Anlitade Sundsvalls Laserklinik för att ta bort blodkärl. Det kostade nästan 6000 kr. Mina blödkärl vart sämre och när jag kontaktade företaget i fråga var hon näst intill otrevlig. Tänker ALDRIG anlita henne igen.
Anmäl omdöme
Svar från Sundsvalls Laserklinik
2011-10-25
Vi skulle gärna vilja komma in kontakt med denna kund. Verkar vara ett missförstånd. Mycket svårt för oss att bemöta detta då vi inte har några personuppgifter på den som skrivit mailet anonymt eller hur många behandlingar kunden fått. En omfattande kärlborttagning på benen kräver nästan alltid fler än 1 behandling.