Trattoria il Trullo AB

Kategori: Restauranger

Omdömen om Trattoria il Trullo AB

2012-05-20

Besviken

Pizzan är inte värd pengarna...

Pizzan var dubbelt så dyr och hälften så stor jämfört med andra pizzerior. Lite bättre råvaror men smaken var inte någon höjdare än då, tyvärr.

2012-02-26

Lena Svensson

slut på mat!

Vi bokar bord till kl 20 på lördagkväll. Kommer dit och bemöts av besked att så gott som all mat är slut. Inga huvudrätter och inga pastarätter finns, bara förrätter och pizza. Hur kan all mat vara slut kl 20? Efter en del tjat får vi till slut förrätt, samt grillade kalvkotletter som var det segaste, mest smaklösa jag ätit i hela mitt liv. Tillsammans med en flaska vin kostade detta över 800 kr. Inte en minsta tanke på att kompensera oss? Kanske bjuda på förrätten eller vinflaskan? Jag har sällan varit med om något så dåligt. Stackars personal som serverade, de gjorde sitt bästa. Jag kommer i alla fall aldrig att sätta min fot på detta ställe igen och jag skall berätta för alla Kungälvsbor jag känner vilken hopplös sylta detta är

Svar från Trattoria il Trullo AB
2012-02-29

Hej Lena,
Vi beklagar verkligen att ni blev missnöjda över ert besök hos oss. Denna lördag hade vi extremt mycket gäster redan ifrån öppningsdags och hela dagen (vilket i och försig är roligt för oss!). Eftersom vi bara använder färska produkter i våra förberedelser för menyn så hamnade vi till slut i denna oundvikliga situation framåt kvällen denna dag.

Vi önskar att Ni tar kontakt med oss via email (info@iltrullo.se), så att vi kan kompensera er!
Tack.

Mvh
Trattoria il Trullo

2012-02-17

Bra mat och service till humana priser. Välj pizza!

2011-09-20

Anne

Härlig atmosfär

Fantastisk trevlig restaurang, med trevlig personal, underbar mat med de allra bästa råvarorna! Goda Italienska viner att välja bland. Prisvärt! Vi återkommer.

2011-05-23

JoM

Mycket bra

God mat i rikliga portioner, bröd o isvatten utan kostnad. Toppen

2011-01-04

!!!!!

Super!!!!!!

2010-11-21

Tomas

Italien i Kungälv

Bästa italienska maten på västkusten, känns som man är i Italien

2010-11-14

Erik

Mycket bra!!!!

Helt enkelt FANTASTISKT:))

2010-08-19

Pizakungen

Dyrt och inte så gott

Priset på rätterna var dyrt om man äter för hela familjen. Maten var bara ok. Inget speciell wow känsla.

2010-05-04

........

Jätte bra service och god mat. Rekommenderas starkt.

2010-01-22

Lisa

Vår trattatoria

Det är underbart att sitta i kvällsolen på uteserveringen i Kungälvs gamla centrum. Extra kul på torsdagarna då veteranbilarna glider förbi. Miljön inne är oxå mysig. Maten är OK (3) förutom Pizzorna från den vedeldade ugnen riktigt goda (4). Bra och trevlig service oxå. Vi går hit ofta.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger