Vald plats Helsingborg Välj ort

Omdömen om Solexpress-Blue box Solarium

2012-01-21

Angela

BRA SÄNGAR

Är väldigt nöjd med solexpress kungsholmen. Trevlig personal.
Åk ditt och sola om ni vill bli bruna, har inte blivit det på något annat ställe. Prova och sola med kräm det hjälper.

2011-10-12

Tack solexpress :) ni har verkligen förstått att rent o fräsht är prio 1.

2011-10-09

Olle

Nöjd som fan

Har aldrig solat och blivit så brun så snabbt. Har solat i MÅNGA solarier i mitt liv men har inte stött på ett solarium med denna klass. Värt att sola där

2011-09-28

Magnus. L

Super Fräscht!

Super härlig miljö, blev brun. Härlig Service! Har defenitivt hittat mitt favorit Solarium =D

2011-09-01

Johan

Har aldrig varit på ett sådant grymt ställe. Om man ska sola solarium ska man definitivt komma hit. Jag älskar deras stå solarier med vibrationsplattan, har aldrig sett sånt förrut. Toppen!!!

2011-06-04

Världens bästa solarium i kunskholmen solexpress jag blev super nöjd och kmr gå tillbaka!

2011-05-02

izabelle

Världens fräschaste!

Tycker det var super fräscht och fint där, luktar även jätte gott när man kommer in. Bleb brun på nolltid! =D

2011-04-09

Mimmi

skiiit bra solarium, bästa som finns!

2011-03-17

Carro

SUPER NÖJD!

Var där och solade. Måste säga att det är super frächt och lyxigt. Bleb brun direkt, jätte trevlig personal också. Rekommenderar det stort. Klart det bästa solariet jag någonsin har solat på!

2011-03-04

Jag var där igår och solarierna de hade var de bästa jag sett, och jag har solat hela mitt liv, så jag vet vad som är bra och dåligt. De som jobbar där var jättetrevliga och hjälpte mig komma igång första gången. Tack solexpress Kungsholmen för att ni gör det enkelt för mig att välja er.

2010-08-25

Diana

NY stammis

Var tvungen o kolla stället när alla har skrivit så bra om den o jag instämmer med alla. Bor en bit bort men värt att åka till. tack solexpress för en skön upplevelse.

2010-06-25

Lisa P

Räddare i nöden

köpte en ny jättefin kjol men kunde inte använda den pga mina krit vita ben. köpte en solkräm hos dom och solade 20 min i rum 5. jag säger bara wow. tog på mig kjolen samma dag. tack solexpress :)

2010-04-26

Karin

top of the line solarie

Håller med alla andra som har skrivit. ringde dom o de var väldigt trevliga o hjälpte mig. tack

2010-04-16

sofie

EN WOW SOLARIE

Har solat på flera solarier genom åren men den här är den bästa :) super fräscht.

2010-02-24

Marielo

Snyggt

Fräscht och välskött solarium. Tycker om ståsolarierna med vaibratorplatta. Men solar försiktigt med omdöme.

2010-02-07

Bästa solariet!

Super fräscht och fint man blir brun så snabbt!

2010-02-02

GRYMT BRA SOLARIUM

Det finaste solariumet jag sett någonsin...super fräscht. De har grymma solarier med bla aquafresh och vibrationsplatta. Ska ni sola gå ner ditt, jag lovar att ni blir imponerade :)...
Anders

2010-01-28

mike

världsklass

grymma sängar och bra musik.