Jag är väldigt missnöjd. Det är inte roligt när antika saker förstörs. En liten byrå, ett stort klockskåp från min mormors barndomshem samt en ny lampa kvaddade. Företaget vägrar att ens be om ursäkt, än mindre någon slags ersättning. Otroligt otrevlig kontaktperson! Rekommenderas EJ!
Svar från Vanadiscare AB
2012-04-03
Hej Karin,
VanadisCare AB hade ej möjlighet att tillförsäkra er någon ersättning alls, eftersom man efter att flera gånger ha konfronterat tjänstgörande personal med era klagomål kommit fram till att åberopat skadat bohag gick sönder p g a dess utslitna skick och ej p g a vårdslös hantering från vår personals sida. Era möbler behandlades under hela flytthjälpen extra varsamt eftersom Ni i förväg hade uppmärksammat oss på att de är ömtåliga.
Det är väl också värt att nämna att Ni kl. 22 på kvällen efter den genomförda flytthjälpen anklagade oss per telefon för att en del av bohaget hade försvunnit. Så fort Ni hade gått ner och själv kollat på ert källarförråd fick Ni inse att allt var på sin plats och ingenting fattades.
Ytterligare 10 dagar efter den genomförda flytthjälpen kom nästa anmärkning, nu om några skadade möbler. VanadisCare AB iordningssatte omgående en intern utredning av fallet och informerade er om att vi ej hade skadegjort någon av era möbler. På det mejlet fick vi inget svar förrän drygt 2 månader därefter då Ni åberopade samma möbelskada och vi konstaterade att vi fortfarande hyste samma övertygelse, nämligen att vi ej hade skadegjort era möbler.
Vi är ledsna att vissa av era antika möbler hade blivit trasiga, men detta kan ej VanadisCare AB rå för.
Samtidigt är det märkligt att man med ca. 2 månaders mellanrum återkommer med samma, redan besvarade anklagelser. Ett sådant förfarande anser vi ej är seriöst.
Anmäl
2010-08-25
zetterberg
tack!
Tack för allt, det gick väldigt bra. Bra bemötning bra städning.
Företaget svarar
2010-05-19
johanna elfström
verkligen världsklass
Ett bra städ bolag tack för allt!
Företaget svarar
2010-04-02
Simon glingestam
Tack så mycket!!!
Äntligen! Till slut har jag funnit det städbolaget jag velat ha. Ett städbolag som gör mer än man bett om. Som har trevlig personal också!
Hej Karin,