Nacka Bil

08 - 33 54 00, Alphyddev. 1, 131 35 Nacka

Omdömen om Nacka Bil

2012-05-05

Daniel

Felaktig info och slarvigt skick på bil. Se upp!

Ringde en säljare för att höra mig för om en bil. Bilen beskrevs som fin/välskött. Alltså gott skick. Frågade utförligt om skicket och frågade om det skulle vara värt att åka en lång sträcka för att titta på bilen.
Åkte strax över 20 mil för att titta på objektet som visade sig vara allt annat än i gott skick. Tydliga rostfläckar och andra direkta fel som det ej förvarnats om. Dessutom var bilen otroligt skitig och vinterdäck monterade.
Fick åka mina 20 mil hem igen.

Tänker inte lita på dessa igen!

Svar från Nacka Bil
2012-05-09

Hej Daniel ! Det var mycket tråkigt att höra, vi är noga med att presentera bilarna så utförligt som möjligt per telefon då många av våra kunder reser från olika delar av landet. Vilken bil det gäller framgår inte riktigt men det kan ibland vara så att bilar väntar på rekond eller åtgärd innan försäljning eller naturligtvis kan det vara så att vi har olika uppfattning om skicket. Vi presenterar bilarna på vår hemsida med tydliga bilder för att man kunna bilda sig en bra uppfattning av objektet. Hur som helst så ber vi om ursäkt för detta och skall se över rutinerna för framtiden. Vi önskar dig trots allt välkommen åter ! / Henrik Westlund

2012-02-03

Anders

Proffsigt Henrik!

Tittade runt, visste ungefär vad jag var ute efter, fick lite olika förslag, även helt andra märken. Kunden i focus hela tiden, även om telefonen ringer så får den vänta. Alla var väldigt hjälpsamma. Fick byta in gamla Golfen, trots är den inte var värd så mycket. Åkte samma dag hem i en fin BMW, med 2 års garanti! Tack för en trevlig upplevelse. Jag kommer åter!

Svar från Nacka Bil
2012-05-09

Hej Anders ! Tack för det fina omdömet ! Det var roligt att höra att du är nöjd ! Välkommen tillbaka nästa gång då går i bilbytar tankar ! Med vänliga hälsningar Henrik Westlund

2012-01-25

Mikael

På väg att köpa en bil av dem

Mycket bra och engagerad personal. Absolut ingen "pracka på-" och "sälj till varje prismentalitet". Det jag istället fick höra. Var "ta god tid på dig, det är inte meningen att du ska stressa fram något. Om det inte känns bra så vill jag hellre att du avvaktar". Och "Om du vill så kanvi lägga in en bevakning på just det du är ute efter. Blande de mest sympatiska bilhandlarna jag stött på.

2011-12-06

Jonas Lindquist

Rekommenderas

Trevlig och ödmjuk säljare som gav bra service när vi köpte vår bil på Nacka Bil i somras. Efter köpet upptäckte vi en del fel på bilen, men vi fick bra hjälp och de åtgärdade felen och stod för kostnaderna. Vi fick intrycket av att de verkligen var måna om att vi skulle vara nöjda med köpet. Riktigt skönt med en seriös bilfirma när man hamnar i en sådan situation. Rekommenderas!

2011-09-04

MrX

MrX

Svara inte på mail vilket är oprofessionellt.

2011-07-11

Jonas Andersson

Jonas Andersson

Kunnig säljare som verkligen hjälpte oss ödmjukt igenom hela affären. Det känns som en pålitlig och trevlig bilhall. Vi kommer definitivt tillbaka när det är dags att byta bil nästa gång.

2011-07-08

Anders Nilsson

Trevligaste Bilhandlarna i Stockholm

Superseriösa och trevliga killar, efter mycket letande av ny familjebil som landade vi på Nacka Bil där vi inte bara fick en behovsanalys av vad vi ville ha för typ av bil utan även trevligt och proffsigt bemötande. Dom kan bilar ! Rekomenderas varmt !

2011-05-19

Martin Isak.

Bra bilfirma kan trots alt rekommendera dom.

Hade lite strul i början då de pgr av den tidigare ägaren inte kunde föra över bilen på mig, inte heller ställde de på bilen, men alt ordnade sig de tog sitt ansvar och tog på sig elfel som kostade 10000kr att laga på verkstad trotts att det var helt den föregående ägerens fel,

Så bra bilfirma.

Men anställ lite mer personal då de verkar ha för mkt att göra och det är inte bra för affärerna när man avspisar kunder pgr av för mtk att göra.

2011-05-16

D

Svarar inte på mail

Svarar dessvärre inte på mail, irriterande att behöva ringa för att få besked.

2011-03-08

Fam Wahlqvist

Nöjd kund!

Kan bara ge Nacka Bil högsta betyg!
Vi är en barnfamilj med 3 barn, vid vårt besök hos Nacka Bil var alla ungar med vilket inte alltid är så lätt eller uppskattat, säljaren var mkt hjälpsam och trevlig trots den kaos som följer med barn..

Vi är mkt nöjda med vårt bilköp och det fantastiska bemötande och service vi fick, fortsätt så!

2010-12-03

Mikael

Professionellt bemötande

Köpte en BMW kombi och säljaren ville verkligen att jag hittade en bil som passade min abehov.Stort utbud och bra priser dessutom.Rekomenderar varmt ett besök där.

2010-11-16

Johan

Trevligt bilköp

Hej,
Jag köpte en Mercedes av Nacka Bil. Trevligt bemötande av säljaren. De betalade dessutom Ok för min gamla bil när jag bytte in den.
Totalt sett en mycket bra erfarenhet att köpa bil av dem.

Fler företag i Nacka