Kategori: Bemanningsföretag Rekrytering Organisationskonsulter - Övriga Personal-, kompetensutveckling
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Adecco Sweden AB
2011-08-15
h_f
Som anställd under adecco, år 2006-2008, kan jag härmed förklara dem, den sämsta arbetsgivare jag haft.
Till företagen; anställ hellre viss tid, vikariat osv än hyr från dessa bemanningsföretag som behandlar och belönar sina konsulter dåligt.
2011-06-03
Vi hyrde under ett antal månader, var så nöjda att vi tog över henne sedan. Adecco tar hand om sina anställda, vilket jag som deras kund såg ovh uppskattade. Tjejen som började hos oss sa också att hon var nöjd med hur Adecco behandlade henne.
2011-05-21
Terese
Som både kandidat och arbetsgivare vill jag verkligen hylla Adecco!! Otroligt förtroendeingivande. Proffsiga processer. Kan inte nog hylla detta företag.
2011-03-09
Sur
Sämsta företaget någonsin! Oprofessionella till tusen. Absolut ingen koll på sina konsulter. Att det kan vara så svårt att ta reda på fakta hur det ligger till ute på arbetsplatsen och ha så lite tillförlit på sin konsulter är tragiskt. Det går inte heller att få arbetsgivarintyg utan att återkomma till dom mins 3 gånger. Snälla välj inte Adecco!
2010-11-29
S
Aldrig aldrig mer vill jag ha med Adecco att göra. Aldrig får man någon hjälp. Personalen är otrevliga och inkompetenta. Adecco är säkert "trevliga" och har "proffsigt" bemötande gentemot arbetsgivarna (och varför inte, de betalar ju deras lön!) men kan inte säga detsamma gäller för arbetssökande. Så alla arbetssökande människor lita INTE på Adecco. Man bli besviken, när man kommer hit
2010-11-14
Lasse
Ett mycket proffsigt bemötande när vi hade en i personalen som hastigt blev sjukskriven, Adeccos personal löste snabbt en ersättare med kompetens och som var trevlig och social. Kan rekommenderas att ringa hit - det gör vi nästa gång iaf.
Min erfarenhet från 2009-2012
Bli aldrig sjuk för då ringer konsultchefen och ifrågasätter det från dag 1 med en väldigt aggressiv attityd.
Jobba jour utan betalt
massa skitsnack från dessa såkallade konsultchefer.
Förlängd provanställning
Bli tvungen o kontrollera lönen varje mån då det alltid är minst 1 fel.
Problem på arbetet? räkna inte med att adecco kan göra något då dom lägger allt åt sidan.
Välkommen till adecco!