Omdömen om Stockholm Pilates Center
2011-12-05
Göran Ekholm
Var på en helt otroligt bra utbildning i pilates reformern,tack för denna proffsiga utbildning.
Alltid ett trevligt bemötande när man kommer.
Nu märker man den stora skillnaden mellan en
gammal 2 taktare (klassisk reformer) och en utvecklad anpassad reformer (från Stott) där man tränar rätt utifrån varje person styrka och längd.
2011-09-10
Marianne
Jag tycker omklädningsrum och skåp var för små. Dessutom väldigt svårt att ta sig in i lokalen, ingen porttelefon man skulle komma ihåg att ta med sig koden till dörren. Det fanns ingen pesonal som öppnade.
Jag gick mattwork hösten 2008, instruktören var inte serviceminded. Hon förstod inte vikten av goda kundrelationer trots att hon är delägare. Hon var tämligen otrevlig så i nov-dec hade hälften slutat. Men vad gjorde det? Avgiften hade ju betalats.
2011-09-08
Gunilla Tengberg
Instruktören var elak hackade på vissa, mig och en person till, varje gång.
Hon förstod inte att vi var där frivilligt, och att ingen kan tvingas utföra övningar dom inte kan, eller vill,eller orkar utföra. Det blev dyrt eftersom det till slut inte gick att gå dit, pga av hennes oförsämdheter och behov av mobbing.
2011-06-02
Nils
Väldigt bra och proffsigt,blev bra bemött,Kristina var
väldigt duktig tränare på reformern,hit kan jag bara rekommendera andra att gå träna,tränat på ett annat pilatesställe tidigare men där gällde det bara pengar
saknas den sociala biten,bara pengar som gäller
Tänk vad mycket ett trevligt och proffsigt bemötande ändå betyder! Jag hade inte det höga nöjet att träffa någon av de här bra instruktörerna. Jag träffade på motsatsen.