Omdömen om JB Mark & Bygg AB
2012-01-17
Otroligt nöjd med allt ifrån förslag på material val,färg på sten och till planeringen.
Proffsiga förslag och anläggare,kom alltid i tid och blev klara på utsatt tid!
Vi åkte på semester då arbetet startade och blev hela tiden informerade om vad som fortgick via mms.
Anlitar absolut samma firma vid eventuella nya byggnationer-skulle inte våga ngt annat..!
Rekommenderar starkt detta proffsiga företag!
2011-12-15
Stig & Nina
Omfattande tomt-, markarbete efter ritning av trädgårdsarkitekt. Mycket väl utfört jobb.
Anläggaren kom med egna bra förslag till materialval och förbättringar. Tidsplan och budget följdes med tillägg för de förändringar som gjordes i samråd under byggtiden.
Mycket bra underentreprenörer (däck, pool).
Trevligt och korrekt bemötande från all personal.
Vi är otroligt nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera JB Mark & Bygg AB
2011-11-24
Helene Larsson
En mycket bra planering av en förhållandevis liten och svårplanerad tomt.
Resultatet blev mycket över förväntan.
Anläggaren kom med många bra förslag.
Ett mycket proffsigt utfört arbete.
Vi kan varmt rekommendera det här företaget.
2011-11-16
Sanna & Nisse
Plus:
+ Slutresultatet
+ Kontakten med projektledaren (Denny)
+ Anläggarna kom med bra förslag, trots att vi hade en färdig ritning
Minus:
- Totalkostnaden blev mycket dyrare pga förutsättningarna i mark
- Grundliga undersökningar för att lämna en relevant offert (som då skulle ha tagit hänsyn till förutsättningarna i mark) genomfördes ej utan kom som överraskningar när arbetet redan var igång.
Jag skulle absolut rekommendera det här företaget, det är ett väl genomfört arbete och bra dialog. Men välj fastpris och gör en grundlig undersökning av markens förutsättningar innan arbetet påbörjas - då finns det absolut inget att anmärka på.
Är mycket nöjd med detta företag som med mycket kort varsel hjälpte oss att täta en spricka i en källarvägg, samt att leda stuprörsvatten till en nybyggd stenkista och även bygga en brunn under trädgårdsvattenkranen på deras förslag.
Arbetet var mycket väl utfört. De både kom och avslutade i precis utlovad tid och kom med förslag till förbättringar som vi anammade.
Offerten var klar och tydlig, all kommunikation inklusive uppföljning mycket väl genomförd.
Så här vill vi ha alla hantverkskontakter i fortsättningen, skulle absolut anlita dem igen!