Omdömen om BR Leksaker
2008-12-02
emina
Är väldigt nöjd med butiken, hittar något för alla åldrar. Min 1åring vill inte lämna butiken. Väldigt bra med leksaker som lär barnen något.
2008-11-25
Nöjd!
Är tvåbarnsmamma och har handlat mycket på Br i Burlöv. Har alltid blivit väldigt trevligt bemött och de har alltid haft tid att hjälpa mig, även de gånger det inneburit både två och tre rundor ut på lagret! Fortsätt så!
2007-12-10
M
Tråkigt, fick åka från jobbet i onödan, eftersom det bara är tel.svarare som svarar. Jag ville kolla om de hade fått in en leksak.
2007-11-29
K
ringde idag till BR, en telefonsvarare som endast berättade om öppettiderna, vilket jag var ointresserad utav, men någon personal kunde man inte kopplas till. Vilket gick bra hos andra leksaksföretag
2007-11-26
SV
Tråkigt sortiment och sterilt. Inget intresse om kunden frågar efter en produkt som de inte marknadsför.
2007-11-01
de skanar även hänvisning till ev ny adress
2007-06-27
LN
BRs sortiment är trist och begränsat. Höga priser och likadana butiker vart man än vänder sig. Personalen är vänliga, men frågar man efter något de inte har i sortimentet tappar de snabbt intresset för kunden.
2007-05-23
Mycket trevlig och kunnig personal. Här får man bra hjälp och fin service !! Rekommenderar varmt denna leksaksaffär i Kalmar!
2007-05-16
Theresa07
(Omdömet avser BR Leksaker)
Med ljus o lykta har vi sökt efter långhopprep här hemma i Belgien! Så när pappa ska åka till Sverige en dag, blir hans största uppdrag från vår dotter Agnes 12 år och hennes tre kompisar att hitta långhopprep. På lunchen rusar han till BR i Gallerian och får där snabbt hjälp av en mycket trevlig och glad anställd att hitta rätt i leksaksdjungeln! Gissa om lyckan är fullständig hemma i Waterloo!!
2007-05-12
Ulrika
Lättöverskådlig butik som det är lätt att hitta i. Har det mesta. Trevlig personal.
2007-05-08
Tänk!
Br-leksakers pesonal är väldigt trevlig om man själv är trevlig. Man kan altid fråga dem om man behöver hjälp men vissa kanske inte våar fråga om hjälp men synd för dem i så fall.
2007-05-06
ford33
stor skillnad mellan butikerna fast det är samma kedja borlänge är mycke trevligare att gå i större utbud
(Omdömet avser BR Leksaker)
Min mamma var inne och handlade i denna mysiga leksaksbutik, då påsen hon fick plötsligt gick sönder på vägen ut. Hon frågade kvinnan bakom kassan om hon kunde få en ny påse, varpå kvinnan svarar, kort och allvarligt: "Nej!". Mamma blir totalt stum och förvånad. Det går en liten stund. Därefter säger kassörskan: "Haha! Men självklart kan du få en ny påse!". Jag skrattade högt när jag hörde den här historien. Jag tror att butiker vinner på att ha trevlig personal med sinne för humor. Mamma kommer säkerligen att gå till butiken fler gånger.