom kostade 13 000 tkr. dom fick lacksläpp redan efter 3 månader. jag hade kört bilen i tvätthall med avfettning och det tål dom inte. Man får endast använda diskmedel skräp!

2012-04-05

Daniel Johansson

Höjer till 3:a :-)

Nu fick jag äntligen min uppsättning fälgar och däck och allt känns bättre. Jag höjer mitt betyg till en 3:a för bra priser och för att de säkert gör sitt bästa i en tyvärr dåligt organiserad verksamhet.

2012-04-05

Daniel Johansson

Danne

Mycket snack, ostrukturerat och värdelös information och återkoppling efter att du gjort din beställning. Om du ska beställa så krångla inte till det med något som de inte har ett färdigt paket på för det klarar de inte av att hantera.

2011-12-01

Christian

Oslagbara priser och superservice!

Letade runt ett bra tag tills jag fann dubbade vinterdäck (20" så hyfsat svårt att hitta) hos Chromefälgar, inga kinadäck utan rejäla Nokian Hakkapeliitta 5. De kunde skicka dom med bussgods för en ansenlig summa men efter att kollat priser med lokala däckfirmor så lönade det sig till och med att köra ner till dom (60 mil tur och retur) eftersom de kostnadsfritt monterade, balanserade och monterade däcken på bilen. Supertrevlig och toppenservice, varmt rekommenderade!

2011-10-22

Matt

BRa pris + snabb leverans

Beställde fälgar + vinterdäck. Mycket bra pris och snabb leverans.

2011-03-27

Uffe

Bra gubbae

Fick varorna snabbt och utan strul. Fick fel pris (för lågt) men de stod för vad de sagt och jag fick fälgarna till det lägre priset. Snyggt jobbat! Rekommenderas!

Fler företag i Skillingaryd