Klarälvskliniken (FBK Center) Leg. Kiropraktor Eidem

Kategori: Kiropraktorer - Legitimerade

Omdömen om Klarälvskliniken (FBK Center) Leg. Kiropraktor Eidem

2012-01-20

Marcus

Christian är helt suverän! Fick förtroende så fort jag klev innanför dörren. Ljumsken är så gott som frisk och innan jag kom till Christian kunde jag gå men inte mer... TACK Christian, du är grym!

2011-11-21

Vinnnarinstinkt

Ryggskott innan tävling!!

På en lördag fick jag hjälp av kiropraktorn så jag kunde genomföra tävlingen utan smärtor som jag inte trott var möjligt. Super mycket tack

2011-10-01

Martin

Hälsodjungel - hittade rätt till slut

Efter en trafikolycka befann jag mig på bottens avgrund och sökte i djungeln av olika behandlingsformer. De flesta gav ingen effekt alls medan andra till och med förvärrade skadan. Hade nästan gett upp hoppet när jag träffade Christian. Han är duktig, lyhörd, kör ingen löpandebandprincip och anpassar behandling och träning till individen, ger ett tryggt intryck och är trevlig. Tack Christian, utan dig hade jag inte mått så bra som jag gör idag!

2011-08-24

Tacksam

Kroniska besvär som blir såå mycket bättre

Mycket trevligt bemötande. Han är mycket kunnig i sitt yrke och känner med händerna vart jag har ont utan att jag behöver säga det, otroligt! Jag går regelbundet hos Christian p.g.a mina återkommande och kroniska besvär som blir mycket bättre och lindras. Jag kan arbeta som vanligt och ha en bra vardag i mitt liv. Tipsat många av mina kollegor som också varit mycket nöjda efter besök hos Christian. Rekommenderas.

2011-07-25

engagemang o gedigna kunnande

Tack vare Christians stora engagemang och gedigna kunnande så har han lyckats att hjälpa mig med mina problem i ländrygg och nacke. Han arbetar metodiskt och använder den tid som behövs vid behandling av mig. Här är det inte tal om någon löpande band princip.

2011-07-23

Anders

Proffsigt

Jag hade haft problem med ländryggen ett längre tag innan jag kom till Christian. Redan efter första behandlingen kändes det mycket bättre. Hos Christian blir man väl omhändertagen.
Kan varmt rekommendera honom

2011-05-27

Stefan

Diskbråck

Tack! Var för tre år sedan i princip orörlig och hade jätteont i ryggen. Efter att ha besökt Christian har mitt diskbråck blivit bra och nu kan jag både spela golf och köra motorcykel igen! Det känns som jag fått en ny chans i livet, tänk att slippa värk. Tusen rosor till dej!!

2011-03-31

Livsnjutare

whiplash botad

Fick en wiplashskada då jag blev påkörd bakifrån, led av stel nacke och huvudvärk, skadan botades av Kiropraktor Christian oerhört kompetent. Jag är evigt tacksam och kan varmt rekommendera honom och denna klinik.

2011-03-01

Skulderproblem=Borta

Skulderproblem=Borta

Han är intresserad av att hitta orsaken till ens problem, inte bara behandla symtomen. Löste mitt skulderproblem som jag gått hos sjukgymnast i ett år för. Tog 4ggr sen var jag nästan helt bra. Han är den ende som jag har 100% förtroende för. Rekommenderar alla att gå till Christian.

2011-02-03

Tina

Otrolig känsla!

Efter att ha gått snett i 7-10 år utan att få hjälp trots många försök trodde jag att jag bara hade en kort tid kvar tills jag skulle få sitta i rullstol. För mig som aldrig ägt bil och som alltid går till fots var detta en förödande tanke. Jag kunde varken sitta, stå, gå, eller lägga mig utan smärta. Ärligt talat var jag mycket misstänksam och rädd för kiropraktorer. En vän rekommenderade Kiropraktor Christian Eidem, men jag tvekade ändå. Till slut insåg jag att jag inte hade något att förlora och ville desperat kunna få sova utan smärta. Efter första behandlingen kände jag en förbättring. Inom ca 3 månader kunde jag gå, och började träna. Idag kan jag stå, gå, träna på gym och även sova hela natten utan smärta! Christian Eidem är professionell, kompetent, duktig, och gjorde det möjligt för mig att återuppbygga ett gott hälsotillstånd. Jag fick min livskvalitet tillbaka. Jag har inga ord för hur tacksam jag är. Han får min högsta rekommendation.

2010-09-07

Erik

Nöjd patient

Hade haft ryggsmärtor i fyra månader när jag kom till Christian.Efter 3 behandlingar var jag smärtfri!Helt otroligt fantastiskt, jag vågade knappt tro att det var sant! Förövrigt så är han en mycket förtroendeingivande person på ett ödmjukt sätt.

2010-06-08

Lisa

Änligen smärtfri

Hittade äntligen rätt i hälsodjungeln. Har gått med värk i nacke och rygg i många år och provat allt.
Kiropraktor Christian tog sig tid för mej och mina besvär och såg vart problemet låg. Behövde ett antal behandlingar men har blivit nästan helt bra och smärtfri. Underbart. Kan verkligen rekommenderar honom. Tack!!

Hälsa och skönhet
R1000979;Kiropraktorer - Legitimerade