Omdömen om Villa Romana
2011-10-10
Ätit lunch ett par gånger på Villa Romana. Maten är klart OK men inte mer än så. Ganska dyrt i förhållande till vad man får. Godast är kakorna efteråt... ;)
2011-08-30
Johan Carlius
Åt en pasta med oxragu, hittade en köttbit som dessutom var jätteliten.
Saltade på ordentligt så gick det att äta trots allt.
2011-04-19
Emma
alltid för lite salt, peppar och kryddor. ibland är fisken inte klar när den serveras, dvs ljummen och smakar hav på ett dåligt sätt, dvs rå.
plus för fin uteservering me toppläge under sommaren men det räcker ju inte.
2010-09-15
K lawson
Fantastic is one word to describe you. Food was excellent and service good. We will be back for sure.
2010-09-03
Linda
Vi beslutade efter en konsert i domkyrkan att äta italienskt och blev då rekommenderade Villa Romana. Fisken (gös) var fantastiskt. Bland det bästa jag har ätit. Stort plus till servitören som gav oss jättebra service. Kommer definitivt tillbaka när jag är i Uppsala.
2010-08-16
Jarl
Gud va gott det var hos er. Gösen var fantastiskt. Vilka smakkombinationer salt o sött. Klockrent !.......Rekommenderas !
2010-07-12
Tjomman
Vi beställde varsin drink innan maten, och i den ena var det en fluga i isen, vi påvisade problemet och fick en ny drink. Även denna gång var det en fluga i isen. Det tyder på väldigt dålig hygien! Vi fick en ny drink och denna gång flugfri. Maten var ok, men inte värd pengarna. Och döm om vår förvåning vi blev inte ens bjudna på fördrinken som det var så mycket trassel med. Nä hit går vi inte igen!
Hej. Kan det vara så att du sitter i uteserveringen? Flugor lockas väldigt gärna till drinkar utomhus. Vi är väldigt renliga här och har mycket god hygien. Som sagt uteservering och värme ute med sånna drinkar lockar till sig flugor tyvärr !
2010-07-05
Monica&Bogge
Fantastiskt god mat, vi tog kalv menyn fast med pannacotta till efterätt. Trevlig personal och mysig restaurang
2010-05-10
Ann Sofie
Vi gick ut på en företagsmiddag och beslöt oss för att pröva italienskt. Blev rekommenderade till Villa Romana. En mycket bra rekommendation. Bra mat, gott vin och underbar miljö. // Ann Sofie
2010-04-20
Mycket god mat!
Bra personal och service!
Bra läge!
Fin uteservering!
Som ni ser så finns det inte mycket att klaga på..
2010-03-17
Brendan
Just wanted to say that you have the most amazing food. The veal was prepared to perfection and the service was superb. Good Job !
2010-02-11
Blivande Stamgäst
Riktigt bra mat hos er ! Den kvinnliga servitrisen var hur gullig som helst mot oss. Fortsätt så!
2009-07-20
bra mat, bra personal, bra vin och bra uteserverig
2009-04-13
unt
bàttre uteservering kan man inte fà tack villa romana
2009-03-14
Pata
Gudomligt god mat. Trevlig personal och bra rekommendationer. Mysig miljö.
2009-03-10
Jan
Trevlig personal ! Mysig miljö och bra mat ! Rekommenderas !
2009-02-28
ulf
Maten är jättegod och jättemysigt.....Rekommenderas varmt om du vill göra något speciellt för din tjej !
2009-02-27
Sma
Gick dit efter lunchrusningen. Restaurangen var bara halvfull men ändå fick vi inte komma in eftersom vi hade en barnvagn med oss. Trist!
2009-02-23
daniel
Jätte bra mat och servis bästa restaurangen i stan
2008-06-05
Earl
Trevligt läge på uteserveringen. Tyvärr något "överlägsen" personal... Maten är för den delen alldeles för trist med tanke på priset.
Jättegott var det i en mysig miljö. Absolut värt fler besök !