Omdömen om True Salong & Solarium
2012-04-27
Superduktig frisör som är både snabb och mycket proffsig!. Min fönkille är bäst i stan! Kul att se gott samarbete!
2012-04-11
tobbe
Jag kan säga att här finns stans bästa solarium...!
2012-02-10
Camilla
Jag är jättekräsen av mig när jag väljer frisör. Är alltid orolig när jag ska prova någon ny. Nu har jag gått på Salong true 4 gånger, har testat både klipp, färg och slingor. Jag har aldrig varit nöjdare när jag lämnar en salong. Har testat både Cut & Blow samt Klippstugan som har duktiga frisörer. Men det här är ett strå vassare och dessutom till ett bättre pris! Jag tycker inte alls att det är en nackdel med att bli omhändertagen av flera personer, poängen är ju att varje specialist ska göra sitt jobb. Går man på de "fina" salongerna får man alltid behandling av olika "specialister" frisör och colorist mm. Alla som tar hand om mig är alltid supertrevliga och måna. Och jag känner inte alls igen beskrivningen av att dom skulle vara slarviga och inte lägga ner tid?? Jag har alltid blivit både snyggt klippt, färgad, slingad OCH så ingår alltid styling. Jag blir alltid fönad och stylad i säkert 20 min innan jag får lämna salongen. LYX. Supernöjd!! Kommer aldrig välja någon annan.
2010-10-23
Kajo
Jag tycker att jag blev bra bemött men att man blir "Bollad" ingen lägger ner tid på en, Först blir man tvättad av någon, sen blir man klippt av någon sen fönar någon håret sen kollar den som klippt igenom sitt arbete innan en helt annan går på med fönen igen!
Jag förstår om ni har skolelever som får tvätta alla kunder men att bli bollad emellan 3 olika personer känns inte bra! Försök att håll samma person vid samma kund!
(Det ska väl inte lukta mat på en FRISERsalong?)
2010-09-19
Renée
Alltid underbart bemött av denna urtrevliga personal!!!Och jag är alltid SUPERNÖJD med håret då jag går/åker därifrån!!!Och..har jag förresten sagt att jag åker från Stockholm för att klippa mig där???För det är faktiskt det jag gör!!!! DET säger väl ALLT????= D
2010-09-17
Lisa
Alla andra frisörer bleknar i jämförelse med Wanes, han lägger verkligen ner tid på sina kunder. Ingenting är omöjligt hos honom. Han är verkligen ett proffs!
2010-09-11
anonym
Jag blev inte alls nöjd med varken klippning eller styling. Kändes inte nogrannt gjort, och stylingen var inte anpassad för mig utan som dom själva tyckte jag borde ha.
Tyckte även det kändes lite oproffsigt att personalen satte sig och fixa med sitt eget hår i salongen, det kan dom väl ordna backstage..
Till Anonym!
Först vill jag säga att vi kan bättre,det är därför vi idag har många nöjda kunder. Vi ser alltid till att fråga vad våra kunder känner och tycker efter att dem varit hos oss och klipp sig.
Vi vill alltid ha kunder som ska våga säga vad dem känner.
Vi är frisörerna som tar hand om våra kunder och får dem att känna sig bra bemötta.
Sist men inte minst till Anonym
kom in till oss så ska vi hitta en lösning till dig!
2010-07-06
johanna
Wanes är världens bästa frisör. Jag har klippt mig där i många år och är alltid supernöjd..
2010-06-24
alexandra
Jag måste säga att västerås har fått en begåvad frisör han är jätte special, han jobbar inte på samma sätt som alla andra gör här i stan,vill du att en proffs fixar ditt hår så gå till han..
2010-05-26
Fia
Världens bästa frisör som vet vad han gör, han kan göra underverk med alla hår. Jag kommer aldrig byta frisör igen. Stort plus är också att dom har grymma solarium i samma lokal. Inga trötta dåliga solarium, utan det senaste med svalkande dusch var 4e minut och riktigt bra fläktar. love it!
Jättebra bemötande och säkert den snyggaste klippningen och stajlingen jag någonsin haft.