Omdömen om Självfallet i Halmstad AB
2011-10-31
Stina
Jag ville testa självfallet för att se om det var värt dom extra pengarna (ja dom är dyra).
Jag kan säga att du inte får något mer än hos många andra, ibland dubbelt så billiga, frisörsalonger. Dom har lite svårt att hålla tiderna och jag fick skjuta på min träff på grund av detta.
2011-10-29
Den missnöjde
Blev väldigt besviken faktiskt, man får faktiskt hålla tiderna tycker jag och så kändes det stressigt när man väl blev klippt.
2011-09-15
Elle
Första gången jag klippte mig här blev jag jättenöjd, mitt hår blev jättesnyggt och fräscht, och det kändes därför mycket prisvärt. Andra gången jag klippte mig här, ett år senare, så blev jag inte alls lika nöjd. Hela klippningen gick på bara ltie emr än en halvtimme, så jag fick känslan att det var lite av ett hafsverk, tjejen verkade oerfaren, och däri låg kanske skillnaden i resultatet. Då kändes det också betydligt mer dyrt, eftersom resultatet inte var så bra.
2011-05-29
Anette
Har aldrig fått så mycket beröm för mitt hår .Bra klippt,jätte fina slingor.
2011-05-26
sara
Har precis varit på sjävlfallet för första gången! super bra service från att jag kom innanför dörren tills jag gick ut! och har aldrig varit så nöjd med mina slingor tidigare! tack tjejerna på självfallet!:)
2011-05-22
Stefan
Riktigt bra
Tycker inte alls det är dyrt om man jämför med "stan". Däremot är kvaliteten superbra.!!
2011-04-24
John
Orealistiskt höga priser till den servicen man får. * klipper ojämnt och mycket distraherat. Allt som allt upplever man att personalen inte gillar varandra särskillt mycket och brister i kommunikationen. Klart en av halmstad mest överskattade frisörsalonger. Synd, för dom klippte mig bra en gång i tiden på Vallås!
2011-02-09
Mary
Råkade ut för två frisörer samtidigt på denna salong. De kommunicerade varken med mig eller med varandra, varpå resultatet blev en katastrof. Stod och slet i håret fast jag sa att jag var håröm. Färgningen fick göras om två gånger. Även klippningen var ett hafsverk, några veckor senare hade jag klyvna hårtoppar, som om håret inte klippt alls. Det finns säkert frisörer på denna salong som gör ett bra jobb, men jag blev otrevligt bemött. Dessutom dyrt.
Hej "mary". Vi är hemskt ledsna hur du uppfattade oss här på självfallet. Vi önskar att du vänt dig till oss så vi hade kunnat hjälpa dig. Vi vill verkligen att våra kunder skall vara nöjda med våra arbeten och du är välkommen tillbaka till oss så vi kan ändra din uppfattning. MVH Jasna med personal
2010-06-09
William
Detta är en etablerad frisörsalong som funnits i Halmstad sen jag gick på mellanstadiet och som alltid haft många nöjda kunder! Det är inget nystartat projekt som pizzerior eller de tusen salonger som ständigt poppar upp i Halmstad. Kvinnan som driver salongen (som jag tyvärr inte kommer namnet på just nu) har alltid bemött mig, mina vänner och familj väldigt proffessionellt!
Det är tråkigt att se vissa helt löjliga kommentarer på denna sida som enligt mig är antagligen från svartsjuka människor/konkurrenter.
Tack så mycket för det fina ömdomet...Det värmer att höra !!!!
Hälsningar JASNA med personal..
2009-11-28
Sofia
Alltid utmärkt! Alltid lika nöjd när jag går därifrån!Proffsiga frisörer med härliga personligheter! En härlig och hjärtlig salong där man alltid blir bemött trevligt och får en profisonel behandling!Fortsätt så tjejer!
2009-11-26
Sanja
Jätte bra salong,trevlig och kunnigt perssonal!
2009-11-14
Marie
Trevligt bemötande, kunnig personal, bra stämning... kan absolut inte inte hålla med om tidigare kommentar gällande den frågan (joppe???). Supernöjd! =) Ses igen snart!
2009-09-10
besviken
Uruselt! blev jättebesviken. Ingen känsla för stil. lyssnade ej på önskemål. Ingen kunde ens se att jag klippt mej. Ingen skillnad. Bråttom och dyrt! Aldrig mer!
Det var synd att du känner så !Hör gärna av dig till mig ! Hälsningar Jasna
2009-01-20
Vet inga bättre,har provat i princip alla!
Värda en stor guldmedalj!
2008-11-23
Emma
Har testat lite olika frisörer i Halmstad men aldrig blivit så nöjd som på självfallet. Rekomenderar dem verkligen!
2008-06-28
maria
Jag har aldrig varit så nöjd med håret. Jasna är så duktig och kreativ.
2008-06-15
lena
Ni är så bra tjejer ,duktiga frisörer och alltid trevliga .
Jag har så svårt att förstå vad vissa skriver, enligt mig tar alltid tjejerna sig tid och man får alltid det bästa. Ibland kanske det kan ta lite längre tid än man tänkt sig men jag tycker det är positivt! Det betyder att dem inte lämnar en förrän man är helt klar! och den servicen kan jag verkligen leva med;) Jag tycker dem är super duktiga!