Folktandvården Dragarbrunn

Omdömen om Folktandvården Dragarbrunn

2010-02-01

Pia

Förvirrad och ont

Mitt första besök hos folktandvården i Uppsala var ingen höjdare. Sköterskan var försenad en kvart men förklarade inte varför/bad inte om ursäkt. Mitt i undersökningen började hon prata i telefon och sedan samtalade hon med en annan sköterska som kom in utan att ta någon notis om mig. Diskussionen handlade om en knapp som inte fungerade på datorns tangentbord och vem som skulle ordna det när. Hon var kortfattad och förklarade inte vad hon gjorde, hon var hårdhänt när hon skrapade tandsten. Ingen på mottagningen kunde ge mig någon tydlig info om tandvårdsförsäkringen som jag var där för, bara en informationsfolder och ett nummer att ringa. Jag fick en ny tid till en tandläkare utan närmare förklaring varför och jag blev aldrig tillfrågad angående någonting utan behandlades som om jag inte hade med saken att göra. Efteråt var jag förvirrad och undrade varför jag inte hade behövt betala något, efter att ha talat med friskvården per telefon klarnade dock saker.

Hälsa och skönhet
R1001385;Tandläkare