Omdömen om Alexandros Tsimikas
2013-03-09
Daniel & Jessica
Vilken pizza man än äter här så är de alltid underbart goda!
Färska råvaror med gudomliga bottnar. Alexandros bakar med ren kärlek, och han är också oerhört trevlig, givmild och mån om sina kunder. Våran favorit är gyrospizza med vitlökssås, färsk basilika, fetaost och extra tzatziki till (testa att doppa kanterna i tzatzikin!). Men oavsett vilken pizza du väljer så kommer bjuder du dina smaklökar på kalas!
Vi upptäckte Alexandros för drygt ett år sen och har varit "hooked" sen dess. Minst en gång per vecka behöver vi en dos ljuvlig Alexandros-pizza.. ;)
Han är inte bara Göteborgs bästa pizzabagare, utan världens bästa pizzabagare enligt oss!!
2013-02-26
Ali
Fantastiska ingredienser!! Från deg
Till ost ! Och den färska basillikan på
Toppen slår allt!!
2013-01-19
Kristiina
Göteborgs bästa pizzor och trevligaste personal. !!!
2013-01-14
Personalen är riktigt bra de gör stämingen på topp sen att de har goda pizzor med blir ju kanon.
2013-01-09
Götets bästa pizzor som bakas av den trevligaste pizzabagaren som finns! Perfekt litet ställe där maten står i centrum och bemötandet ALLTID är trevligt och glatt!
2012
2012-11-25
Personalen är jättetrevlig och det höjer hela stämningen. Fräsch lokal och pizzorna är supergoda!
2012-10-16
Riktigt goda pizzor och en fräsch miljö bra service och toppen personal.
2012-10-11
Thomas Olsson
Alex! du är utan tvekan den bästa pizza bagaren ja stött på! Bakar alltid me kärlek! underbart goa pizzor.. !
2012-08-12
flipper
bäst pizza i stan, bra priser och en trevlig alex bakom disken
2012-06-20
Mathias
Det är sällan man ser en pizzabagare ta ut pizzan en extra gång för att lägga på de sista ingredisenserna, så de inte blir försörda av att vara för lång tid inne i ugnen, men Alexandros gör just det.
Missa för allt i världen inte de egenplockade grekiska oliverna - de är gudomliga!
hel gooo pizza, jag älskar dom
önskar jag kunde gå dit oftare, men har ingen tid haha
men keep it up, älskar dehär stället!
2012-05-17
Beatrice Larsson
En pizzabagare jag känner, den bästa av alla är!
Ja faktiskt, ät hans pizzor och du blir genast kär.
Han är go och trevlig på alla sätt och vis...
Den bästa av alla tycker iallafall jag! Din vän Beatrice
2011-10-21
Richard.W
pizzorna är helt av en annan värld, bästa jag varit med om.
2011-10-18
Jony
Som titeln säger. Jag skulle åka tvärs över sverige för att få äta Alex goda pizzor! Rekommenderas starkt av mig, en trogen stammis som handlat här i över 20 år nu.
2011-10-04
Alex's calzone är bland det godaste man kan tänka sig i pizza-väg och på lunch betalar du endast ynka 50kr för denna magiska måltid. Rekommenderas starkt!
2011-07-29
Phillip J
Services är helt underbar. Alex är helt grym! Bästa pizzorna, bästa salladen!
2011-07-09
Kan man någonsin få nog av dessa pizzor!?
2011-07-09
Mimmi
Älskar känslan av att vara inne på den lilla pizzerian i väntan på att få smaka något av det godaste som finns. Pizza a´la Alexandros.
2011-07-08
Madelene
Jättegoda pizzor! Alex är trevlig och bakar alltid bra pizzor.
2011-06-28
Mr D
Har ätit hos Alex sen jag var liten.
Goda pizzor och trevlig personal! Kan bara varmt rekommendera!!
2011-06-28
Magnus F
Här bakas pizzor så som de skall. Inte för stora och inte för små. Bakade med kunskap och kärlek. Rekommenderas varmt. Tar inte kort.
2010-06-29
Matthias
Har aldrig ätit godare pizza.
2010-05-02
D
Senast jag åt härifrån var det jäkligt gott. Önskar bara pizzorna var större.
2010-04-06
Goda pizzor och trevligt bemötande! Lätt Kortedalas godaste pizzor. Men ta med kontanter, de tar inte kort.

Har ätit pizza på många ställen runtom i landet men denna är utan tvekan den bästa. Bra och trevlig personal och den bästa pizzan i vårt avlånga land.