Omdömen om The Lodge Resort
2012-05-09
Inget bord klart när vi kom....fast vi bokat... Som en dålig frukost på ett sämre hotel men dubbelt så dyrt!! Aldrig mer!
2011-11-07
Carro
Vi var ett stort sällskap som firade en 65 åring. Där var bland annat ett par barn med. Vi ringde i förväg och försökte få till typ lite makaroner med köttbullar. Men det gick ABSOLUT inte, det hade dem inte tid med. Ett av barnen är diabetiker och menyn vi fick var så ofullständig näringsmässigt att hon var tvungen att ta extra medicin. Alla gästers magar kurrade våldsamt på natten efter de alldeles för små portionerna.
Inget slår den visuella upplevelsen, helt fantastisk miljö både inne och ute. Men maten är otroligt pretantiös och omättande.
2011-08-12
Marie Falkenstridh
Spenderade bröllopsnatten där,kom vid 21,check in väldigt snabbt,inga frågor,blev fundersamma & gick tillbaks till recept där vi fick reda på att vi hade fått rätt rum,vi var dom enda som hade bokat bröllopsrum där.
Litade på dom,dom borde ju veta vilket rum som var vårt,eftersom vi är gäster på stället.MEN kl 02 på natten sätts nycklar i dörren(VI SOVER!!)& in stormar ett annat par,vi blev ju rädda alla 4 och kalabalik uppstår!!
Ner i lobbyn och prata ut om allt som hänt,fel rum och mitt i natten 02.30 fick vi byta rum PÅ VÅR BRÖLLOPSNATT!
Sådant här får inte ske,och varför finns det 2 nycklar att dela ut till vardera rum?
Kl 09 checkade vi ut,slapp betala (skulle väl vara det minsta när dom förstört ens bröllopsnatt?!!) hade flera st receptionister under dom här 12 timmarna och ingen verkade veta något,antagl massa sommarvik!
Har mailat dom och berättat,en kompensation är man väl värd??
MEN,inte ett ljud,hände den 16 Juli-11.
Aldrig mer!!!!
/Marie Falkenstridh (fd.Berglund)
2010-05-03
Perli
Fantsastisk miljö. Underbar lounge med öppen brasa, perfekt när man kommer in från kylan. Underbar vinmeny som för en gångs skull är utvald att matcha maten. Lite större portioner och det hade blivit 5 stjärnor.
Kunnig och service minded personal, som verkligen får en att känna sig uppskattad och välkommen som gäst. Kom ihåg: här är det meny som gäller, ingen A La Carte.
Hade bokat en söndagsbrunch här till min 40-årsdag. Bokningen var gjord på telefon och vi skulle komma kl. 12. Tidigare på fm samma dag blir jag uppringd och får besked att tiden måste ändras så att vi inte kan komma dit förrän kl. 14. Detta störde våra planer för resten av dagen, men det gick inte att göra på annat sätt.
När vi kommer dit tar det lång tid innan vi serveras, maten är ingen höjdare och det är väldit lite mat som serveras. Hade sett fram emot något helt annat. En stor besvikelse för en viktig dag!