Husassistans Sverige AB

Omdömen om Husassistans Sverige AB

2011-10-07

Erik Bergström

Detta företag bluffar

Dom skickar en låsbricka som du inte beställt. Efter ett halvår tolkar dom att du beställt en prenumeration och då är man fast. Prenumerationer är laglös mark - du saknar rättigheter om bolaget gömmer sig så du inte kan avsluta prenumerationen. Reklamera tidigt och hota med polisanmälan.

2011-08-23

Krister

Skitföretag

Påstår att dom skall hjälpa till att förmedla uppdrag från privatpersoner, det gör dom inte
undvik, jag kommer att tvinga dem till återbetalning

2011-05-10

MTA

Bluffaktura

De skriver att jag redan är medlem och ska förnya min faktura.
Vilket är märkligt då jag aldrig haft kontakt med dessa
Nästa produkt i deras produkt portfölj är nog "Nigeria brev" vilket passar ett sådant skojar företag!!!

2011-03-30

Mik

Skojare!

Fick en "faktura" trots att jag inte beställd något, med uppmaning om att skyndas mig att betala. Lite längre ned stod det dock att det bara vara ett erbjudande. Bedrägeri!

2011-01-04

Mattias

BLufffaktura

De har köpt upp Försäkringstagarnas förening och utan att informera kunder/medlemmar om detta börjat skicka ut fakturor.

2010-10-05

avslöjaren

BluffFaktura

Om vi alla skriver på typ Facebook till alla vi känner så tjänar de förhoppningsvis inga pengar
och ni på Rejta, ta ert ansvar
skapa en lista

2010-09-09

Henrik

Jag känner mig lurad av HusAssistans Sverige AB

Jag känner mig bedragen av HusAssistans Sverige AB och det känns skönt att det finns fler som tycker likadant. Struntföretag. NOLL SOLAR helt klart. Läs mer om hur det gick till för mig och hur man bestrider fakturan här http://www.henke.me/husassistans-lurade-mig-hus-assistans-bedragare/

2010-09-02

Bluffaktura?

Förnya vad????

2010-09-01

SK90

Bluff?

Fått mail om att jag måste "förnya" mig hos dom.
Förnya vad? Smells bluff all the way...

2010-08-31

PP

Bluffaktura

Noll solar borde betyget bli när man skickar bluffaktura!
Var i kontakt med insplanet och vips skickar deras företag H. en faktura på något som inte varit på tal.

2010-08-15

Ej kund får fakturor ändå

Jag har fått fakturor fast jag inte har godkänt nått!

2010-07-08

KR

Krångligt

Dom skickar ut fakturor till kunder utan att tala om varför?? Dåligt tycker vi !!!!