Menyförslag A, med Panacotta, Hisingen runt, kväll
Jag är MYCKET nöjd med maten. Åkte Hisingen runt på kvällen och åt menyförslag A + Panacotta som efterrätt med båten vita vin (Il Conti) tror jag det var. Den lufttorkade skinkan och mögelosten + salladen var fin. Laxen var superb och grönskaerna krispiga, bra smakkombination på tallriken. Panacottan var underbar med de syrliga rabarberna, men serverades i ett glas, men vi är ju på en båt så det är förlåtligt. Jag skulle dock vänt på turen med stäven ut ur hamnet först och ned genom älven för då hade man sett det vackra medans det var ljust.Älven mellan Götaälvbron upp till Angeredsbron är mindre intressant att titta på.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-12-06
Evy Lundström
Toppen
Bättre Julbord, har vi min make och jag, aldrig träffat på så gott, sillinläggningar är bäst, så mänga olika sorter, all denna goda maten. En kanon resa, den gör vi om. Vi har åkt även 2ggr på sommaren.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-09-25
Jeanette
Uselt!
Den dåliga kvalitén på maten samt den väldigt hög ljudnivån gör att jag absolut inte kan rekommendera att åka på denna kryssning. Gör något annat för pengarna!!!