Akqa

Omdömen om Akqa

2012-03-22

Tanja

Jättebra!

Köpte genom Letsdeal klippning och kurbehandling. Blev jättenöjd med allt. Väldigt kunnig och trevlig personal. Tack! Kommer komma igen!!

2012-02-22

Caroline

Hittat min frisör!

Som ny inflyttad till stockholm så hoppade jag runt på olika salonger över ett års tid. Blev aldrig riktigt nöjd, sen blev jag tippsad om Akqa och så här fin har jag inte varit på länge!
Tack

2011-12-14

Väldigt tråkigt.

Köpte erbjudande om klippning och slingor via Groupon. I en tråkig lokal blev jag klippt av en frisör som inte var särskilt trevlig, mest pratade med sin kollega och gick ut och rökte under tiden. Presenterade sig inte. Blåste håret utan produkter och stylade det inte efteråt. Resultatet av klippningen blev helt ok, därav två stjärnor, men jag kommer definitivt inte att återvända.

2011-04-19

Suzanne

Trevliga tjejer o kompetenta

Har varit kund på Akqa över 1 år nu. Elsa som är otroligt duktig, klipper mig även hos Mahsa känner stort förtroende för tjejerna!

2011-01-20

s.h

Mycket nöjd

Så glad för mina nya slingor! tack för att ni gjorde mig så fin

2010-11-10

Dåligt

Missnöjd

Extremt missnöjd med färgningen som jag gjorde på Akqa. Klippningen var väl ok men färgningen var en otrolig besvikelse! Frisören som klippte mig var inte ett dugg lyhörd för mina önskemål och resultatet blev en katastrof, Jag fick vända mig till en annan salong i slutändan som fixade till det.

2010-11-04

mycket nöjd kund

Super

Super trevlig personal och duktiga på det dom gör!

2010-08-20

M

Bäst

Alla lovord till Mahsa och hennes salong akqua. Alltid nöjd när jag går därifrån, skall tilläggas att jag varit kund i nästan 10 år hos Mahsa, vilket borde vara bevis nog!

Fler företag i Stockholm