Pizzeria Gossens

Omdömen om Pizzeria Gossens

2012-02-05

Aa

Bäst!!

Rödspettan är helt fantastisk och man får alltid massor med mat. Personalen är trevliga och glada :)

2011-12-06

Goda pizzor
Fräscha sallader

2011-08-26

Jv

Inget speciellt

Fettiga eller brända pizzor. Lång väntetid. Tråkig sallad. Inge salt i pizzadegen. Trevlig personal

2011-07-02

Tim G Tim G

En av dom bästa pizzeriorna.

Jag äter där minst en gång i veckan. Visserligen så äter jag nästan bara Calzone tillsammans med min pappa men maten är helt underbart gott. Personalen är riktigt trevlig. Jag rekommenderar denna Pizzeria till alla som är ute efter en god middag.

2010-10-24

stamkund

Superbra!

Goda pizzor. Jättetrevlig personal. Alltid bra service. Ett trevligt ställe man känner sej välkommen till. Rejäla portioner av husmanskost.

2010-10-02

MP

Absolut Bäst !

Gossens Pizzeria har superb mat, och superb personal!!!

Åker mer än gärna från Gimo till Alunda enbart för att handla pizza etc hos Gossens Pizzeria, det är utan tvekan värt resan!

Gissa vart vi ska idag ? Just det till Gossens Pizzeria och köpa läcker pizza som vi alltid gör på lördagar =))

2010-09-25

K

Bäst i Uppland

Antingen äter man hos konkurrenten eller på Gossens när man är i Alunda. Skillnaden mellan de två är anmärkningsvärd, Gossens har den välkända "hak"-inredningen, man kan komma skitig iklädd overall, ingen höjer på ögonbrynen.

Konkurrenten har vita dukar, snäsig personal och en väntetid som får en att tänka på fina restauranger. Gossens väntetid handlar om minuter. Gossens personal är trevlig och de förstår vad man säger. Tallrikarna är överfulla och man har bra priser.

2010-07-08

P

Otroligt goda pizzor.

Allt är perfekt förutom att de inte har alkoholtillstånd och att såserna är väl dyra. Lite lägre priser skulle inte skada, även om det ändå är den billigaste pizzerian i Alunda.

2010-07-06

AS

super

Jättetrevlig personal, supergoda pizzor!!

2009-12-07

Kanonställe

Rejäla portioner av husmanskosten.
Utmärkta pizzor!

Restaurnager, caféer och Pubar