Omdömen om Dala Kvalitetsbygg
2011-10-22
Ewa-lott Johansson Blge
Har nu äntligen fått besked att de ska komma till oss den 1/11, för att åtgärda fel o brister! Håll nu alla era tummar!
2011-09-19
Ewa-lott Johansson
Jag o min mor har nu haft en besiktningsman på plats som granskat dess jobb o skrivit ner fel o brister, så nu väntar vi på att dessa åtgärdas inom kort! Det tar tid med allt kan jag lova..Återkommer igen...
2011-09-13
Linda
Ett superföretag som förutom att göra ett utomordentligt jobb med takbyte och badrumsrenovering också ställt upp och svarat på flera "dumma" frågor av en som ville göra lite saker själv :-).
Alltid fint bemötande från dessa killar!
2011-09-03
Svenne
Byte av 2 tak,mkt proffsigt med mkt klossning för att taken skulle bli raka,inga extrakostnader trots det,även lite stomreparationer.
Allt inom ramen för satt pris trots lite extraarbeten som dök upp,kan rekommendera er denna firma.
2011-09-03
Jenny
Självklart finns 2 sidor av myntet. Att vår husleverantör valde att avbryta samarbetet med er tycker jag talar sitt tydliga språk.
Vad intressant att du fått den informationen, det var inte så att jag och försäljningschefen kom överrens om det inte fungerade att samarbeta med säljaren? Hur kommer det sig att ca 5 andra entreprenörer avslutat samarbetet med husleverantören?? Hur kommer det sig att enbart NI verkar vara de enda som är nöjda med detta husföretag och säljaren där trots att han lurat er med?? Varför har så många ringt och mailat företaget med sina klagomål??
Som avslutning, hur kommer det sig att om vi är så oseriösa som du säger, att säljaren har fått sparken med omedelbar verkan??? Ring gärna och verifiera detta med leverantören. Har du fler osanna inlägg i framtiden får vi ta det vidare den rättsliga vägen...
2011-09-02
Jenny
För att förtydliga min insändare " oseriöst företag" så var det i min svärfars badrum det handlar om eftersom dala kvalitetsbygg påpekade att insändaren inte var kund.
Det är mycket märkligt att 3 negativa insändare blivit bortplockade från sidan. ( fam Gustafsson, Tällberg och en jag inte minns namnet på) det förlorar lite av värdet av Rejtas tjänst tycker jag.
Det finns 2 sidor av ett mynt.Vill ni se den andra sidan av myntet så kan ni kontakta Dalakvalitetsbygg.
Vi har inget att dölja
Alla klagomål härinne baseras på att vi inte ville ställa upp och bygga gratis åt underna utanför avtalet.
Svärfar som Jenny syftar på har fått hela paneltaket i sin sommarstuga inmonterat av Dalakvalitetsbygg men ej betalat för detta.
Badrummet är också obetalt,de har fått golvvärme,flytspackel,tätskikt.
De påstådda felen har vi begärt skriftligt av besiktningsman enligt avtalet ABS 09.
Kunden har inte följt avtalet.
Trots flera uppmaningar till besiktning så har detta ej skett.
2011-08-31
Tomas & Kicki Hillberg
Ett seriöst bemötande från början till slut. Otroligt bra utfört, med vår utbyggnad av altan, ny trapp, nytt tak samt byte av tak vid entrèn. Allt utfört inom överenskommen tid. Företaget har visat en stor seriositet och trevligt bemötande, vilket gör att jag varmt kan rekommendera Dala Kvalitetsbygg.
2011-08-31
Fredrik Wallin
Vi anlitade Dala Kvalitetsbygg i början av maj för totalrenovering av badrum, samt panelbyte utvändigt.
Badrumsarbetet flöt på, och allt gjordes enligt de önskemål vi hade. Vissa ändringar tillkom, men först efter att vi diskuterat detta med snickare och plattsättare.
Inga oväntade kostnader, utan allt höll sig inom ramarna för lämnad offert.
Panelbytet gick otroligt snabbt, och det var väldigt väl utfört. Inte heller här tillkom några extra kostnader.
Vi är otroligt nöjda, och rekommenderar Dala Kvalitetsbygg till vänner och bekanta.
Gör vi några fler ombyggnationer i framtiden kommer vi absolut anlita dem igen!
2011-08-26
Jenny
Vad lustigt att anonym som verkar vara så nöjd med Dala kvalitetsbygg måste skriva under med signatur anonym, kan det vara så att det är företaget själva som skrivit insändaren!?!
Hursomhelst så hade vi verkligen önskat att bemötandet och deras arbetssätt hade varit på det sättet som de beskriver men verkligheten är tyvärr någon annan. Att badrumsarbetet flöt på utan problem kan man inte påstå i vårat badrum där Dala kvalitetsbyggs lärlingar inte klarade av att lägga godkänd fuktspärr i badrummet. Efter att vi gett dom 3 försök att åtgärda problemen så ville vi inte ha in dem i vårat badrum mer. Efter att företag med auktoriserade plattsättare sett deras arbete var det ingen som ville sätta kakelplattorna och vi fick svårt att få dit någon firma överhuvudtaget att åtgärda deras misstag, det blev många sömnlösa nätter kan jag meddela...
Vi hade en uppgörelse att kunden hade egen plattsättare. Kundens egen plattsättare kom aldrig för att sätta kakel i tid. Tätskiktet vi använder är webers Folie som är ljuskänslig och den stod öppen för länge vilket vi försökte förklara för kunden, detta upprepades flera gånger, därav problemen. Det blir "blåsor" i folien om man inte lägger kakel/klinker inom 1-2 dagar och deras plattsättare kom flera dagar efter och då hann tätskiktet bli förstört. Aldrig mer delad entreprenad i ett badrum för att spara pengar åt kunden. Det var inte åt kommentarlämnaren vi byggde badrum.
2011-08-23
anonym
Bemötandet från början till slut var mkt bra, arbetet med både murare, snickare, badrumsarbetare flöt på utan problem.
Både lärlingar och fullbetalda snickare kunniga, inga extrakostnader dök upp i efterhand, allt sådant informerades jag om i förväg och hade möjligheten att välja tillägsarbeten och kostnader efter min egen plånbok, de hade tydliga avtal som gicks igenom innan byggstart.
Jag kan varmt rekommendera det här företaget till andra människor.
2011-08-23
Ewa-lott Johansson
Trist att fler har problem med Dala Kvalitetsbygg AB. De vill nu inte stå för det sista åtagandet som finputsning av fel o brister som nu är på vårat tak! Naturligtvis har vi betalat dem och nu finns de inte längre till för oss! Återkommer och berättar för er om vad som sker...
Hälsningar Ewa-lott Tyllsnäs
Vi har förklarat för kunden att en besiktningsman ska bedöma de påstådda felen för vidare utredning av vad som ev. är fel men kunden nekar till det.
2009-11-04
Svenssons
Vi anlitar Dala Kvalitetsbygg till vår utbyggnad av Sommarstugan i Bäsna. Arbetet som Dala Kvalitetsbygg uträttar där överträffar alla våra högt ställda förväntningar med råge. Vi får ofta samtal där snickarna hittat alternativa lösningar och förbättringar under arbetets gång. Vi rekommederar varmt Dala Kvalitetsbygg. En toppenfirma med toppenpersonal!
Förra veckan var Dala Kvalitetsbygg hos oss och fixade div fel o brister hos oss med en inhyrd skylift! Tack! Dock ej hunnit vara hem o kollat i Blge eftersom jag bor växelvis i Stockholm o Blge. Har dock ngn punkt kvar som feldaterade fakturor 2 st att ta tag i och hem o kolla av vad de gjort, samt besiktningsman som ska kolla av i slutet av nov som DK satt upp som sin tidsmarginal.
I`l be back! Ewa