Omdömen om Cafe Garden Örebro AB
2011-01-19
Karin
God mat, goda mackor, gott billigt fika och supertrevlig personal. Ett riktigt favoritställe! Fikar eller äter numera alltid där när jag är i närheten av Marieberg köpcentrum.
2010-11-19
Päivi
Ni är bara bäst, god mat och superbra service!
2010-11-16
Niklas
Den bästa maten jag har ätit på en lunchresturang. Och super trevlig personal önskar er lycka till.
2010-11-08
grabbarna i maskingruppen
tack för en jättefin middag på vår fest, maten var suverän!
2010-10-31
bj
dom gör den bästa maten i stan,ingen snabbmat utan riktig svensk husmanskost lagad med kärlek:)
2010-09-01
Alf o Maggan
Detta är mitt favoritställe, bästa räkmackorna och kaffet men framförallt det mycket trevliga bemötandet.Jag och min fru åker alltid hit när vi besöker Marieberg.Fortsätt i den stilen så är er framtid ljus.
2010-05-16
Rolf & Sonja
Vi käkade räkmackor på café garden, och det var verkligen räkmackor. Vi avslutade med kaffe och hemmabakade KANELbullar (bästa bullarna i stan). Sug på den.
2010-05-03
Marcus
Jag upptäckte Cafe Garden i mitten av januari och jag äter där nu minst 4 gånger i veckan. Finns ingen bättre mat!
2010-04-09
grabbarna i bil
hittar man på cafe garden i marieberg, sitter som gjutet på tisdagar
2010-04-09
Stefan & co
Vi stannade till av en händelse i Mariebergs köpcentrum när vi passerade Örebro. Fick se en skylt med hemlagad mat. VICKEN mat, Vi stannade där även på hemresan och kommer göra det till vårt stamställe på genomresa. Rent, snyggt, bra mat och mycket trevlig personal.
2010-03-21
Mia
Har varit och ätit på Cafe Garden, det var en upplevelse. Maten var helt suverän, bra pris och jag blev mätt. Personalen var mycket trevliga och jobbade snabbt så man behövde inte vänta länge för att få in det man beställt. Stort LYCKA TILL och tack för maten.
De har världens godaste räkmackor. Vi åker ofta dit för att fika.