2008-12-16
Niza
bästa pizzorna i stan och svinigt trevlig personal!
2008-12-02
KG
Om man söker trevlig personal och riktigt god mat så är det pizzeria valentino man ska besöka. När man kliver in på restaurangen så blir man varmt välkomnad av bagarna bakom disken. Priserna för en pizza varierar med det kostar ungefär 60-70kr för en pizza ink, dricka.
Pizzerian ligger mitt emot järnvägsstationen och är perfekt om man är kommer med tåget eller precis innan man ska åka iväg, dem är väldigt snabba vad det gäller serveringen och det tar för det mesta inte mer än 10min från beställningen tills det att pizzan står varm och klar på bordet. Vid lunchen ingår det även sallad, bröd och kebabsås.
Har ni vägarna förbi Mjölby så är valentino ett måste.
2008-08-31
bruno
brända pizzor men sköna gubbar som jobbar där..
2008-07-27
tåget
jättegod kebab bra personal supergod pizza! rent och snyggt!
2008-03-26
Fam. Bölling
Kanon, kanon pizza !!! Stans bästa pizzeria med kanon bra och trevlig personal. Man känner sig alltid välkommen, går därifrån mätt i magen och med ett leende på läpparna.
2008-03-05
Lillputte
Kanonbästa pizzan, alltså, rekar den starkt !
2007-11-24
ida
Har aldrig fått en bränd pizza, de hjälper mig alltid att få min pizza till den godaste. ett stort plus att han lägger kunderna på minnet...
2007-08-21
theodor
Bättre mat och service kan man inte få som på VALENTINO. Jättegoda pizzor särskilt kebabpizzan......och personalen är fantastiska. Man känner sig som hemma.
2007-08-18
GL
Som tidigare sagt så ofta brända pizzor. men när del väl inte är, de få fall så smakar det mumma
2007-07-08
Ofta brända pizzor. Inte alls så bra som ryktet säger....
2007-03-02
lassek
Pröva kebabpizzan, oooooootroooooligt goood!
2006-12-09
fixar det lilla extra med pizzan. mycket trevlig personal.=)
2006-09-29
Map
De har en kille som jobbar där ibland som missar att ta ut pizzan i tid alla gånger, men annars är det ett toppenställe.
2006-08-23
mikkis
Dom gör goda pizzor men tyvärr har dom ju inte kebabrullen som jag tycker är så god. Annars gör dom ett bra jobb
2006-08-04
botkyrka
trevliga shunos.... Maten Mycket bra..
Ett om dom kommer på fler nya pizzor...
2006-04-29
absolut stans bästa pizzeria med den bästa personal alltid lika trevliga be mötande därför vill ge dom 5 stjärnor kämpa på gubbar
Väldigt dryg personal som försöker vara rolig. Maten okej!