Kategori: Hotell, pensionat Konferensarrangörer Restauranger
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Blåsingsborgs Gårdshotell AB
2011-10-11
C.Ivarsson
Jättetrevligt ställe o riktig gourmetmat
o ett bra ställe som jag kan rekommendera
2011-07-26
Marie
Trots att vi velade med vår matbeställning och ville ha vårt kött mer genomstekt så visade personalen inge sura miner-tvärt om! Allt var jätttegott och mycket trevligt-superservice!
2011-07-03
Vi hade desvärre en otrevlig upplevelse i och med frukosten på Blåsingsborg. Det vimlade med flugor bland frukostmaten och inget som skyddade i form av lock etc. Vid påpekande så fick vi veta att detta var inget dom kunde göra åt. Kom igen! Slutsatsen är att detta inte är något jag kan rekommendera, att ordna med lock som man lyfter på är väl inget problem?
2010-08-07
A & P, 24/7 2010
Vi firade vårt bröllop på Blåsingsborg i somras. Trevligare ställe och personal, godare mat, vackrare beläget ställe får man leta länge efter! Utan allt detta hade den här dagen inte blivit lika komplett. Från första mailet till att vi sa "Vi ses" har bemötandet varit med fullt engagemang, varje gång. Vi rekommenderar Blåsingsborg varmt av hela vårt hjärta!
Ett underbart gårdshotell med god service, fantasitiskt kök och en underbar värdinna.
Tack ! Återkommer snarast. Fam. S