Omdömen om Hagabadet AB
2012-04-17
Jessika
Jag och min kompis besökte Hagabadet och blev väldigt missnöjda, personalen var trevlig men när vi skulle relaxa som vi gick dit för att göra fick vi inte vara i poolen pga. Att de skulle vara vattengympa och den fick vi inte vara med på, förståeligt men när vi skulle sitta och läsa tidningar i telex rummet hörde man bara gympans dunka musik, det fanns en pool till men där blev ju fullt eftersom alla blev uppjagade ur den stora basängen. så någon relax blev de inte för oss och vi gick från stället väldigt missnöjda. Hagabadet är inget jag rekommenderar och kommer inte tillbaka.
Hej jessika,
Mycket tråkigt att du råkade hamna i några av våra vattengympapass som vi liksom de flesta andra spaanläggningar i Sverige har. Ännu mer tråkigt att du inte fick alternativ att gå till. Vi inser att det är ett problem för spagäster när vi har vattengympa. Vi försöker lösa detta i skrivandes stund. Problemet är att vi har ca 3 pass om dagen i ägget och har öppet mellan 06.30 -21.00 dvs det finns väldigt många timmar man kan helt slippa vattengympa. Tråkigt att du nye fått information om det. Kan du/ni prova igen utan att bli störda av vattengympa så bjuder vi på det. Mejla mig igen i så fall. Bästa stunden på Hagabadet är på söndagar och vi kommer snart att lansera Sköna Söndag då man får Hagabadet helt för sig själva förutom ett enda vattengympapass som vi tydligt kommer informera om. Maila mig så fixar jag ny spaentre till dig. Pelle.johansson@feelgood.se
Må gott
2012-04-06
Ilkim & Deniz
Vi var 2 pers som tog en duobehandling med oljamassage i 50 minuter. Vi båda var väldigt missnöjda med massagen. Massörerna duttade lite olja på kroppen i 40 min (blev upphämtade 5 min försent och massörerna slutade massera 5 min för tidigt). I receptionen ville de ta betalt som om vi hade bokat samma dag, fastän vi hade bokat flera dagar innan. Det var inga problem, alla kan göra fel. Dessutom glömde hon att informera om att de fanns en pool i relaxavdelningen, så när vi blev tvungna att gå ur bassängen ägget eftersom det då skulle vara ett pass där, visste vi inte vart vi skulle ta vägen. All personal var trevlig under vår vistelse. Byggnaden är charmig. Men efter vårt besök kommer vi inte gå dit igen.
Hej. Det som smärtar mig väldigt är när kunder inte för valuta för pengarna. Du har ju även mailat mig och beskrivit din upplevelse och jag har direkt vidarebefordrat ditt mail till spachef. Det finns alltid olika uppfattningar om hur olika massage skall gå till. en spamassage med Carin är rena himmelriket och helt olik den sportmassage man får av Romeo. Jag tycker som sagt det är tråkigt att ni båda var missnöjda och jag hoppas ni sa till i behandlingen för att få en förändring? Terapeuten vet ju inte hur hårt hon/han skall ta i om inte du som kund påpekar det. Tråkigt också att det blev strul i receptionen och sällan kommer en olycka ensam. Ge oss en chans till. Vill ni så vill vi. Skicka ett mail till mig så ser jag till att ni blir uppringd. Må gott!/ Pelle vd
2012-03-23
rata.se
Miljön i den gamla byggnaden måste man älska!
Jag har alltid tyckt att det är dyrt att gå på Hagabadet, men har ibland gjort det ändå. Jag har även köpt presentkort till andra. Men efter att ha tagit del av en del uttalanden av VD, samt även sett en mailväxling med densamme så föll de totalt. VD ser tydligen sina kunder som kostnader och konsekvensen av det måste ju bli att vi måste hjälpa honom att hålla nere kostnaderna: Gå inte dit och hjälp Pelle att hålla nere kostnaderna!
Hej! Jag kan inte förstå hur ledningen kan vara oseriös efter ditt inlägg. Det finns ingen Pelle som bestämmer allt på hagabadet utan det finns 5 avdelningschefer som i de allra flesta fall tar besluten. Dessutom är det tråkigt att du skriver anonymt och ger kritik som man inte ens kan svara på för den är abstrakt. Självklart ser vi inte kunderna som kostnader, varför skriver du det? Vi förstår att det är kunderna som betalar våra löner. Vi förstår att vi behöver fler återkommande kunder. Vi försöker göra allt för att kunder skall komma tillbaka och vara förtjusta över vår service, bemötande, kvalité och kulturhistoriska miljö. Ledningen är synnerligen seriös och är den enda ledningen som lyckats med konststycket att dels skapa lönsamhet på hagabadet och dels få ett högt medarbetarindex. Att dessutom kundindex är högt är ännu roligare. Ditt inlägg är inte seriöst. Sluta använd plattformar som rejta som försöker vara seriösa. De allra flesta företag som får negativ kritik på rejta försöker få bort den. Vi gör inte det. Vi tror att de flesta förstår att vissa inte blir nöjda medan de allra flesta är jättenöjda med Hagabadet. Rejta är tänkt att ge övriga konsumenter en bild av företaget och kundernas upplevevelser. I vilke spann ligger ditt inlägg? Du skriver att vi är oseriösa och det stör mig ofantligt då vi alla arbetar extremt hårt och nästan jämt för att få hagabadet över lönsamhetens tröskel för att kunna erbjuda denna underbara miljö till fler än de som idag är hos oss. Tråkigt att du skriver som du skriver bara för att misskreditera oss och framförallt mig. Jag är anställd precis som övriga på hagabadet och har inga som helst incitament att göra det surt för kunderna. Tvärtom, utan kunder får jag med flera sparken. Kunder betyder allt.
2011-12-31
Marion Klaesson
Har precis varit på en ansiktsbehanlding. Otrevigt bemötenade när jag bekade via telefon, fel tid blev det dessuton vid bokningen och så ett dåligt bemötande i receptionen. Med tanke på de hudlösa priser man tar på Hagabadet borde ett trevligt o proffsigt kundbemötande vara A o O.
Har varit där tidigare och inte heller då varit speciellt imponerad - själva anläggning är jättefin, men servicen o tjänsterna hänger inte med prisnivån. Nu hoppas jag verkligen att jag inte får fler presentkort till Hagabadet. Massage, fotvård m m njuter redan av på andra ställen på stan, till halva priset o utförda av proffsiga och jättetrevliga människor. Där kan jag slappna av - vilket jag aldrig lyckas med på Hagabadet.
Jag tycker det är jättetråkigt att läsa hur din och andras upplevelse förstörs av ett enda ögonblick av dålig service. Det händer så lätt att ett enda sekund av dålig service blir det man kommer ihåg. Med över 150 000 besök om året är Hagabadets receptionister mycket hårt drillade i service och jag tycker det är spännande att en blick, en kroppsgest, ett ord, eller ännu värre, ointresse kan ge stora konsekvenser för dig som kund. Vi jobbar jättemycket med detta och jag och vi som jobbar är också kunder på alla ställen vi går på och även pratar mycket om service och upplevelser. Jag tycker vi får mycket bra och dålig kritik men det värsta jag tycker är när någon skriver att det inte värt pengarna. Hoppas du kommer tillbaka och testar oss någon gång till och att du skickar mail till mig direkt så jag får info om just ditt ögonblick i vår reception. Vill du komma i testa oss igen kan du få två spaentreer. Maila mig i i så fall. Pelle.johansson@feelgood.se
2011-11-28
Therese
idag hade jag mitt första besök på hagabadet ! var hos en tjej som heter Andrea, superduktig tjej som la ner mycket energi på min hy och rek bra produkter. nöjd so far ! I kassan blev jag riktigt dåligt bemött då dom både "glömt" att dra av 20% på en utav varorna och skulle ta betalt för konsultationen trots att jag både läst på nätet innan att konsultationen var gratis om man köper fler än 3 produkter och Andrea sa till mig att jag inte skulle behöva betala för det då jag skulle köpa så pass många produkter. jag jobbar själv inom serviceyrket så jag blev riktigt irriterad ! hur kommer det sig att JAG som kund ska behöva berätta för personalen hur mycket saker kostar? allvarligt talat..skitbra terapeut, usel service i kassan !
Hej Therese. Du kan läsa mitt inlägg ovan och det gäller ju självklart även dig;)
Jag skall framföra dina fina ord till andrea. Pelle/vd
2011-10-13
A
Jätte otrevlig personal,
Här känner man sig inte bekväm
Rekommenderar ej att gå till Hagabadet
Hej! Jag har svårt att erbjuda dig något då du har skrivit under med A. Men om du på något sätt vill berätta om din upplevelse så maila gärna mig så kan vi fixa till något.
2011-10-03
Här finns det potential - men vad hjälper det om de som jobbar är otrevliga och inte förstår att de jobbar med service. Spa utan bubbelpool känns väldigt märkligt, det upplyste ingen om när jag bokade. Detta trots att jag frågade om badmöjligheter. Vi hade bokat olika behandlingar och vissa var bra, massagen var usel - en kille helt utan känsla för sitt arbete. När vi bad om en kanna vatten så fick vi svar att det kunde vi gå en trappa ner och hämta själva i receptionen. Det tänker jag inte göra när jag har betalat dyrt för att gå på spa och sitter svettig i baddräkt efter ett långt bastubesök. Så vi fick hämta vatten själva på toaletten som var i anslutning. Uselt. Kommer aldrig att besöka dem igen. Priset var högt och det visste vi innan, men att bli så dåligt bemött för det priset är katastrof.
Hej Maria. Läs inlägget ovan om vårt arbete med service och kundrelationer. Hör av dig till mig direkt via mail så kan jag få försöka få mer info tex. Om vem som säger åt dig att hämta vatten på nedervåningen.
Något man kan lägga till mer rejtasajter är ju att det ofta när man blir missnöjd man skriver något. Eftersom man ofta har höga förväntningar på företag i allmänhet och Hagabadet i synnerhet blir fallet större hos oss. Vi tror att kunderna med rätta ställer mycket höga krav på Hagabadet och det är ju det som är kul! Må gott. Ha en trevlig helg! Pelle/vd
2011-06-30
Oproffisionella expediter som inte kan nått om produkterna som finns i shopen. Dessutom väldigt dåligt bemötande när man ville byta en produkt som det var fel på. Skärpning....
Hej anonym. Tråkigt att du är anonym eftersom det är viktigt för oss att få mer information. Våra receptionister har utbildning på samtliga våra skönhetsprodukter och det är vi noga med. Många produkter har mycket aktiva ämnen som ger resultat på huden och därför måste vi vara aktsamma så vi inte ger fel rekommendationer. Men alla är inte hudterapeuter. Även vi behöver ibland nyanställa och då fokuserar vi på det mest viktiga produkterna och det är nästan omöjligt för en nyanställd att kunna alla de över 100 produkter vi har inom kropp och ansiktsvård. Vår policy är att om en kund ställer avancerade frågor om aktiva ämnen och mer specialinriktade att personalen skall ringa efter en hudterapeut eller teamleadern för hudterapueterna. hoppas du får bättre service nästa gång och om inte så maila mig direkt;) Pelle/VD
2011-06-11
Sara
Fantastiskt ställe !!! Ett måste när ni är i Ggb =)
2011-05-19
När jag vill unna mig det lilla extra är det alltid hagabadet som gäller. Älskar att spendera en heldag där! När man bokar in sig på behandlig, ok det är överpriser...absolut, så har man tillgång till badavdelningen, man kan provträna osv. De har börjat med massa special erbjudanden nu. Jag nappade på 3 st 50 min behandlingar för 1600:-, grymt bra pris!
Maten är grymt god för en relativt billig peng och servisen trevlig, synd bara att köket stänger så tidigt.
Har träffat både trevlig och mindre trevlig personal, som på alla andra stället men totalt tycker jag att hagabadet är ett jättebra ställe!
2011-01-31
Bettan
Kan lika gärna åka till Valhalla istället. Här finns ju inte ens bubbelbad eller varmvatten.
Endast kalla bad!! Mycket märkligt, inget spa precis!!! Kan ej rekommendera!!
Hej Bettan. Sorry för mycket sent svar. Jag kan nämna över 10 spa som inte har bubbelpool och de är både dagspa och hotellspa. Men du har rätt. Vissa vill ha bubbelpool. Även jag tycker det är skönt ibland men faktiskt tycker jag lugna bad är bättre för det är ett himla liv i en bubbelpool och det är lite ofräscht ibland när det kommer någon läbbig typ och sätter sig 5 cm ifrån mig under bubblorna. Men du måste missat någon av våra pooler. Vi har 34 grader i philipsons pool och 30 grader i vår stora vackra bassäng " ägget" kom tillbaka och prova oss igen. Pelle /vd
2011-01-25
Mycket mycket besviken
Det var ett hemskt besök tyvärr måste jag säga. Lets deal är jättebra men varför tar hagabadet emot så många när de inte kan ta hand om alla??? Fruktansvärt stökigt vid sittningarna och personalen var säkert stressade med. Fruktansvärt äckligt i poolerna, och i det så kallade avkopplande rummet var det en massa kackel, inte alls avslappnande. Om man ska locka kunder med lets deal så var detta ett katastrofalt sätt. Hagabadet var fruktansvärt ofräscht ställe,så grisigt!!! inga städare verkade finnas denna dag. Jag var där i lördags med en väninna. Verkligen inte värt pengarna måste jag säga!!!!!!! Hade högre tankar om hagabadet, men kan tyvärr inte rekommendera detta alls!
Hej! Mycket tråkigt brev tycker jag men du har rätt. Vi kommer inte att göra rabatterade kampanjer på samma sätt igen. Det blev för mycket. Vi sålde över 2000 brunch via lets deal förra året i januari och vi serverar ju bara brunch på helgerna så tillgången är ju begränsad. Dessutom upptäckte vi ganska tidigt att vissa av dem som betalande det låga priset inte värderade vårt vackra hagabad och kastade badrockar, handdukar och skräp lite hur som helst. Men så är det väl alltid? Priset speglar kvalitén, värsta för mig är att du som betalade detta mycket låga pris inte ens tyckte det var värt det. Jag skulle vilja tacka dig för ditt inlägg har precis bekräftat det vi trott under hela året och som lett till att vi starkt dragit ner på lets deal kampanjer eller liknande. Rabattkunder som inte tycker det är värt priset samtidigt som våra premiumkunder inte tycker det är värt det högre priset på grund av lets deal kunder blir tillsammans mycket problematiskt för vilket företag som helst. Kom tillbaka till oss en söndag, ät en brunch mn boka bord för nu är det fullt varje helg av fullbetalande kunder. Jag tycker också du är orättvis när du skriver att poolerna är äckliga. Men du har ju rätt till din åsikt. Vi kontrollera poolerna varje sekund via övervakning och dessutom testar vi varje dag manuellt för att minska risken för dåligt vatten. Ha en trevlig helg . Pelle/VD
2010-12-14
Riktigt härligt ställe ! Rekommenderas varmt =)
2010-12-04
J.O
Väldigt fin interiör och trevlig personal. Mysig resturang och bra mat.
2010-10-18
Är Hagabadet ett lyxigt gym, simhall eller SPA? Inte ett dagspa i alla fall.. Riktigt överskattat för de super höga priserna. Bestäm er profil! Annars kommer ni göra många fler än mig besvikna.
2010-08-25
Bertil
Tog en Hot Stone massage där och fick 2 rejäla märken på ryggen efter stenarna. Nu är det 2 stora brännblåsor. KASS!
OJ OJ OJ, det var inte bra! Tag kontakt med mig så skall vi försöka hitta en lösning på detta. Hagabadet har som mål att bli Sveriges bästa Cityspa och så händer detta. Absolut inte bra och dessutom har jag som ny VD inte ens fått höra talas om detta! Kontakta mig via mail på pelle.johansson@feelgood.se så ringer jag upp dig. Hoppas din rygg blivit bättre!
2010-08-20
Besviken kund
Fick ett presentkort om 500 kr som jag dessvärre glömde av att jag hade. Gick dit två månader efter att det gått ut med förhoppning om att de kunde hjälpa mig. Men icke sa nicke... När ett presentkort går ut så "försvinner" det ifrån deras databas blev vi informerade om. Så trots medtaget presentkort kunde de inte ge mig ett nytt . Otroligt dålig service, men gratispengar för Hagabadet.:( Hit går jag inte någon mer gång.
Hej Besviken kund,
Jag är ledsen att du fått informationen att ditt presentkort försvunnit ur databasen. Det handlar inte om det. Det handlar om att alla kunder får information om att presentkorten skall användas inom 24 månader och om man inte gör det skrivs det av i bokföringen. En del presentkort löses aldrig in och detta tycker vi är värdelöst eftersom vårt mål är att ge och uppfylla kundernas behov och det gör vi ju inte om inte kunden kommer hit. Om man köper en flygbiljett och inte använder den får man ju ingen ny bara för att man inte åkte med av samma skäl. Presentkortet anses förbrukat när tidsramarna gått ut och det är bokföringsregler som gör detta. Fär att motverka detta har vi numera infört en presentskortsservice som innebär att vi kontaktar kunden för att få dem att komma hit innan tiden gått ut. Jag kanske kan locka med två gästkort som lite plåster på såren för att ditt presentkort gått ut. Kontakta mig på pelle.johansson@feelgood.se. Må gott
2010-06-03
Mh
Hade en oförglömlig spa-dag på hagabadet igår. Total avslappning i underbar miljö! Jag hade bokat en helkroppsmassage som var en av de bästa jag provat. Efter behandlingen kunde jag koppla av på deras takterass, i en solstol mitt i stan men allt kändes ändå så lugnt och avkopplande..
Bemötande från proffsig och kunnig personal genom hela dagen.
Jag kan varmt rekomendera Hagabadet!
2010-04-26
Johan
Var där i helgen. Fruktansvärt oengagerad personal som såg oss kunder som en belastning. För 500 kr fås tillträde till två små bassänger, könsdelad bastu och en relax bestående av ett kallt mörkt rum med ett ett akvarium. Ett litet gör det själv Spa-kit ingick. Inte ens en bubbelpool... I priset ingick en badrock som personalen "glömde" att ge oss när vi gick då jag med vän gick före våra respektive för att bilen höll på att gå ut. Tack vare fina lokaler i övrigt fås en stjärna. Men det usla bemötandet är nog för att vi aldrig skall gå hit igen.
När våra flickvänner skulle gå fick de påminna/förklara för personalen att de ville ha sin badrock som de betalat för. När de skulle lämna nycklarna tittar personen i "kassan" på dem lite spydigt och säger: Öhhh, ser ni inte skålen där borta på disken eller? Det är där ni lägger nycklarna!
Det är väl ganska talande för servicenivån...
Med lite mer faciliteter och utbyte av personal skulle det dock kunna bli riktigt trevligt.
Fruktansvärt att läsa ditt inlägg. Jag har inget försvar för denna typ av beteende. Jag är ny VD på Hagabadet och jag hoppas du kontaktar mig trots att det var ett tag sedan så kan vi reda upp detta. Må gott/Pelle
2009-06-22
Matrix
Alldeles för höga priser och de föröker bara kränga olika produkter hela tiden.
2009-05-03
Micke C
Gamla gubbar som masserar, dessutom är det hutlösa överpriser.
2008-11-06
Birna
En oförglömlig upplevelse säger Hagabadet i sin beskrivning och jag kan inte annat en hålla med. Redan när jag anländer till denna anrika inrättning känner jag mig varmt välkommen, handdukar och badrock får jag samt ett följe upp till omklädningsrummen. Jag är ute i god tid innan min Chokladkur så jag hinner njuta av ett dopp i ägget och en stund avkoppling. Sen ropas mitt namn upp och jag får följa min teurapeut till ett rum som doftar choklad, lägger mig på en bänk och blir masserad med varm chokladolja över hela kroppen, blir inslagen i inpackning och medans den verkar pysslar min teurapeut med ansiktet. Den här dagen blev en så härlig upplevelse att jag kan varmt rekommendera den till både kvinnor og män. Chokladdoften dröjde kvar i mina kläder ett tag och hela jag doftade ljuvligt. Ta lite tid från vardagens stress och låt någon annan ta hand om dig en stund det är guld värt.

Dåligt, betalade för duomassage och var sitt glas champagne ,fick vatten.