Omdömen om Pacific Bygg & Badrum AB
2011-12-17
Proffsigt och bra jobbat, kunde börja snabbt med jobbet och blev klara tidigare än beräknat. Rekommenderas !! :)
2011-12-13
Marika o Jonas
Den ursprungliga tidplanen sprack men arbetet blev jättefint utfört. Vi gjorde både badrum, kök, väggar och golv och det blev mycket bra. Väldigt trevligt bemötande från killarna som jobbade hos oss också.
2011-10-30
Anne
Mycket nöjd med deras arbete, noggranna och punktliga, samt trevligt bemötande. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
2011-05-27
Hela renoveringen gick på 11 arbetsdagar inklusive allt, 4 dagar snabbare än plan! Jag är helnöjd med arbetet, två personer jobbade oerhört effektivt och kompetent genom hela processen. Jag stod själv helt för alla materialval och inköp så det gäller att planera in i tid för att slippa väntetid men det gick oerhört bra. Badrummet är i världsklass! Imponerad av arbetsmoralen, de slet hårt sent en fredag em och alla vattenrör till huset hängde i luften men när jag var hemma sent på kvällen fanns vatten som det skulle.
2011-05-10
Erik Lindstein
Bra firma, rekommenderas starkt.
Gick lite över tiden men det var väl möjligen för att vi ändrade oss lite i sista minuten ang. klinkerstyp. Anders var lätt att få tag på när man hade frågor, både via mail och telefon. Kunde man ge 4.5 hade jag gett det. Nu blir det 4/5 istället.

De hade ett bra och proffsigt bemötande, var lyhörda inför våra önskemål och kom själv med diverse olika tips och lösningar som gjorde slutresultatet ännu bättre än vi kunnat drömma om. Vi har aldrig stött på noggrannare hantverkare med en förmåga att kombinera skickligt hantverk med ett bra estetiskt öga. Trevliga killar att ha i huset, snabba och serviceminded. När det hela drog över tiden några dagar pga olika omständigheter, upplevde vi inga problem med att få ekonomisk kompensation för detta. Killarna föreslog dessutom själva att de skulle komma tillbaka för att sätta upp de hängare vi inte kunde bestämma oss för var vi ville ha! Vi kan verkligen varmt rekommendera denna firma!