Kategori: VVS-arbeten Värmepumpar, -växlare Badrumsinredningar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Bad & Värme, Hisingens Rör & VVS Butik
2010-08-07
A.J
Var inne och handlade för ett par år sedan och blev dåligt bemött så nu tänkte jag ge dem en ny chans. Tog en nummerlapp (22) och väntade på min tur. När det blev min tur så fick nr 23 hjälp före mig fast jag stog brevid och sa att jag hade nr 22. Säljaren tittade bara på mig och fortsatte hjälpa killen med nr 23. Det var SISTA gången jag sätter min fot i denna affär!!! Varför ha nummerlappar om man inte följer dem!!!
Eftersom Bad & Värme / Hisingens Rör lever på nöjda kunder kan vi bara beklaga att denna kund upplevde att servicen inte var till fullo. Den berättelse som kunden återger låter lite märklig. Hur skulle det se ut om vi utan anledning bara hoppade över en kund i turordning? Om det är så som kunden här hävdar så finns det säkert en rimlig förklaring till detta, för ett dylikt beteende är naturligtvis helt oacceptabelt. Vi beklagar återigen att upplevelsen inte var bra. Vi gör vårt bästa att serva alla våra kunder på ett professionellt sätt och vi bemödar oss verkligen att hjälpa varje kund på bästa sätt. Vår fantastiska utveckling i våra nya lokaler talar ju också sitt tydliga språk. Vi är omtyckta av de allra flesta som besöker oss. Hoppas att du missnöjde kund vill ge oss ytterligare en chans. Tredje gången gillt? Välkommen åter.
Var inne och pratade med dem i morse om trasig golvvärmeslang. Blev mycket glad över den hjälp jag fick samt möjlighet att låna verktyg. Har handlat av dem förr, de har alltid ställt upp, bl.a. med att gänga upp 2 tums blårör till en helt OK peng.