Omdömen om Lilla Rött HB
2012-05-18
Stefan
Grabbar ni förvånar mig för varje gång
Med era fantastiska kunskaper...
Kul att se er utvecklas....
Maten smakade lika bra som alltid!!!
2012-01-08
Marlene
En av de bästa pizzerior jag besökt! Alltid hög klass samt grym service.. Hygien verkar vara en hög prioritering.
Vi besöker denna restaurang minst två ggr i veckan då det finns ngt som passar alla från stora o små..
Tack för att ni finns!
2012-01-02
Nina
Bra med fyllning men kanske lite smaklös botten.
2011-11-07
Anders
ville prova stället, kan äta billigare & Godare pizzor i närområdet...så nej tack
2011-10-23
Lisa
Driftiga killar som serverar mat med klass.
Bravo!
2011-10-16
Niklas
Jag slängde in huvudet i en håla i Sollentuna.
Det var ljusa färger, framförallt fräscht & rent, dessutom ett gäng glada grabbar som var klädda i snitsiga kockrockar så jag tänkte här kan man stanna till o slänga i sig lite krubb.
Jag åt en pasta Petit Rouge klockrena smaker, bra tuggmotstånd på pastan istället för att den skulle vara överkokt och degig. Riktigt Snaskigt!!
Frun åt Lasagne väldigt krämig o fin.
Barnen delade på en Vesuvio, jättebra bästs degen jag smakat på i mitt liv. Krispig o gyllene brun!
Barnen fick varsin leksak efter maten vilket gjorde deras kväll till en succ'e.
Jag tycker dessa killar har gjort detta bra och just därför ville jag ta mig tiden och skriva fan ni förtjänade detta!
Tack för underbar mat och trevligt bemötande.
2011-10-07
Bra pizzor och alltid lika trevligt bemötande
2011-07-27
Hugo
Krispigt fina pizzan fick mig att njuta av varenda bit.
Blev rekommenderad, helt RÄTT!
Första men absolut inte sista gången.
Rätt personal på rätt ställe.
2011-07-21
Dejan
Lisberger var den godaste pastan jag ätit
Helt fantastisk currysås... mmmmm
2011-07-21
Zebbe
God mat och väldigt fräscht.
Jätte trevligt litet ställe...
Ronny
Bästa maten i hela stan! Det är härligt när människor lagar mat med omsorg!
Jag vill tacka er på Lilla Rött för en underbar kväll! Fantastiskt bemötande!
Annelie
Riktigt godmat, vi stormtrivdes & dessutom kunglig SERVICE!
Annelie
Riktigt godmat, vi stormtrivdes & dessutom kunglig SERVICE!
2011-07-12
Dylan
Jag och min fru samt dotter på två år var ute och cyklade för att stanna på ett ställe som jag sedan tidigare visste hade bra mat. Idag 2011-07-12, blev jag oerhört besviken. Vi beställde EN Hawaii, där bara hälften skulle vara ananas och andra hälften extra pålägg, tonfisk. Även en läsk. Detta gick på otroliga 110:-. Enligt kvittot fick vi betala för en läsk (12:-), pizza (63:-), extra pålägg 15:- (15:-), extra pålägg 15:- (20:-). Inom parantes var vad vi fick betala. Jag ifrågasatte varför och extra debiteringen var pga att de skulle dela pizzan vilket jag sa att de inte behövde. Nej, den ska delas ändå.
Ohövlig kvinna i kassan som sa att ja kan gå till annan pizzeria om det inte passar. Eftersom vi redan satt oss och förberett allt samt tagit pizzasallad, och att vi var långt hemifrån, sket vi slutligen i det och betalade.
Tråkigt att ni på Lilla Rött beter er som så som ni gör, då jag var en stamkund. Aldrig mer att jag besöker er, och jag ska sprida ryktet dessutom.
2011-07-08
Söder
Aldrig ätit bättre mat på hela Sollentuna! 5/5 från mig, grabbar ni är grymma.... Markus som håller i den röda tråden så stabilt. Vilken prestation ;)
2011-06-28
Adam
Ett ställe man endast kan drömma om! Otroligt god mat, trevligare personal får man leta efter samt ett ställe man känner sig välkommen till! Man blir mycket trevligt bemött och omhändertagen! 5 stjärnor får lilla rött ifrån mig!! /Adam
2011-06-28
2011-06-26
Helt grym pizzasallad, har fan aldrig smakat en bättre.
2011-03-24
SL
Åt en Mezza Luna, helt otrolig pizza. Stort plus för trevlig personal också! Bästa pizzan jag ätit hittills, i klass med Ciao Ciao Odengatan som jag hittills hållit som favorit.
2011-03-18
Lena
Ryggbiffspastan är fantastisk! Hela familjen älskar den, den är ett stående inslag på vår veckomeny. Perfekt när man inte hinner laga mat hemma.
Både mat och service i toppklass, bra tillskott till Sollentunas restaurangutbud...!
2011-03-03
Janne
Godaste pastan jag ätit. Riktigt fina smaker, stilrent och proffsigt.
Rent och hygieniskt är ngt som jag tyckte var ett plus i kanten. Välutförda arbetskläder , helt enkelt riktigt bra!!
En hälsning till herr Zarkos istället för att lägga ner tid på att dömma lilla rött så borde du ta reda på deras hemsida istället.. Lillarott.se gå in nu o titta på vad det är som är så mkt amatör för dig??
2011-02-27
Zarkos
Varför saknar en sådan framgångsrik pizzeria en egen hemsida på nätet där de presenterar sitt utbud ... verkligen amatörmässigt!
2011-02-20
Alexander
De här killarna kan sin grej!
Hells kitchen tuffar på blodcirkulationen.
Perfekt tillagad = ))
2011-01-14
Majja
Detta är som att se ett topplag spela vacker fotboll, ett lag som samspelar fram resultat! Ger allt just för att du som kund ska känna dig nöjd.
Fantastiskt fina upplägg i samma klass som en fin gourme krog! Överraskande bra! Jag testade en Washington ngt som höjde ribban över det vanliga!! Serverades som en krispig äppelpaj!
Sjyst bemötande som gav en riktigt mysig hemtrevlig atmosfär. Vill du äta god mat med fina utsökta smaker utan att gå ut på dyra restauranget så e detta ställe du letar efter.
Pizza Hut har problem!!
Gästvänligheten var det som gav pricken över iiet!!
2011-01-06
Lisa
Ni är kanon bra! Bästa maten någonsin!! Vi behövde verkligen ett sådant ställe i Sollentuna!!!
2011-01-04
Daniel
Garanterat bästa pizzorna i Sollentuna och förmodligen en kandidat till bästa pizzorna i världen...! Första pizzerian med en stjärna i Michelin Guiden?? :-)
Det är dom fräscha och påkostade råvarorna som gör hela skillnaden, du känner en enorm skillnad på en pizza från Lilla Rött jämfört med en pizza från en vanlig "skinka på burk pizzeria"...
Att personalen dessutom är supertrevlig gör ju att betyget inte kan bli annat än en 5:a!
2011-01-02
Perre
Högtryck ; )
Upptäckte kebaben på Lilla Rött igår! Så jag beställde en kebabrulle på nyårsdagen. Det var den största & godaste kebaben jag någonsin upplevt, fan såg ut som en stor arm, det var högtryck så det stänkte om det.
Men grabbarna va vassa och gasade på det var riktigt najs, ni e kungar älskar att käka här
2010-12-19
Peter
Vi köper numera alltid våra pizzor på Lilla Rött
Peter
2010-09-25
Tommy
Åt igår en fantastisk god pizza på Lilla Rött!
Tack för en upplevelse
2010-09-15
linda
Pizzorna är väl okej, men det är ju skandalöst att de inte har färska champinjoner på dem. Sen salladerna är väl inget jag rekommenderar heller. tyckte parmasalladen lät som en hit. men det var mest vanlig sallad och en hög med tuggummi-skinka.
2010-08-21
Box Delivery Guy
Stormar in, bemöts av en sjukt trevlig personal,
Blir rekommenderad en a'la Petit,
Stark som habaneros, eldig dynamit stil...
Vilket upplägg, "riktig" parmesan!!!
Helt klart bäst stan....
Tack ska ni ha kände att jag levde.
2010-08-21
Tommy
Vi var sex personer som besökte Lilla Rött och åt olika saker allt ifrån pizza till sallad!! Klockrent och väldigt fräscht!!!
2010-06-09
Jag vill tacka Markus & grabbarna på Lilla Rött för en fantastisk service.... När man kliver in på Lilla Rött omges man av en fantastiskt atmosfär, glad personal som gärna välkomnar sina gäster med en glad gest! På Lilla Rött är alla typer av beställningar välkomna, hur jobbig kinabongen är så stör det absolut inte alls den glada atmosfären de står till hands för att göra sina gäster nöjda, det kallar jag service.
Jag har handlat på Lilla Rött i två månader och fått lika bra mat varje gång, alltid lika färska råvaror...
Jag är glad att ni finns de dagar jag inte har tid att laga mat...
Mig gör ni lika glad varje gång!!
2010-05-25
Daniel
Världklass, fantastiska råvaror och grym personal. Låter som ett enkelt recept ändå är det få som lyckas som Lilla Rött!
2010-04-19
Finsmakaren!
Juummy juummy!! oemotståndlig smak, thankx guud or i mean thankx lilla rött for the taste off pizza!!!!
2010-03-31
Adam
Grymt schysst ställe med bra personal som välkomnar en på mycket trevligt sätt samt att man är så himla nöjd när man drar därifrån! Åt en petit rouge som var helt makalös! Bästa pastan hittills.. Bra jobbat!!!!
2010-03-27
Daniel
Fantastiskt helt enkelt!! Äntligen en riktigt bra pizzeria i Sollentuna med riktigt bra mat samt sjukt trevlig personal! Ett STORT plus de talar MKT BRA SVENSKA!!! De har inga stavfel i menyn... FAN man märker från första till sista intrycket att det är en riktigt seriös trupp som driver det här stället! Riktigt fräscha råvaror, de snålar inte med påläggen..... På tal om Kebaben har nog inte varit mer tillfredställd på länge.... Sjukt bra, finner inga kommentarer ni MÅSTE BARA TESTA Lilla Rött de äger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-03-04
Kalle
På lilla rött är det inga problem att få igenom specialbeställningar och all service ges på ett mycket trevligt och välkomnande sätt. Dessutom är pizzorna riktigt goda. Jag har aldrig varit med om en bränd eller dålig pizza därifrån.
Fan grabbar detta behövdes verkligen
I sumpan riktigt fräscht!!