hemfresh HB

194 02 Upplands väsby

Omdömen om hemfresh HB

2012-03-22

Mer än nöjd!

Bokade allt smidigt via e-mail och på utsatt tid kom en mycket trevlig kille som gjorde ett utmärkt jobb till det bästa priset på marknaden. Kan varmt rekommendera företaget!

2012-03-11

Helen Karlson

Tack hemfresh för att ni ställde upp!

Tack hemfresh för att ni ställde upp på så kort varsel och städade min lägenhet.
Jag är väldig nöjd:-) Helen

2012-02-03

Susanna

Tack för bra städning

Hej! Tack för bra städning! Ja rekomenderar er gärna.-)
Susanna Sollentuna

2011-12-08

Hemskt bemötande

Har anlitat dom och det är helt ok städning och hon som städar är trevlig.
Men på kontoret saknad de helt servicekänsla!
Städningen utförs inte på avtalad tid även fast allt är bokat, och svaret man får är att "de är fullbokade med andra kunder" Väldigt missnöjd och kommer absolut byta företag.

2011-12-06

Marie

Dyrt och dåligt av Hemfresh

Anlitade Hemfresh för fönsterputsning. Pratade innan att det borde ta 5 timmar för det tog det för vår förra firma. Tyvärr tog arbetet 10 (!!!!!) timmar och hälften av fönsterna var dåligt putsade med massor av rinnmärken. Killarna stod och pratade med varandra ganska mycket så arbetet drog ut på tiden. När jag påtalade för kundservice att det inte kändes rimligt att vi skulle betala för 10 timmar skrev de bara att om det tog 10 timmar så kommer de fakturera för 10 timmar. Ingen förståelse eller vilja att ha oss som kunder i fortsättningen. Mycket märkligt och inget företag att rekommendera.

2011-11-21

Lotta

Bra fönsterputs

Anlitade Hemfresh för fönsterputsning oktober 2011. Jag är mycket nöjd med jobbet som utfördes av Alexander. Rena och fina fönster i hela vårt hus på 5,5 timmar.

2011-10-13

Marcus & family

Vi är mycket nöjda!

Måste framföra min belåtenhet med ert agerande. vi glömde att lämna nyckel men ni kom tillbaka och utförde städningen. Jag och min familj uppskattar detta. Som ni förstår är det lätt att rekommendera ett sånt företag.

2011-10-04

Besviken stockholmare

dåligt.

haft dom i ett tag (typ ett halvår) och dom har skickat olika städerskor och ofta har jag fått ringa och klaga på att det blir dåligt städat. jag börjar tröttna. värt att betala mer för ett bättre jobb.

2011-09-29

Enkelt, smidigt, prisvärt och bra kvalité

Har hemstädning varannan vecka 3 timmar med samma anställd. Gör alltid ett bra jobb. Plockar både saker, bäddar till sängar liksom städar kök o badrum, allt beroende på behov. Mycket smidigt att sköta räkningar och kommunikation via epost. Svarar alltid snabbt på frågor och önskemål.

2011-09-19

Kerstin

Fakturerade flera timmar än vad som sagts!!!

Jag beställde städning från hemfresh men de gjorde inge bra jobb och de fakturerade fler timmar än avtalat!!! De sa att städerskan inte kommit in och fått vänta det stämmer inte!! Men lyssnar de?! Nä!!!?

2011-09-15

USEL skadehantering/kundservice.

Vi fick ett nyinsatt fönster repat och det tog dem närmare ett halvår att höra av sig med en "lösning"!! Vi har mailat och ringt och fått beskedet att chefen ska höra av sig, vilket aldrig hänt. Vi fick kostnaderna för själva fönsterputsningen borttagna dock ingen rabatt på städningen och ingen ersättning för rutan. Städningen var också dåligt gjord.

2011-07-04

Karolina

Flyttstädning

Vi anlitade Hemfresh för flyttstädning av vår lägenhet på 75 m2. Med kort varsel fixade de ordentligt rent och fräscht till ett superkonkurrensaktigt pris! Vi är mycket nöjda!

2011-06-15

Kristine stockholm

Vi är nöjda

Vi är så nöjda med städningen att det känns angelägen att berömma Hemfresh och framförallt den tjejen som städar hos oss. Rekommenderar verkligen!

2011-04-15

Rickard

Stort Plus!

Jag fick hemfresh rekommenderad av en arbetskamrat. Det är första gången som vi anlitar städhjälp och vi är jättenöjda. Ett stort plus för den tjejen som städar hos oss!

2010-11-11

Anna Stockholm

Rent och fint

Vi letade efter ett företag med bra pris men var rädda att services och kvalitet skulle inte hänga med. Provade med Hemfresh och då är vi helt nöjda. Så rent och fint hade vi aldrig haft hemma.

2010-10-25

David

Ok städning men oseriöst bemötande

Beställde flyttstädning, och enligt deras prismodell tar de betalt per m2 för "normal nedsmutsning". När det var dags så hävdade de att lägenheten var smutsigare än normalt. Det skall tilläggas att vi städar vår lägenhet väldigt ofta, och räknas nog till de mer pedantiska när det gäller renlighet. Så det var så att säga skitsnack från deras sida. Vi stod alltså där och skulle lämna över nycklarna till lägenheten samma dag (vilket de såklart visste) och de krävde mer betalt för att genomföra städningen, vilket vi tyvärr efter många om och men inte hade annat val än att acceptera. Utpressning kan man nog kalla det. Så, se till att städa lägenheten noga innan ni beställer flyttstädning av den här firman...

2010-08-09

Camilla

Rent och fint hem

Det här med hemstädningen är mycket personligt. Vi saknar tid och ville ha någon som kommer som gör vårt hem rent och fint. Då fick vi Lena en mycket duktig och trevlig tjej som gör precis detta. Har haft hemfresh i 8 månader och jag och min sambo är nöjda.

2010-07-20

Rickard

Vi är nöjda -:)

Vi är nöjda än så länge. Vår städerska prata dålig svenska så det var lite svårt i början. Annars gör hon ett mycket bra jobb.
När vi har haft frågor om städningen har vi löst dem genom att ringa till kontoret. Jag har rekommenderat hemfresh till min morsa och hon är nöjd också.

2010-05-11

Sopigt

Rigida och saknar vett

Var kund i ett halvår eller så, kanske längre. Städningen var i de flesta fall OK, men när städerskan blev sjuk så meddelade de inte detta.

När de sedan lämnade en 15 cm lång jätterepa på vår rostfria kyl så vägrade de ersätta det eftersom vi inte upptäckte/meddelade detta inom 24 timmar. Trots att vi varit bortresta rapade bara den som kontaktade oss bara upp att det står nån paragraf på hemsidan om detta.

Saknar fingertoppskänsla totalt. Att städerskan inte pratar svenska är ju ingen fördel direkt heller.

2010-01-12

Anika Olson

Rekommenderar varm

Vi har anlitat hemfresh och är helt nöjda. Mycket billigare än dem stora inom branschen. Mer personliga. Vi vill ha rent hemma och tjejen som kommer är suverän. Rekommenderar varm

Fler företag i Upplands väsby