Appetito Ristorante Italiano

Kategori: Restauranger

Omdömen om Appetito Ristorante Italiano

2011-03-28

Stina

Fantastisk mat men onödigt snobbig servitris gör att jag tyvärr inte kommer besöka denna restaurang igen. Förstör totalupplevelsen.

2010-11-29

MB

Bästa Italienaren i Sverige

Hej!

Jag och min fru tillsammans med vår dotter besökte er den 22/7 på en delikat middag. Det var oerhört roligt och överraskande att få så god och vällagad italiensk mat i Sälen, vilket vi inte förväntat oss. Vi gillade allt men undrar om vi kunde få receptet på pastaknytena med Riccottaost som serverades? De var delikata, precis som resten av maten som serverades. Har full förståelse om ni inte lämnar ut recepten, men det var så gott. Jag kan bara gratulera till den bästa Italienska restaurant jag någonsin besökt i Sverige, alla kategorier. Bara det är värt en ny resa till Sälen och vi har för avsikt att komma tillbaka.

Med Vänlig Hälsning
Magnus Bengtsson

2010-11-25

Magnus

La doce vita

Vad vore livet utan mat och vad vore mat utan upplevelsen.
Att gå in i en "liten" röd stuga på fjället i Sälen och komma in till Italien är både en överaskning och en upplevelse.
För på Appetito så ÄR det som att vara i Italien.
Italiensk musik, italiensk mat, italiensk stämmning. Det enda som saknas, och det vet jag inte om det gör så mycket, är TV som visar Rai uno på högsta volym i ett hörn.
Härligt god italiensk mat där måltiden verkligen tar den härligt långa tiden att äta som det gör i Italien. Underbar kväll efter en hel dag i skidbacken. Helt enkelt en underbar totalupplevelse på Appetito.

Får inte missas när man är i Sälen!

2010-11-15

Maggie

Sälen = Italien!

Så skönt med en krog som man får sitta så länge man vill! Inga sittningar, massor av mat, härliga italienska viner, italiensk fatöl, grappa hylla som är välfylld och sist men inte minst: Italiensk mat av absoluta toppklass och som dom säger själva
-Italiensk mat på italienskt vis! Jag tror vi satt och åt och hade det hur bra som helst i över tre timmar!!!!! Och detta i Sverige - fast foodens förlovade land i Europa!!!!
Helt underbart! Missa inte detta när ni är i Sälen!

2010-11-12

Matilda

Som att vara i Italien!

Itliensk mat i Sverige;??? Det kan väl aldrig fungera!!!!
Jo ABSOLUT!!!
Att sitta i tre och en halvtimme och äta, det kan väl aldrig fungera...
Jo ABSOLUT!!!
Vi har varit massor i Italien och ätit riktig italiensk mat. Det är precis det man får i Sälen på Appetito också. Vilken härlig matupplevelse!

2009-12-30

Stefan

Appetito i Sälen

Från Skövde vi for, och till Sälen vi kom.... Trodde vi.... Men i stället hamnade vi mitt i Italien.... På Appetito ristorante italiano blev vi behandlade som gudar. Kanon service! Kanon mat! Kanon kväll!
Tack Ulf och alla andra som jobbar där

2009-12-30

Italien älskare!

Italiensk totalupplevelse

Vilken kväll, vilken service och vilken MAT! Från att vi klev in i denna helitalienska upplevelse till att vi gick hem fick vi sådan härlig service. I flera timmar kände vi oss som om vi var mitt i Italien med all dess härliga mat och härliga värme. Tack Ulf med personal för en genom Italiensk upplevelse. VI kommer ABSOLUT tillbaka när vi är i Sälen igen!!!!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger