Wänerskog Holding AB

Omdömen om Wänerskog Holding AB

2011-12-27

Niklas, Kungälv

Semester - varför det?

Nu sitter man här i mellandagarna och är sjukt trött på julmaten och alla rester. Vart håller ni då hus? Tar ni semester när man som mest behöver er? Packa nu ett par kassar och kom hit med era goa recept! Jalla jalla ;)

2011-12-11

Lena S.

Trevlig chaufför trots storm

Trodde aldrig matkassen skulle dyka upp i stormen, men helt plötsligt stod chauffören där och ringde på dörren. Han hämtade till och med tidningen åt mig då jag inte vågade mig ut. Super service utöver det vanliga.

2011-12-02

André L André L

Tråkiga menyer, ok smak!

Det är väldigt mycket tråkiga grönsaker (purjolök, vitkål) som gör att kassen känns betydligt mindre prisvärd! Här om dagen skulle vi laga mat som innefattade en stor mängd räkor varav hälften av denna mängd skickats med matkassarna.. Det blev trots detta gott men räkor är ju så gott så det hade kunnat bli bättre och man känner sig ju lite lurad när dom "sparar in" på att skicka för lite räkor utan att nämna det. Hoppas verkligen att kundtjänst löser en bra kompensation annars måste jag sänka betyget ytterligare.
I övrigt är det väl ungefär hälften av rätterna som är GODA. Resterande rätter är något vi inte kommer att laga igen!

2011-11-19

Katarina, Göteborg

Enkelt, gott och barnvänligt

Klyschigt - ja visst. Men efter att ha testat fyra matkasse leverantörer så är det denna mat våra barn vill ha. Det gör valet enkelt för oss...

2011-11-08

David

Lurad

Var medlem men hade ett längre uppehåll. När det återstartades 7 veckor senare kom räkningen 00:03 på natten och man var tvungen att meddela avbokning innan 00:00 för att slippa nästa leverans. Detta utan någon förvarning på 7 veckor så vi hade glömt att det skulle återstartas just nu. Bad därför om att få avbokat denna leverans men det vägrade dom gå med på vilket föranleder mitt betyg. Kan därför inte rekommendera SarasMatkasse och vi kommer aldrig välja dom igen.

2011-11-05

Kristina Nilsson

Julafton varannan vecka...

...tycker barnen som vid varje leverans är snabbats fram till chauffören och nyfiket tittar ner i kassen. Tack Sara!

2011-06-29

Anders L

Sådär

Visst är det ett sätt att förenkla vardagen och säkert spara lite tid - men min fru tvingar mig att laga mat också nu för att "det är så enkelt även för dig nu när alla varor och recept kommer till dörren". Nog är det god mat, men...
Nja, va allt bättre förr när frugan tog tag i köksbestyren...

2011-04-04

Eva M

Första dagen

Jag är jättenöjd efter bara en dag, och efter första leveransen.
God och enkel mat, som även kräsna dottern ( 12 år ) vagade prova.
Jag är lite skeptisk till isterbanden, men det blir nog gott och annorlunda.
Kändes lyxigt att få meny och packad påse.

2011-02-04

Mamman i köket

Gillar

Efter en "prova på vecka" så är det omöjligt att sluta. Var skeptiska till om barnen skulle gilla alla nya recept, men de älskade dem. Längtar efter nästa leverans.

Fler företag i Vänersborg