Strandberg & Partners Kapitalförvaltning

Omdömen om Strandberg & Partners Kapitalförvaltning

2012-05-24

Christer Sandén

Bästa service

Strandberg & Partner lämnar mycket bra förslag på olika typer av placeringar och via deras hemsida kan man följa utvecklingen av sina placeringar. Ett extra plus för den kontinuerliga uppföljningen med information på t.ex utdelningar på gjorda placeringar. Har kontakt med flera aktörer på marknaden, men Söderberg & Partners är överlägset bäst !

2011-09-14

Anders

Passar perfekt!

För mig som inte är speciellt intresserad av pengaplacering är Strandberg&Partners helt rätt. Tar hand om allt åt mig och alltid tillgängliga på mail och telefon för alla mina dumma frågor.
Nu när ekonomin dalar har min pengar placerats i tryggare papper utan att jag behövde göra någonting. Bara bra erfarenhet och kan starkt rekommendera dem.

2011-03-21

Jacob Engellau

Personligt och kunnigt

Efter att ha haft kontakt med flera större aktörer inom kapitalförvaltning är vi mycket nöjda med Strandberg & Partners. Personlig service, tillgänglighet, och kunnighet är just det man som privatkund önskar. Det får man hos dem.

2010-08-25

Äntligen hittat rätt!

Efter att ha besökt ett antal kapitalförvaltare fann vi till slut en som lyssnade och som hade pedagogiska förklaringar på alla våra frågor. Vi fick presenterat flera möjliga alternativ med bra argument, detta gjorde att vi snabbt fick ett stort förtroende för Strandbergs & Partners. Snabb återkoppling gjorde också att vi verkligen tog tag i dessa frågor.
Oavsett vad ni väljer för partner tycker vi att det är viktigt att man tar hjälp om man inte har rätt kompetens och tid. Vi fann vad vi sökte hos Strandbergs & Partners i dessa viktiga frågor.
Lycka till ni också till en bättre planerad ekonomi.
Per och Kristina i Genarp

2010-04-20

Heléne

Alltid professionellt bemötande

Jag är mycket nöjd med Strandberg och Partners. Känner mig alltid som viktigaste kunden, får snabba svar på mina frågor och funderingar samt får den hjälp jag behöver och lite till med mina investeringar.

Fler företag i Lund